- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Evlenmeden önce 4 yıllık beraberliğimiz oldu ve bu süreçte de beni çok üzerdi..Ama kalbim kırıla kırıla onu sevmeye devam ettim..Herkese karşı onu savundum..Ozamanlar bitmemişti ama şimdi bazı şeyleri taşıyamıyorum galiba..
İlişkiniz hep sizin ona ilginizle devam etmiş, o en baştan size karşı oldugu gibiymiş,
Sanırım siz bunu yeni anlamışsınız...
Çocuk yoksa hiç zorlamanın anlamı da yok o zaman.
Ne güzel anlatmışsın kardeşim ellerine sağlık...Yatak odasında başbaşa kalmak yeterli değil.
Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil.Evet önemli ama herşey değil.İnsan eşiyle herşeyi yaşamak ister.
Ev dışında da gezmek,görmek,yemek,içmek,arkadaşlarla görüşmek vs...
Odaya hapsolmuş evlilik olmaz.
Karı koca olarak sadece cinselliği paylaşıyorsanız mutsuz olursun.
Üzgünüm ama eşin,sadece odaya girince sana ilgi gösteriyorsa,cinsellik beklediğindendir.
Bir kadın,gün boyu ilgi alaka görmeden,evde stres ve baskı yaşarken,gece elbette eşine hoş davranmakta zorlanır.
Ask biter mi?
Bence sen hic asik olmamissin asigim sanmissin ama sadece sevmissin!
Ask oyle birsey ki ne olursa olsun canin yana yana sevmeye devam edersin hic pes etmeden. Gun gelir kendinden nefret edersin sana yaptiklarina ragmen hala ona asik oldugun icin.
Evliligi yikmak cok kolay ama kurmasi zor seninde bildgin gibi. Sabret insaALLAH sabrinla saygi gelir sonrasindada sevgi kacinilmaz olur.
Eşimden güzel söz duymuyorum tam tersine olumsuz ne varsa söylüyor..Çok çirkinsin,kilolusun vs...Halbuki etrafımdaki herkes beni zayıf bulur güzel bulur..Benim özgüvenimi okşayacak sözler pek sarfetmiyor ne yazıkki..
Uzun süreli ilişkilerden sonraki evliliklerde oluyor bunlar genelde.4 yılda bir evli yaşaması gereken herşey yaşanmıştır.İnsan hayal eder düşünür işte.Sabah nasıl uyanır pijamalı hali nasıl , süprizleri severmi., ilk elinden tutmanın heyecanı. Sonra kaçak göçek buluşmalar şu bu.İşte önceden yaşanınca evlilik özel gelmiyor insana, heyecan bitiyor.Hayal kırıklığı herşey vasat geliyor insana.Ulaşamadığın güzel ulaşınca önemi kayboluyor gibi oluyor.Ama haksızlık bunları aşmak zorundasınız.Kendi başınıza üstesinden gelemeyecekçeniz bir aile terapistine yada bir psikoloğa başvurmanızı öneririm.Aslında kaybettiğiniz aşk değil heyecan.
Eşimden güzel söz duymuyorum tam tersine olumsuz ne varsa söylüyor..Çok çirkinsin,kilolusun vs...Halbuki etrafımdaki herkes beni zayıf bulur güzel bulur..Benim özgüvenimi okşayacak sözler pek sarfetmiyor ne yazıkki..
aşk tabi ki biter!öyle canın yana yana sevmeye devam etmek biraz hastalıklı bir duygudur, bağımlılık başka aşk başka!
Kimin evliligi 4/4luk? hepimizde olmuyor mu inisler cikislar?
Kotu bir donem atlattigimiz olmuyor mu? esimize karsi sevgimizin kalmadigini hissettigimiz donemler olmuyor mu?
Evlilik bu!!! Konu sahibi arkadasda bosanayim mi filan diyede sormuyor nasil geri eski duygularimizi yesertebilir diye acmis konusunu.
Cogunuz ne kadar meraklisiniz herseyi kestirip atmaya!!! Ne kadar yikici bir milletiz yapici olmak ne kadarda zorumuza gidiyor!!!
Benim sahsen bazi evliligimin bazi donemlerinde sevgimizide saygimizida yitirdigimiz hissiyatina kapildigim oluyor.
Ben bagimliyim asik degilim diye dusunseydim herhalde simdiye kadar on kez bosanmistim.
Eger benimki bagimliliksa (ki asla degil) yada senin baska bir tabirinle hastaliksa evet ben hastayim ama cok sukur sabrim sayesinde cefa cekmis olsamda simdi sefa suruyorum. Evliyim mutluyum cok sukur.
Kimin evliligi 4/4luk? hepimizde olmuyor mu inisler cikislar?
Kotu bir donem atlattigimiz olmuyor mu? esimize karsi sevgimizin kalmadigini hissettigimiz donemler olmuyor mu?
Evlilik bu!!! Konu sahibi arkadasda bosanayim mi filan diyede sormuyor nasil geri eski duygularimizi yesertebilir diye acmis konusunu.
Cogunuz ne kadar meraklisiniz herseyi kestirip atmaya!!! Ne kadar yikici bir milletiz yapici olmak ne kadarda zorumuza gidiyor!!!
Benim sahsen bazi evliligimin bazi donemlerinde sevgimizide saygimizida yitirdigimiz hissiyatina kapildigim oluyor.
Ben bagimliyim asik degilim diye dusunseydim herhalde simdiye kadar on kez bosanmistim.
Eger benimki bagimliliksa (ki asla degil) yada senin baska bir tabirinle hastaliksa evet ben hastayim ama cok sukur sabrim sayesinde cefa cekmis olsamda simdi sefa suruyorum. Evliyim mutluyum cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?