Eşimden tokat yedim

Evliliğinize engel olmak isteyen kimse öngörüsü yüksek biriymiş
Belki haberiniz yoktur diye söylüyorum böyle evlilik olmaz

Sen böyle bir tavırla hayatına devam edersen bir süre sonra özür dilediğinde affedecek ya da senden özür dileyecek kimse kalmaz. Evlilik karşılıklı saygıya dayanır herşeyden önce. Dönüp 1-2-3 demeden sürekli asabi sen olursan ileride daha kötü kaldıramayacağın şeyler yaşarsın senin yüzünden olur. Erkekler sen değiştirmeye çalışsan da bildikleri çizgiden sapmazlar. Saygılı ol ve ona alan tanı. Kusura bakma ama kimse böyle bir kadını çekmez çünkü aşk ve sevgi bittiğinde geriye saygı ve alışkanlık kalır. Sen de evdeki hemen her şeye tepkili kadın olursun. Tabloyu gör ve acilen evliliğini düzene sok

Genelde senin eşine yaptığın hareketleri ben erkeğin kadına yaptığını duyuyorum etrafimda. karsindaki bir erkek melek değil bence fazla zorluyorsun sabrini. Ve ınan ki bazen erkekleri bu duruma getiren malesef bizler oluyoruz. Keşke bazen susmayı becerebilsek

Kadın bir evlilikte erkeklesirse o evlilik yürümez erkek koşarak kaçar bir muddet sonra kacmazsa kişiliğini kaybeder

İnsan beklio tabi ne yaparsan yap karşısında suklum puklum duran özverili bi koca. Bugun karsilik vermese yarin daha beterini yaparsin. Ufak siddetler de niyeyse aşkı beslio ya.

Yahuu sen benim ruh ikizim misin acaba

konuşmak süküt ise susmak altındır diye bir laf var
bu yöntem herşeyi çözer. yapabilirsen.
Ya ben konu dışında kaldım biraz :)
Konuşmak gümüş ise sükut altındır olacak o :)))
Benim böyle takıntılarım var da, doğrusunu söylemezsem içim şişerdi kusura bakma :)

Ben burda "kadına şiddet" gibi bir konu göremedim açıkçası. Siz ona vurmuşsunuz o da size vurmuş. Karşılıklı birbirinize şiddet uyguluyorsunuz. Dozunuz da gittikçe artıyor anladığım kadarıyla. Bence ikiniz de tedavi olmalısınız.

Ya ben konu dışında kaldım biraz :)
Konuşmak gümüş ise sükut altındır olacak o :)))
Benim böyle takıntılarım var da, doğrusunu söylemezsem içim şişerdi kusura bakma :)
Madem takintin var bende sana dogrusunu soyleyeyim canim o laf soyle "Söz gümüşse sûkut altindir."

Konu sahibi bence sinirlenin oto kontrolunu kaybedenlerdensin anlasilan. Sinirlenince o ortamdan uzaklas ve kendinin sakinlestirmeye calis esinde ayni sekilde sakinlessin ve daha sonra konusun. Yoksa hem kendinizi hemde evliliginizi cikilmaz bir yola sokmaniza ramak kalmis.

daha yeni evlisiniz yaa çok yazık aranızda sevgi,saygı diye birşey kalmamış bence bu yazınızdan onu anladım. hayatta tokat dayak v.s asla kaldıramazdım çünkü bu tarz şeyler hep tekrar eder alışkanlık gibi. yani neden adamı tahrik ediyorsunuz hemde hatanızı biliyosunz nedememizi bekliyorsunuz bu durumda böyle evlilik olmaz yani eşlerden biri kızgınken diğeri biraz sessiz kalmalı laf yetiştirmek maharet değil bence öfke kontrolunuz yok psikolojk bi destek almalısınız (hatta ikinizde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…