• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu mu hakediyorum (eş )

Aferin size. Tebrikler 😂 İş hayatınız var mı ki? Çevre deyince seçmediklerimiz de hayatımızda oluyor çalışırken. Komşuları da seçtiniz mi😂

Avukatlık yaptığım için avukat çevrem var, çevremdeki kadınlar güçlü ve sesini çıkaran insanlar. Komşuluğa gelince de, komşularla hiç ahbaplık etmiyorum o yüzden çevremden sayılmazlar.

Arkadaşlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama yorumlarınıza çok ihtiyacım var o kadar doluyum ki kimselere de anlatamıyorum. Allah'ıma bin şükür ki hamileyim çok mutluydum çok heyecanlıydım öğrendiğim ilk andan beri çok istiyordum kendimi hazır hissediyordum eşimde benim kadar hevesli olmasa da istiyordu veya ben öyle sanıyormuşum. Stresli bir kaç gün yaşadım oldu mu olmadı mı hamilemiyim değil miyim diye belirsizlik araya haftasonu girdi falan zaten normalde de sabırsız bir insanım ama o kadar heveslendim o kadar heycanlandım ki ne bileyim eşimde öyle olsun istedim belki de ilk zamandan yok evham yapıyorsun daha kalbi yok yok bilmem ne sürekli kırıcı konusmalar da bulundu alınmamaya çalıştım . Normal günlerde hiç hevesli değil ya ben çıldırıyorum acaba kesede gözükcek mi acaba öyle mi böyle mi bir hevesle mutluluğumu paylaştım hiç bir tepki yok nötr arada bir ayıp olmasın diye çocuk lafı geçiyordu işte . Severek evlendik çok yollar kateddik ben hiç bir şekilde onu maddiyat olarak zora sokmadım hep bişeyleri idare etmeye çalıştım her konuda destek oldum elimden geldiğince maddi anlamda pek durumumuz iyi değil suan biliyorum ama hep onu motive etmeye çalıştım aşerdiğim şeyi bile söylemedim söyleyemiyorum alamaz üzülür diye . İşlerinde sıkıntılar var ama ben elimden geldiğince hep destek oldum biraz onlara da takık Ne bileyim zaten hormonlarım tavan insan bir ilgi bekliyor nasılsın nasıl geçti günün ağrjn var mı sızın var mı diye . Dün saçma sapan bir konuda kavga ettik bana kes sesini içeri git ben yatıyorum sende hatalarının farkına varırsın belki dedi yattı uyudu. O kadar üzüldüm ki sabaha kadar uyumadım ve en önemlisi bugün doktor kontrolümüz vardı keseyi görecektik kendisi çalışıyordu istese bir yolunu bulurdu gelirdi diye düşünüyorum ama gelmedi tek başıma gittim arkadaşlar göz yaşımı kendim sildim keseyi görünce çok zoruma gitti bide annesini aramış x ile hastaneye gidermisin ben çalışıyorum çok yoğunum diye beni aradılar bende gerek yok dedim yürüye yürüye kendim gittim . Şimdide evde yok arkadaslarıyla gezmeye gitti heralde yüzüne bile bakmadım gerçi kv de yemeğe gitmiştik ordan çıkıp montunu giyip gitti. Ulturason fotoğrafını bile görmedi . Resmen canım yanıyor anneciğimin yanına gitmek ona sarılmak istiyorum bunları haketmiyorum . Ne olursa olsun bir eşin hamile karısını bu denli kırması bana çok acımasızca geliyor...
pardon kaç yaşındasınız önce onu sormak istiyorum ? daha çok yeni hamilesiniz nasıl aşerme durumuna geçtiniz ? bence adamcaz fazla trip ve kaprislerinizden yorulmuş hiç birimiz pamuklara sarılı gebelik geçirmedik , doğuma kadar çalıştım , izin alamayack durumdaysa yapacak bişey yok eliniz kolunuz tutuyor gidebiliyorsunuz .... fazla duygusal bakıyorsunz , kanamanız var sürekli kusar haldeyim beni doktora götürmedi deseydiniz işte o adama insafsız derdim... gereksiz canınızı sıkıyrsunuz kendinize bir meşgale bulun yoksa 9 ay sizede ,eşinizede geçmez

Dediğiniz gibi olabilir. Ben aşermedim ve bildiğimiz gördüğümüz aşermeler kış günü erik karpuz aratmak, yada yazın kestane canı çekmek gibi şeyler. Vücudumda kalsiyum eksik, dur hemen yoğurt veya süt ürünü yiyeyim, ya da protein azlığı çekiyorum daha fazla et yiyeyim diye aşereni de ben görmedim.
Siz öyle demezsiniz zaten vücut belli eksik şeyleri tamamlamaya çalışır mutlaka bildiğimiz tanıdığımız şeyler eksik olmayabilir, erikte vücudun ihtiyacı olan bir şey vardır mesela, kişinin tanıdığı bildiği tat o olduğu için istemsiz canı çekiyor olabilir. Bunu biz bilincimizle değil vücudun yönlendirmesiyle yapıyoruz. Örneğin ben kırmızı eti hiç sevmem normalde ama hamileliğimde korkuç şekilde canım çekiyordu. vüdudun yönlendirmesi ayrı şey bizim bilinçli isteklerimiz ayrı bir şey.

Yeterli beslenmenize engel bir maddi durumda gerek var mıydı kuzucum acele etmeye. Eşin çok kaba haklısın ama maddi strese dayanıyor olabilir bebeği istememesi kabullenmemesi. Her şeye rağmen çok uygunsuz davranışları. bir özür dilemesi gerekli.

Avukatlık yaptığım için avukat çevrem var, çevremdeki kadınlar güçlü ve sesini çıkaran insanlar. Komşuluğa gelince de, komşularla hiç ahbaplık etmiyorum o yüzden çevremden sayılmazlar.
Bunun güçle ses çıkarmayla alakası ne acaba. Adamlar eşlerini kandırıyor diyorum, sindiriyor demiyorum. Çok ilginç, boşanma davası gelmedi galiba henüz. Tecrübelendikçe çıkaR karşınıza merak etmeyin. Ben görmedim demiyorsunuz da savunuyorsunuz yani… avukatlık bunu gerektiriyor demek ki😂

Son düzenleme:
Bunun güçle ses çıkarmayla alakası ne acaba. Adamlar eşlerini kandırıyor diyorum, sindiriyor demiyorum. Çok ilginç, boşanma davası gelmedi galiba henüz. Tecrübelendikçe çıkaR karşınıza merak etmeyin. Ben görmedim demiyorsunuz da savunuyorsunuz yani… avukatlık bunu gerektiriyor demek ki😂

Ben de güçlü bir kadının zaten kandırılmayacağını ifade ediyorum. Merak etmeyin sizden daha çok boşanma davası görüyorum hem de 2 senedir, yaşlı bağyan

Ya aşerme olayını bizim insanımız şımarıklıktan yapıyor biraz da. Daha 3 gün önce arkadaşımın kocası gece erik bulmaya gitmiş karısına. Epey uzaktaki haldeki anca bulmuş, adam bir sabah işe gidecek. Dünyanın da parasını vermiş o 4 tane eriğe. Nerden biliyorum instagramda paylaşmış. Bir önceki ay da dondurma paylaşmıştı ben aşerince kocam hemen aldı diye. Ben bir kere aşerdim hamileliğim boyunca o da tam aşerme mi emin değilim, kuzenimde televizyon izliyordum. Dizideki kadın portakal soyuyordu, kokusu buraya geldi sanki gibi bir şey söyledim. Nasıl burnumda bir portakal kokusu ama anlatamam. Kuzenim de sen hamilesin Yemen lazım dur evde var getireyim dedi. Hayatımda yediğim en lezzetli portakaldı sanki o da görmesem aklıma gelmezdi. Bir şeyleri canının istemesiyle aşermek birbirine karıştırılıyor bence.
ins.tada düşman çatlatmak için istemiştir o :)

ins.tada düşman çatlatmak için istemiştir o :)
Tekne kazıntısı bi kardeşim var. Temmuz doğumlu. Annemin hamileliğin ilk ayları da sonbahar kış.

Babam sanki ilk çocuğu gibi(hoş çocuk olsun kardeş olsun amacı güdülmeden tamamen isteğe bağlı ilk çocuktu :KK53:) anneme sürekli hep canın bir şey istiyor mu isterse söyle diye sorar ısrar ederdi.

Bir gün tv de karpuz gördü annem, istemedi de olsa yenirdi dedi. Babam döndü dedi ki "O KADAR DA DEMEDİK" :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X