Eşimden tokat yedim

Konuya klasik başlamışsınız; "çok mutlu bi evliliğim var, çok sıkıntılar atlattık evlenebilmek için, beni o kadar seviyor ki acaba ben onun kadar seviyor muyum diyorum. Ama bana vurdu..." Biliyor musunuz, vurmanın hiçbir bahanesi ilerisi gerisi olmaz. Senin ona vurmuş olman bile onun sana vurması için haklı sebep değil. Senin vurmanı engeller çeker gider, normal adamın yapacağı bu. Benim için vurmayı hiçbir durum haklı hale getiremez ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim. Size şiddet uygulamış, hiç içinde bulunmak istemeyeceğim bir durum, inşallah kimsenin başına gelmez. Ne yapacağınızı bilmiyorum ama bir daha kılınıza zarar getirmesini engelleyin, kendiniz için.

Bencillik var. Sen şiddet uygularken bir şey yok adam yapınca pişman olmuyor. Haksızsiniz. Eşim sinirlendiginde ağzımi açıp tek kelime söylemem sonra başka odaya geçerim. Eşim yarım saat sonra anlar hatasını Özür diler ve asla o hatayi yapmaz. Aynı şekilde ben sinirlendigimde de o dinler. Normal olan budur bana göre. Şiddet nedir ya. Tahrik oluyorum demişsiniz hoş değil yani

Sen adama saldır sonra eşim bana vurdu. Bence konu tamamen sizinle alakalı şiddeti baslatan sizsiniz sen vurunca haklısın ama vurunca haksız yok öyle bi dünya . Önce kendini frenle. Malum insanlar konuşa konuşa .

Iliskideki sorunlari cozmenin yolu asla ve asla siddet degildir. Siddet iki kisinin birbirlerine olan saygilarini kaybettirir oncelikle. Anlik simirlenmelerde kisinin ilk olarak kendini tutmasi gerekir. Esinize yaptiginiz harekete dogru diyemem ama bir kadina karsi siddetin hicbir bahanesi de yoktur. Bana kalirsa ani sinirlenmelerde birbirinize karsi olan tutumlarinizi sakin bir kafayla konusun. Eger cozumu yoksa bir psikologa danismaniz mantikli olacaktir. Ama asla bu durumu aliskanlik haline getirmeyin. Evliligin basinda cozulemeyen sorunlar ilerde sizi cok rahatsiz edebilir.

Adam bi yere kadar çeker kadını. Bi yerden sonra oda çekemez hic yere bu kadar büyümesini. Kapıyı çekip gitmeye alışırsa eve bağlaması tekrardan çok zor olur soylim size. Siz önce kendinize çeki düzen verin önce. Tabiki hicbir konuda size el kaldırması doğru değil. Ama sizde rahat durmuyorsunuz anladığım kadariyla....

Kusura bakmayında allah akıl fikir versin size sinirlerinize hakim olun banada sürekli vurmaya çalışsa eşim en sonunda bende 1 tane vururum yani.

Belli ki adam kafa dagitmaya cikmis nolur ufak sylerden kavga cikarmayin esiniz ve siz yani bir yuva kolay kurulmuyor yeni de evlisiniz kalp kirmaya degmez yazdiklarinizs gore bugun durduk yere kavga cikarmissiniz nolkus yani arkadaslari ariyosa kimseyle konusmasin mi adam

Erkekler eve gelince huzur bulmak ister. siz bir es olarak onun üstüne yürüyüp itekliyorsanız bu nasıl evlilik. Her hareketi batıyorsa acaba orda sevgi eksikligi mi var. Bence eşinizi cok sıkıyorsunuz. Vurmakta haklı degil ama mutlu mesut gecinmek varken bu nasıl evlilik. eziyetten baska bir sey olmamıs sizin icin. En basta da bu durumun farkındasın ve hala yapıyorsun.

Ben anlamadim,evli arkadasi aramak cok mu kötü birşey?
Ben de hep ararim evli arkadaslarimk,hatta cagiririm bi yerlere... Benden sonra da kavga mi ediyolardir dusuncesi geldi aklima
Ayrica başliğa bak
Siz vurun kirin parcalayin,karsi taraf vurunca 'bunu bana nasil yapar'
Size kizamiyorum aslinda,cunku ben de boyle bir insandim. Sinirlenince karnina bir yumruk vurmadan sakinlesemezdim sevgili kisisinin. O da garibim,dunyanin ennn sakin insani. Ofkemin gecmesini bekleyip (vurur vurmaz gecerdi ofkem-utanc duygusundan) birsey olmamis gibi devam ederdi.
Bir gün yemek yerken söylediği sinir bozucu bir lafa sinirlenip saçini çektim, onca insanin icinde. Durduuu durduuu 'rahatlicaksan bunu da çek' diye kafasini çevirdi
Yani ben o an mağma tabakasina girsem daha mutlu olurdum.
Sonrasinda degismek icin cok cabaladim.
Önce o kadaar sinirlenmemin esas sebebini buldum:sevgilim kavga etmeyi bilmiyordu. Yani ben bagiririm-sen bagirirsin rahatlariz ya.. Ama o hic tepki vermezdi kavga edecek ortam varken, ben de o sinir aniyla karsimda muhattap bulamayinca siddete basvururdum. Bunu farkedip sevgilime tartismayi ogretmeye calistim,yolda falan fake kavgalar etmeye başladik :)
İkinci olarak da yogaya yazildim. Nefes calismasina onem verdim.
Sinirlenince ani tepki vermeden birkac derin nefes almayi aliskanlik haline getirdim...

Bayagi ilerleme katetmistik..
Bence sen de bir iki yoga seansina yazil. Zaten sonrasinda netten videolardan da yapabilirsin az cok
Ama bir iki kere kursa gitsen eminim yarari dokunur

Sen saldirinca sorun yok da karsiligini alinca mi siddet kotu bisey oldu?

bu duruma ikinizin de katkısı aynı düzeyde, o yüzden düzeltmek için de yine birlikte hareket etmeniz gerekiyor. karşına al konuş içindekileri kavga etmeden anlat, ve onun değişmesini istediğin kadar kendin de değişmeyi iste.

Vallahi tiksindim ilişkinizden.
Sizin öfke kontrolünüz yok mu? Siz bağırın çağırın vurun adama, adam da öbür yanağını mı uzatsın.
Boşanın,

Aynı benn güzel fikirleriniz için çok teşekkür ederimm kesinlikle denicem sadist bi yanım var bunu atlatmam gerek :)

Tabiki konuşsuun ama adam sabah kalksın diye arıyo akşam yatsın diye arıyo çok iyi bi insan ona bi lafım yok ama benim arkadaşlarıma laf etmesiyle başladı ve sonra küsüp konuşmayınca olay patladı :))

Teşekkür ederimm kesinlikle denicem bunları yoksa çekilecek gibi değil

Doğru söylüyosunuz denicem çok teşekkür ederimm eminim ki benim şikayetçi olduğum kadar oda benden şikayetçi düzelicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…