• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden utanıyorum

İki çocuğum var sorunumu tam anlatamadım her şey evlenince başladı anne olunca da arttı çok fırtınalı bir aşktı aynı eve girince ikimiz de değiştik o da hiç aşkım falan demiyor romantizm bitti ben evlendiğimden beri böyleyim gece kıyafeti giyip süslenirdim ama yanına otuturdum çekinirdim hep ilk adımı ondan beklerdim
Kiyafeti giyiyosan hakkini vercen :) taktik maktik yok bam bam bam :)

en kısa zamanda bi psikiyatriste gitmelisiniz
ileride daha büyük sıkıntılar yaşanabilir .
eğer sıkıntıdaysanız gidin doktora.
yok benim durumum öyle ciddi bi şey değil diyorsanız bu durumu aşmak çok kolay .

ÖZgüven eksikliği. Doğumdan sonra çok mu farklılaştı vücudunuz? Görmesini istemiyorsunuz belkide ?

Kızlar benim size çok değişik gelecek bir sorunum var ben 4 yıllık evliyim nişanlılık ve sevgilik dönemi dahil 5 yıldır birlikteyiz ikimizde öğretmeniz tanışarak aşk evliliği yaptık sevgiliyken nişanlıyken çok rahat bir bayandım evlendikten sonra özellikle de anne olduktan sonra eşimden utanmaya çekinmeye başladım çok garip değil mi insan kocasından niye utanır ki mesela yanında giyinemem karanlık olması lazım aşkım sevgilim diyemiyorum dışarda koluna giremiyorum çok çekiniyorum nedeni ne olabilir
Anne olduktan sonra acaba bebeğinize karşı mahçup mu oluyorsunuz ondan mı? Gerçekten değişik :) alışmanız lazım aslında..

Doğumdan sonra değil kendi eşimden kimseden utanmıyorum sanki :KK70: doktor hemşire hasta bakıcı, görmeyen kalmadı kıymetliyi :olamaz:
Bana o yüzden doğum yapmış kadınlara ayrıca bir rahatlık geliyor gibi gelmiştir hep, sadece bana olduysa demek :KK53:

Kısaca bence normal değil, hadi evliliğin ilk zamanları olabilir, herkesin yapısı farklıdır ama 4-5 yıl, hamilelik lohusalık geçmiş, her halinizle birbirinizi görmeye alışmış olmanız gerekirdi. Siz çekiniyorsunuz da karşınızdaki fark edip de bir şey demiyor mu?
:))))

Ozel durumlari gectim de insan esine askim demeye niye utanir ki cok mu resmilik var mesela ben esime birkac gundur tavirliyim soguk ama dilime yapismis askim hayatim demeye o da oyle der hep. arada yine diyorum ben buna kusum diye hatirliyorum aliii deyveriyon pis pis bakiyooo bana

Ben de çok alışmışım, eşime ismiyle hitap ettiğimde garipsiyorum. :KK45:

Giyinme kısmına anlam verebiliyorum. Doğumdan sonra kendini beğenmiyor olabilirsin o yüzden görsün istemiyor olabilirsin ama koluna girme aşkım falan deme kısmına anlam veremedim

Bende psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim, basit bir şey gibi görünen bu durum sonrasında ciddi sonuçlar doğurabiliyor, ilk evliliğimde bahsettiğiniz şekilde hissetmeye başladım, bebeğim doğduktan sonra oldu, sonrasında vajinusmus sorunum başladı, bir yıl mücadele etmek zorunda kaldım.

Burda beni anlatmışsın şuan ben öyleyim eşimin çok takıntısı yüzünden hcbisey rahat paylaşamıyorum

Eşiniz hakkında bir şey diyemem
Ama belki kendiniz için kendinizden memnun olmadığınız şeyleri değiştirebilirsiniz :)

Bende bu kadar olmasa da benzeri var
Eskiden cok firtinali bir cinsel hayatimiz vardi yatakta gayet rahattim istediklerimj söyleyebiliyordum
Sonra is ciddiye bindikce bana bi bi agirlik cokmeye basladi. Yani adamdan yatakta utanmaya basladim sebebini ben de bilmiyorum acaba evlilige mi yakistirmiyoruz ki ozgur cinsel hayati
Evlilik aski olduruyormus.

Back
X