Eşimden Soğudum:(

Cnm kolay degil elbette ama o kadar emegin var. Belki kotu bir surectten geciyorsun olumsuz dusunmemeye ozen goster.

Bikmadan usanmadan esinle konus gun gelecek sen galib cikacaksin gorursun bak.

İlişkiniz hep sizin ona ilginizle devam etmiş, o en baştan size karşı oldugu gibiymiş,
Sanırım siz bunu yeni anlamışsınız...

Çocuk yoksa hiç zorlamanın anlamı da yok o zaman.

Cocuk yoksa bosa gitsin!!!

Bekara kari bosamasi kolay derler buyuklerimiz. ALLAH basa vermesin!!!

Cocuk varsa sabret adam olur gun gelir yoksa amaaaaaaan salla gitsin bosa sonra tekrar evlen oda mi iyi cikmadi hic sabretme cocuk yok ya yine bosa

Hic anlamiyorummm artik bu zihniyetleri!!!!

Uzun süreli ilişkilerden sonraki evliliklerde oluyor bunlar genelde.4 yılda bir evli yaşaması gereken herşey yaşanmıştır.İnsan hayal eder düşünür işte.Sabah nasıl uyanır pijamalı hali nasıl , süprizleri severmi., ilk elinden tutmanın heyecanı. Sonra kaçak göçek buluşmalar şu bu.İşte önceden yaşanınca evlilik özel gelmiyor insana, heyecan bitiyor.Hayal kırıklığı herşey vasat geliyor insana.Ulaşamadığın güzel ulaşınca önemi kayboluyor gibi oluyor.Ama haksızlık bunları aşmak zorundasınız.Kendi başınıza üstesinden gelemeyecekçeniz bir aile terapistine yada bir psikoloğa başvurmanızı öneririm.Aslında kaybettiğiniz aşk değil heyecan.

Ne güzel anlatmışsın kardeşim ellerine sağlık...

Canim cok uzuldum durumuna. Ama sanirim senin askin sonmus.kimin sonmezki o durumda.. Beraber bas basa bile kalamadiginiz bi ortamda evlilik olmaz ki. Hele bir de guzel bi soz gurur oksama yoksa.. Soguman normal canım. Hala biseyler yapmaya calistigindan hala sevdigin belli. Tabi baska faktorler yoksa. Ornegin ailen karsiymis rezil olmaktan korkuyo olabilirsin yada herhangi baska bir sebep? Bunu bi sorgula bakalim. Neden hala onlasin. Sirf zorluklarka evlendiniz. Bosa gitmesin diye mi? Yoksa gercek saglam bi sebebin var mi? Iyi yonlerini de bi dusun bakalim kotu yanlarina agir basabilir mi? Yada
4-5 yil zorluk cektiniz bosa gitmedin diye kalan omrunu bosa harcamak istermisin? Cok yonlu bi dusun bakalim ve bizimle de paylas.

Nasipse allahim ya seni tekrar isindirsin ona yada bi yol gostersin insallah.

seninle aynı şeyleri bende yaşıyorum,bende 4 yıl flörtten sonra evlendim eşim çok ilgisiz her anlamda ama ben hala cok seviyorum bazaen senin gibi oluyorum soğuyorum ama geciyo,sende seviyosundur,bende 9 aylık evliyim,aynı şeyleri yaşıyorum inan,flört uzun olunca heyecan ,tutku herşey bitiyo ,ama düzeltebiliriz diye düşünüyorum allah yardımcımız olur inşallah

çok ii anlıyorum,yaşanan her bir kötü olay bir parçanı aldı götürdü sonunda soğudun işte. içinde bitti. ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an kelimesi kelimesine. ben evli değilim ama bir yıllık ilişkimden buz gibi soğuduğumu farkettim. o kadar kötü şeyler yaşandı ki her seferinde bir parçam koparak geri döndüm sonunda da tamamen tükettim işte. :2:

yorulmuşsun sadece canım...
sadece eşinden değil biçok şeyden ve insandan uzaklaşmışsındır diye tahmin ediyorum..
geçici bi durum bu..
yaşadığın şeyler va kırıldığın üzüldüğün şeyler var..
bunların hepsi dolaylı olarak eşin yüzünden oldu..
ama o da senin için aynılarını yaşadı ki evlenebildiniz...
geçici bu durum bu...
allah yardım etsin.......

aşk tabi ki biter!öyle canın yana yana sevmeye devam etmek biraz hastalıklı bir duygudur, bağımlılık başka aşk başka!

böyle bi durumda kim olsa soğur. yani adam evlenmiş demiyo ki karımla başbaşa gezip eğlenim, illa ailesinide peşine takacak. çok kızıyorum böylelerine. madem kopamıcan ailenden bu kada ana kuzususun o zmn ne diye evlenip elin kızınında başını yakarsın. ben demiyorum ki evlendi artık hiç ailesiyle görüşmesin tüm bağlar kopsun, elbet hep birlikte çıkılacak gezilerde olur görüşmeler tabiki olur ama her fırsatta eşini düşünmeden ailesini peşine takmak olur şey değil. bütün bunlar varken tabi ki insan rahatsız hisseder kendini, özel olmadığını hisseder.
onun dışında insan eşine nası çok çirkinsin der ya :S inanamıyorum, pes artık bu kadarına. sanki kendisi dünyanın en yakışıklı erkeği.

Tipki benim gibi ayni canim.. Aynisi bendede oluyor okadar yiprandimki gecen sürecte ara ara ona karsi sogukluk oluyor seviyorum ama degisik bisey iste bazen insan acidan baska bisey hissedemiyor ama nasil ne zorluklarla evlendiginizi buralara geldiginizi dusun.. Eminiminki bu durum gecici olacaktir icinde oldugun durumu cok iyi anliyorum bazen bende oyle oluyorum..

4 yıllık bir ilişkim vardı evet ama onunla aynı evde kalıp da pijamalı halini ev halini görmedim elbette..Biz özel olan nevarsa evliliğe sakladık hep ama bütün bu yaşananlar beni çok yıprattı şuan sadece eşim olduğu için yanındayım sevgilim olsaydı bırakması kolay olurdu ama ben onun için çok emek çektim o da benim için çekti..Bir daha bir başkası için asla yapamayız bunu asla bukadar emek verip de kendimizi bırakmayız buyüzden elimdekini kaybetmek istemiyorum aşkımı sevgimi korumak istiyorum nasıl gelecekse geriye gelsin lütfen diye dua ediyorum..Çok canım yanıyo aynı doğum sancısı gibi içimdekiler de çıktı benden..

Çok üzüldüm inşallah bir an önce herşey yoluna girer sizde aşkınızı, sevginizi tazelersiniz Bence sizin bir müddet yalnız kalmaya ihtiyacınız var hayatın zorlukları sizi o kadar yıpratmışki (üzerinede eşinizin sizi değilde ailesini ön planda tutması) yalnız kalacağınız süre içerisinde eminim eşinizi özleyeceksiniz. İmkanınız olsa da bir müddet yalnız kalabilseniz bazen insan herkesten,herşeyden uzaklaşmak istiyor kendinden bile

Size bu çirkin sözleri söyleyip sizden güzel söz mü bekliyor?
İçinizden bir şey gelmemesi çok normal.Eşinize sorun,sen bana güzel bir söz söylüyor musunki benden güzel söz bekliyorsun diye?

aşk tabi ki biter!öyle canın yana yana sevmeye devam etmek biraz hastalıklı bir duygudur, bağımlılık başka aşk başka!

Kimin evliligi 4/4luk? hepimizde olmuyor mu inisler cikislar?

Kotu bir donem atlattigimiz olmuyor mu? esimize karsi sevgimizin kalmadigini hissettigimiz donemler olmuyor mu?

Evlilik bu!!! Konu sahibi arkadasda bosanayim mi filan diyede sormuyor nasil geri eski duygularimizi yesertebilir diye acmis konusunu.

Cogunuz ne kadar meraklisiniz herseyi kestirip atmaya!!! Ne kadar yikici bir milletiz yapici olmak ne kadarda zorumuza gidiyor!!!

Benim sahsen bazi evliligimin bazi donemlerinde sevgimizide saygimizida yitirdigimiz hissiyatina kapildigim oluyor.

Ben bagimliyim asik degilim diye dusunseydim herhalde simdiye kadar on kez bosanmistim.

Eger benimki bagimliliksa (ki asla degil) yada senin baska bir tabirinle hastaliksa evet ben hastayim ama cok sukur sabrim sayesinde cefa cekmis olsamda simdi sefa suruyorum. Evliyim mutluyum cok sukur.

bu dediklerin evet doğru ama bazı durumlar için

huzurlu mutlu bi evliliğin vardır bi ara kötü dönemden geçersin evet çabalarsın evliliğini kurtarmak için ama bunlarında sınırları vardır tabi (aldatma,şiddet gibi)

ama konu sahibi 4 yıllık ilişkilerinde de mutsuzmuş o zaman da eşi kırıcı umursamazmış

sence bi evlilik tek taraflı çabayla yürür mü

bi insan karısına çirkinsin kilolusun der mi bi tek güzel laf söylemez mi

evlilik bi odaya sıkışık kalıp kocam düzelir inşallah demek değil ki

ne için çabalayacak kayınvalide sorunu var eş sorunu var ev sorunu var

nickinden bile belli mutluaşkyoktur evet vardır ama sen yanlış kişide çabalarsan o mutlu aşkı da yaşayamazsın

Bir ilişki yürümüyorsa yürümüyordur.

Kimine göre aldatma, kimine göre ilgisizlik/sorumsuzluk, kimine göre de şiddet boşanma sebebidir.

Bir insan bu kararı çok zor veriri zaten, özellikle de seven insan.

Ancak ben de şunu anlayamıyorum, kadındır ezilsin, sineye çeksin, eşi tarafından ötelensin her gün hakaret yesin ve bu evlilik sürdürülsün.

Eger bunlara ragmen devam eden insan sadece boşanmayı ertelemiş olur.
Er ya da geç gerçekleşir.

Bunlar iki eş arasında olan şeylerdir...

Siz çok büyük zorlukları aşmış olabilirsiniz ve evliliğinize devam etmiş olabilirsiniz
ancak herkesten de bunu bekleyemezsiniz.

İlk 2 sayfayı okudum.
Eşinle açıkça konuş, kendiisyle özel vakit geçirmesini istediğini söyle diycektim ki eşini sana çok kilolusun, çirkinsin dediğini okudum.

Eşiyle bu kadar nahoş konuşan bşr adam nasıl olur da eşinden çok yakışıklısın, çok seviyorum tarzı hoş cümleler duymayı ister.

Karşısındakini taş mı zannediyor acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…