Bunu mu hakediyorum (eş )

Eşiniz hamile olduğunuz için neredeyse oturup ağlayacak gibi..çocuk istemiyordu galiba

Arpası fazla gelmiş belli 😏fazla fedakarlık beraberinde vefasızlığı getiriyor malesef. Ölçülü olmak lazım herseyde yoksa üzülürsünüz

Arkadaşlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama yorumlarınıza çok ihtiyacım var o kadar doluyum ki kimselere de anlatamıyorum. Allah'ıma bin şükür ki hamileyim çok mutluydum çok heyecanlıydım öğrendiğim ilk andan beri çok istiyordum kendimi hazır hissediyordum eşimde benim kadar hevesli olmasa da istiyordu veya ben öyle sanıyormuşum. Stresli bir kaç gün yaşadım oldu mu olmadı mı hamilemiyim değil miyim diye belirsizlik araya haftasonu girdi falan zaten normalde de sabırsız bir insanım ama o kadar heveslendim o kadar heycanlandım ki ne bileyim eşimde öyle olsun istedim belki de ilk zamandan yok evham yapıyorsun daha kalbi yok yok bilmem ne sürekli kırıcı konusmalar da bulundu alınmamaya çalıştım . Normal günlerde hiç hevesli değil ya ben çıldırıyorum acaba kesede gözükcek mi acaba öyle mi böyle mi bir hevesle mutluluğumu paylaştım hiç bir tepki yok nötr arada bir ayıp olmasın diye çocuk lafı geçiyordu işte . Severek evlendik çok yollar kateddik ben hiç bir şekilde onu maddiyat olarak zora sokmadım hep bişeyleri idare etmeye çalıştım her konuda destek oldum elimden geldiğince maddi anlamda pek durumumuz iyi değil suan biliyorum ama hep onu motive etmeye çalıştım aşerdiğim şeyi bile söylemedim söyleyemiyorum alamaz üzülür diye . İşlerinde sıkıntılar var ama ben elimden geldiğince hep destek oldum biraz onlara da takık Ne bileyim zaten hormonlarım tavan insan bir ilgi bekliyor nasılsın nasıl geçti günün ağrjn var mı sızın var mı diye . Dün saçma sapan bir konuda kavga ettik bana kes sesini içeri git ben yatıyorum sende hatalarının farkına varırsın belki dedi yattı uyudu. O kadar üzüldüm ki sabaha kadar uyumadım ve en önemlisi bugün doktor kontrolümüz vardı keseyi görecektik kendisi çalışıyordu istese bir yolunu bulurdu gelirdi diye düşünüyorum ama gelmedi tek başıma gittim arkadaşlar göz yaşımı kendim sildim keseyi görünce çok zoruma gitti bide annesini aramış x ile hastaneye gidermisin ben çalışıyorum çok yoğunum diye beni aradılar bende gerek yok dedim yürüye yürüye kendim gittim . Şimdide evde yok arkadaslarıyla gezmeye gitti heralde yüzüne bile bakmadım gerçi kv de yemeğe gitmiştik ordan çıkıp montunu giyip gitti. Ulturason fotoğrafını bile görmedi . Resmen canım yanıyor anneciğimin yanına gitmek ona sarılmak istiyorum bunları haketmiyorum . Ne olursa olsun bir eşin hamile karısını bu denli kırması bana h

canim.bazi erkekler heveslenmez taki cocugu kucagina alana kadar.birde erger bir erkegin isinde skntilar varsa emin ol kafasi cok doludur.maddi acidan erkekler kendini kotu hissettiklerinde bunu yansitirlar.suan hamileligin yrni biraz sabirli ol.emin ol duzelecektirmen azindan anlayisli yalniz gitme diye annesine arayip soylemis.isle ilgili skntilar yasuyorsa ben cok baski yapma ustune gitme.bebek konjsunda senin hissettigin duygulari o suan bilmez yasayamaz.cocugu kucagina alsin hersey farkli ol.

Kendi kendinize dram yaratiyor gibisiniz daha keseyi bile gormeden ne agriniz siziniz olacakta adam sorsun ki???

Hastaneye gelmeliymiş bence buraya tamam ama devamli cocuk asagi cocuk yukari oyle mi olacak boyle mi olacak bezdirmeyin daha koskoca 9 ay var. 🙄

Doktor konusunda haksızsıniz
Ekonomi berbat özel sektörde fırtına var herkes mutsuz daha ilk doktor kontrolünde niye izin alsın bir sürü kontrol var doğumu var hastalığı var kreş var
Biraz halden anlamaya çalışın ben kamudayim rahatım ama her an izin alırım diyemem iş disiplini bunu gerektirir

Ama diğer konularda biraz anlayışsız olmus
Tek bir kez konuşun anlaşmanız dileğiyle çünkü önünüzde çok uzun bir yol var
Kese gorulecek bir doktor kontrolunde yalniz olmak istememekte son derece haklı asıl. Kötü seyler duyabilirdi. 1. Trimesterdaki takipler hep önemli diye biliyorum. Kalbi durabilir, acilen kürtaja alınabilir. Boyle durumlarda yalniz olur mu?

Sonraki muayeneler keyfi olur belki. Ama bunlar onemli.

Kese gorulecek bir doktor kontrolunde yalniz olmak istememekte son derece haklı asıl. Kötü seyler duyabilirdi. 1. Trimesterdaki takipler hep önemli diye biliyorum. Kalbi durabilir, acilen kürtaja alınabilir. Boyle durumlarda yalniz olur mu?

Sonraki muayeneler keyfi olur belki. Ama bunlar onemli.

O zmn ortak zaman kararlaştırılır net randevu alınır adamı savunmak istemiyorum ztn soğuk ve değişik ama tek kalmasın diye kendince çözüm bulmuş
Bu adam 1 günde böyle olmadı ya illaki rengi bellidir
Bu kdr onemli bir duruma nasıl olsa izin alır demek bana göre değil ben iletişimde netlikten yanayım

Çocuk istemiyorsa neden yapmış illa kadın mi düşünecek korunmalı mıyım diye
Bence karşısına geç ve sen arkadaslarinla eglenirken ben cok dusundum hatalarimin farkına vardım en büyük hatam da seninle evlenmek olmuş de...

Konunuzu okuyunca bir arkadaşımız var okulda , daha adeti bir kaç gün geçince 40 haftalık hamile gibi davranmaya başlamıştı . O aklıma geldi valla . Doğuruncaya kadar öğrenci , Veli ve öğretmenler neler çekmiştik .
Bence sakin davranmaya çalışın . Herkes sizin gibi tepki veremez . Benim eşim de çok abartırdı . Çok yorardı beni . Hamile kaldığımı öğrenince araba bile kullanamazsın artık demişti . Yuh ben hamileyim yani her gün binlerce kadının başına gelen bir durumu yaşıyorum , hasta değilim demiştim . Öğrencilerle sarılmamı bile yasaklamıştı .
Ben de 37. Haftaya kadar çalıştım . Hatta bu tarama testleri vs de yaptırmadım . Sağlıklı doğup sonradan hastalanan bebekler de var dedim .
Eşinizin bebek istemediğini düşünmüyorum , öyle olsa siz de farkederseniz bence . Ancak hayat pahalılığı canını şıkmış olabilir . Bebeğe çok heveslenirse hayal kırıklığına uğrarım diye düşünen insanlar bile tanıdım . Belki eşiniz de öyledir .
Daha önünüzde kocaaaamaaaaannn annelik yılları var . Bunlara takılmayın . En çok siz sevin bebeğinizi yeter . Babası da ister sevsin , isterse sevmesin .
Aşermek için erken sanki bilemedim . Yerleşme ağrısı vs de olur evet ama ilerleyen haftalarda ağrılarının şiddeti artabilir buna da hazırla kendini . Hamileliğini huzurla geçir . Bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah.

Yorumlara baktim ben şok. Ya arkadaşlar hamile kalip, gayette isteyerek hamile kalip karni buyumeden kendini hamile gibi hissetmeyen kadinlar var ya. Nebileyim bebek karninda hareketlenmeye başlayinca heyecan hissetmeye başlayan kadinlar var. Bu öküzlük değil veya sevmemek degil ki karakter.
Cocuk daha noktacık kadar bir şey, disardan gobegi bile cikmadi konu sahibinin adam ne ara baba moduna girecekte heyecandan ölecek birden bire. Nebileyim karni belirginleşir elini koyar bebegi hisseder filan o an insan oyle bir durum yok ki.
Şaka gibi. 😂😂
Konu sahibine tek hak verdiğim yer hastaneye birlikte gitmek istemesi, hastaneye gelmeliydi adam.

kes sesini içeri git ben yatıyorum sende hatalarının farkına varırsın belki dedi yattı uyudu

Adam bu ve buna benzer hareketleri ☝️ hamilelikten once de yapiyordur zaten supriz olduğunu sanmiyorum. Hamile olunca adamlara kibarlik yuklenecek saniyor bazi kadinlar ama oyle olmuyor neyse o yapacak bir şey yok.

O zmn ortak zaman kararlaştırılır net randevu alınır adamı savunmak istemiyorum ztn soğuk ve değişik ama tek kalmasın diye kendince çözüm bulmuş
Bu adam 1 günde böyle olmadı ya illaki rengi bellidir
Bu kdr onemli bir duruma nasıl olsa izin alır demek bana göre değil ben iletişimde netlikten yanayım
Siz düşüncelerinizi konudan bagimsiz genel yazdiniz ama. Zaten bir sürü kontrol var, niye ilk kontrole izin alsin diye. İletişim şekli olarak yanlis evet ben orada degilim. Benim icin ilk kontroller cok onemli ve eş yalniz birakilmamali. Bunlarda yalniz birakmayi normal gormeyi dogru bulmuyorum.

Siz düşüncelerinizi konudan bagimsiz genel yazdiniz ama. Zaten bir sürü kontrol var, niye ilk kontrole izin alsin diye. İletişim şekli olarak yanlis evet ben orada degilim. Benim icin ilk kontroller cok onemli ve eş yalniz birakilmamali. Bunlarda yalniz birakmayi normal gormeyi dogru bulmuyorum.

Tamam ben konu sahibine yazdım evet her zaman izin alamaz çalışan anneler de babalarda durum böyledir normal olan şey yanlız gitmesi / gitmemesi değil izin alamaması. Dünyanın sonu değil defalarca tekrarlanacak birsey. Illa isteniyorsa baştan netleştirilir buda ikisinin konuşmasına iletisimine bağlıdır adam son anda olsa çözüm bulmaya çalışmış
Kritik mesleklerde çocuğunu doğumdan cok sonra gören birsuru baba var bu onları az baba yapmaz sevmediğini göstermez
Ayrıca ben konuya yazar gecerim konu sahibi okur değerlendirir düşünür kendince yol çizer kendi hayatını yaşar yanlış birsey yazdığımı düşünmüyorum size iyi geceler

birden gebe kalsam ben kese görmeye kendim gidemem... bırak eşimin gelmesini..bazı işlerde izin alınamaz...ne var ki bunda? ki doktora da anca bir sorun varsa giderim yoksa gitmem bile yani.

ki adam annesinden rica etmiş...

ama siz şey yazmışsınız "kendim gittim yürüye yürüye"

vay arkadaş...
hamile olunca kocişimiz bize helikopter mi almalı anlamadım ki.

ha adam zaten hödükmüş muhtemelen "kes sesinini git içeri hatanı anla" gibi lafları etmeyi siz hamile kalınca birden bire öğrenmedi, bence.

ama bu kadar yüksek beklentiye bu kadar kalas adam. kolay gelsin ne diyim.

Arkadaşlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama yorumlarınıza çok ihtiyacım var o kadar doluyum ki kimselere de anlatamıyorum. Allah'ıma bin şükür ki hamileyim çok mutluydum çok heyecanlıydım öğrendiğim ilk andan beri çok istiyordum kendimi hazır hissediyordum eşimde benim kadar hevesli olmasa da istiyordu veya ben öyle sanıyormuşum. Stresli bir kaç gün yaşadım oldu mu olmadı mı hamilemiyim değil miyim diye belirsizlik araya haftasonu girdi falan zaten normalde de sabırsız bir insanım ama o kadar heveslendim o kadar heycanlandım ki ne bileyim eşimde öyle olsun istedim belki de ilk zamandan yok evham yapıyorsun daha kalbi yok yok bilmem ne sürekli kırıcı konusmalar da bulundu alınmamaya çalıştım . Normal günlerde hiç hevesli değil ya ben çıldırıyorum acaba kesede gözükcek mi acaba öyle mi böyle mi bir hevesle mutluluğumu paylaştım hiç bir tepki yok nötr arada bir ayıp olmasın diye çocuk lafı geçiyordu işte . Severek evlendik çok yollar kateddik ben hiç bir şekilde onu maddiyat olarak zora sokmadım hep bişeyleri idare etmeye çalıştım her konuda destek oldum elimden geldiğince maddi anlamda pek durumumuz iyi değil suan biliyorum ama hep onu motive etmeye çalıştım aşerdiğim şeyi bile söylemedim söyleyemiyorum alamaz üzülür diye . İşlerinde sıkıntılar var ama ben elimden geldiğince hep destek oldum biraz onlara da takık Ne bileyim zaten hormonlarım tavan insan bir ilgi bekliyor nasılsın nasıl geçti günün ağrjn var mı sızın var mı diye . Dün saçma sapan bir konuda kavga ettik bana kes sesini içeri git ben yatıyorum sende hatalarının farkına varırsın belki dedi yattı uyudu. O kadar üzüldüm ki sabaha kadar uyumadım ve en önemlisi bugün doktor kontrolümüz vardı keseyi görecektik kendisi çalışıyordu istese bir yolunu bulurdu gelirdi diye düşünüyorum ama gelmedi tek başıma gittim arkadaşlar göz yaşımı kendim sildim keseyi görünce çok zoruma gitti bide annesini aramış x ile hastaneye gidermisin ben çalışıyorum çok yoğunum diye beni aradılar bende gerek yok dedim yürüye yürüye kendim gittim . Şimdide evde yok arkadaslarıyla gezmeye gitti heralde yüzüne bile bakmadım gerçi kv de yemeğe gitmiştik ordan çıkıp montunu giyip gitti. Ulturason fotoğrafını bile görmedi . Resmen canım yanıyor anneciğimin yanına gitmek ona sarılmak istiyorum bunları haketmiyorum . Ne olursa olsun bir eşin hamile karısını bu denli kırması bana çok acımasızca geliyor...
Daha hamileliğin başında da aşermezsiniz. Sizin de biraz sakin olmaya ihtiyacınız var.

Ay yapma lütfen
Adama odun denmesinin sebebi hamilelik haberini aldığında karısına güllerden konfeti yapmaması değil ki.
Doktor çıkışı aramaması
Yemekte ne oldu diye sormaması
Uzaktan arkadaşıma bile haberim varsa soruyorum ben yahu doktor ne dedi diye
bu tam öküzlük, kalaslık
Hani böyle sofralar donatan, nevresimlere heveslenen, süslü cilveli kadınlar vardır. Ama başkaları bunları yapmıyor diye kocasını sevmiyor değildir, kalas değildir. Bu kadınların erkek versiyonları da var. Soğukkanlı olmak insanı tu kaka yapmaz. Ha karısına sinirlenerek yanlış yapmış kaba davranmış. Onu savunamayacağım. Ama işte herkes coşkulu yaşayacak duygularını diye bir şart yok. Onu söylemeye geldim😂

Bence olay bebek haberi değil...Zaten adamla aranda anlaşmazlık var.. Adamın sana zerre saygısı yok bikere...

"Kes sesini , yat hatalarını anlarsın belki" demiş...Narsistik belirtiler gördüm eşinde...Kendi hatasız demekki...Öfke ve kin var, hiçbi haber hiçbi olay onun sana karşı sudan sebeplerle yarattıgı öfkesini dindirmeye yetmemiş...Baya baya narsistik bence...Bunu daha once de görmüş olmalısın...Bebek geliyor diye biranda eşinin sefkat dolu olup üstüne titreyeceğini düşünmüşsün...Normal bi erkek evet boyle olabilirdi ama bence senin eşin için bebek veya baska bişey farketmiyor...Çünkü duygu oluşmuyor, empati de yok zaten...Bugune kadar benzer acımasızlıklarını mutlaka görmüşsündür diye düşünüyorum...Bu tipler değişmez, sen ilgi ve destek bekledikçe tam tersine istedigini vermemek için elinden geleni yapar...

Yani bu adam iyiydi de bebek haberi alınca mı boyle oldu? Bir de bebek ortak karar mıydı?

Ay yapma lütfen
Adama odun denmesinin sebebi hamilelik haberini aldığında karısına güllerden konfeti yapmaması değil ki.
Doktor çıkışı aramaması
Yemekte ne oldu diye sormaması
Uzaktan arkadaşıma bile haberim varsa soruyorum ben yahu doktor ne dedi diye
bu tam öküzlük, kalaslık
Evet tabii ki. Ben o mesajı nooption’ın konuşmalarına cevaben yazmıştım

Back
X