Eşimden soğumak istiyorum bıktım

Biraz kendinle ilgilen, bakim yap, spora git. Bu kadar abarti kiskanclik biraxda kendine olan guvensizliginden kaynakli bence.

ya evlenince neden işi bırakıyosunuz anlamıyorum
kocanı dünyanın merkezi yapma
sende bi bireysin kendile ilgilen bakım yap kendini sev onu seveceğine
yeter yahu hiç mi canınıızın kıymeti yok
şu heriflere bu kadar değer vermeyin

bu aralar çok bdv okudum ondan biraz sinirliyim :D

Aşırı kıskançlık ne kadar yanlışsa, bundan kurtulmak için bulduğunuz eşinizden soğuma fikride bi o kadar yanlış.
Yardım alabilirsiniz ama bence aşırı kıskançlığın en büyük sebebi insanın kendine güvensizliği, özgüven eksikliği. Kendinize bakın ne kadar güzeliim, benden iyisini nereden bulacak deyin bi:))
Birde burada ki bdv de aldatma konularını okumayın, ben bile sıyıracağım artık , o konuları gördükçe:KK53:

Ah canım yaa bi ara ben de böyle sarardım adama.. Hem ona zindan ederdim hayatı hem kendime. İnan can sıkıntısından oluyo. Eğer meşguliyetin yoksa akşama kadar kurup kurup kocan eve geldiğinde ona sararsın. Bilirim:) Soğumaya çalışmak saçma, neden soğuyasın. Elbette seveceksin. Zaten bu problem sevgiden kaynaklanmıyor ki. İşe girmek bi nebze çözüm oluyor ama tam değil.. Bana çocuk olunca gözün kocanı görmeyecek derlerdi... İmkansız derdim! Çocuk oldu... Aynen şimdi çok mutluyuz. Çünkü ikimizin de gözü çocuktan başkasını görmüyor:halay:Birbirimizle uğraşacak fırsatımız yok kiiiii:anne:

Esin guvenini sarsacak birsey mi yapti da bu kadar darliyosun adami? Esegin aklina karpuz kabugu dusurme:işsiz:

Back
X