- Konu Sahibi nurse_asya
Neden böyle olduğuna anlamda veremiyorum ama eşimi hem çok seviyorum hemde başıma gelen her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorum.Bazen ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum bir yandanda çok kızıyorum.Acaba depresyonda mıyım? 3 aylık bir bebeğim var ve tek başıma ilgileniyorum eşim yoğun çalışıyor kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum normalde çalışan bir bayanım ve bu dönemde evde olmakta psikolojimi etkilemiş olabilir bilmiyorum.Kendimi çok pasif hissediyorum ve eşim bizle ne kadar ilgilendiğini belirtsede ben bizi ihmal ettiğini düşünüyorum abarttığımı düşünüyor ve artık sağlığım bozuluyor uyku uyuyamıyorum böyle düşüncelerden sütümde azaldı ama kafamı bir türlü rahatlatamıyorum.Eşime sarılmak bile gelmiyor içimden belki bu da dert mi diyeceksiniz ama her hareketini inceleyip bir anlam yüklüyorum ve gittikçede soğuyorum.Hatta yıllar önceki olaylar aklıma geliyor ve kurdukça kuruyorum.Ortada bişey yokken tartışma çıkıyor benim alınganlığımdan dolayı.Sizce nasıl aşabilirim bu durumu.sizinde başınıza geldi mi doğum sonu böyle sıkıntılar.Lütfen bana bir akıl verin