Eşimden utanıyorum :(

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim ben :( evliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.

niye utanıyorsun canım yanında giyinmekten seni istekli görsün ne olacakki daha mutlu olur :1:siz karı kocasınız hep erkekten bekleme tabiki usanır onu sevmiyorsun sanır 2 çocuğunuz olmuş seviyormuşsunda duygularını saklama

Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim ben :( evliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.

yani baskalarına karsi utanda...esine neden biseyler demesindenmi urkuyosun....esin sonucta

valla aç açabildiğin kadar utanma çekinme...sonra çok komik gelir sana
bu genç yaşta bunu yapamazsan yaşlanınca hiç yapamazsın...

yeni evli olsan normal diycem de duygularını belli etmeden 2 çocuk olmuş ,sanırım sevişmek sizin için görev haline gelmiş hadi olsun bitsin,ben nasıl olsa utanıyorum ...
bu mantık evlilikleri yıpratıyor...sadece çiftleşmek değil olay sonuçta tüm canlılar çiftleşiyor , insanız"sevmek" ten gelmeli sevişmek...
ne güzel seviyorsun da eşini ona bunu belli etmelisin inan o zaman her şey çok güzel olur.
kıyafet konusunda da evinde hoş,bakımlı olabilirsin diğer kişilerden utanıyorsan bırak giyme dışarıda...ama evde daha dikkat edebilirsin başta da yazmıştım hani yeni tanışıyor felan olsan kıyafet,sevgi gösterme konuları normal olabilir ama iki çocuktan sonra nasıl toparlayabilirsin...sorun o...ama artık bir şeyler yapmak gerek diyorsun o zaman daha geç olmadan sevgini belli et derim.

Bilmiyorum kızlar ya. o da beni mutlu etmek için elinden geleni yapar ama benim huyum kurusun işte.baskası olsa çoktan tekmeyi basmıştı bana.mesela plan yapıyorum d.gununde mumlar yemek güzel bi kıyafet karşıyayım diyorum son anda vazgeçiyorum, mesela pantolon giyerken kapıdan girerse ben çığlık çığlığa. Of çok sıkıntılı bi durum

durum gerçekten çok ciddi durumdaysa yani uğraşmış ve bunu yenememişsen psikolojik yardım almanda fayda var, hem eşin hem senin için kötü bir durum, evlilik bu şakaya gelmez..:26:

Bence yardım almalısınız.Psikolojik bir sıkıntınız olabilir burdan size yardımcı olabilmemiz çok zor.

Bence psikolojik yardım alman lazım. Burada yazılan yorumlar sadece fikir verecektir. Bu korkunu yada utancını atlatabilmen için kesinlikle tam bir çözüm olmayacaktır sana. Zor durum canım umarım tez zamanda bir çaresini bulursun.

Tuhaf geldi bana dogrusu uzuldum de haline niye boyle dusunuyorsun hep cekingen birimisindir mesela disarida da? Yani iki cocugu nasil yapabildin utangaclikla diye dusunmeden edemedim kizma ama. Ah bir rahat biraksan kendini esin de sen de ne memnun olursunuz gor.

Bende de bir ara isteksizlik vardi Allahim aglayacak gibi oluyordum yatak odasina giderken. Esim de oyle iyi ki cok anlayisli dedim bu boyle olmaz sirf bunu atlatabilmeye adadim kendimi isim gucum bu oldu bir ara ayy kadiniz iste anlatmak tuhaf ama dogal bir durum ne yapayim. Yani evlilik bu benimki nasil ciddi bir sorunsa bence seninki de ciddi bir sorun yani erkek ne kadar anlayisli olsa da bir gun yeter diyebilir bence birseyler yapmalisin. Ya kendin cabala ya da alabiliyorsan yardim al.

Peki bu durumu esinle hic paylastin mi paylastiysan nasil karsiladi?

insan kocasından utanırmı ya şu hamile tombiş halimle bile çok rahatım neden utanıyosunki anlayamadım hiç bi de cocuklarda var yani nasıl oldu o cocuklar peki cocuk için soyunmak lazım sonuçta ama geç olmadan bişeyler yap eşinide soğutma kendinden sonra buraya eşim beni aldatıyo diye konu açma psikologa gidin evlilik danışmanına gidin yapın bişeyler

Tuhaf geldi bana dogrusu uzuldum de haline niye boyle dusunuyorsun hep cekingen birimisindir mesela disarida da? Yani iki cocugu nasil yapabildin utangaclikla diye dusunmeden edemedim kizma ama. Ah bir rahat biraksan kendini esin de sen de ne memnun olursunuz gor.

Bende de bir ara isteksizlik vardi Allahim aglayacak gibi oluyordum yatak odasina giderken. Esim de oyle iyi ki cok anlayisli dedim bu boyle olmaz sirf bunu atlatabilmeye adadim kendimi isim gucum bu oldu bir ara ayy kadiniz iste anlatmak tuhaf ama dogal bir durum ne yapayim. Yani evlilik bu benimki nasil ciddi bir sorunsa bence seninki de ciddi bir sorun yani erkek ne kadar anlayisli olsa da bir gun yeter diyebilir bence birseyler yapmalisin. Ya kendin cabala ya da alabiliyorsan yardim al.

Peki bu durumu esinle hic paylastin mi paylastiysan nasil karsiladi?

Cnm ilişki oluyor da işte ben isteksiz bi şekilde.aman olsun da bitsin diyerekten. Çocuklarda öyle yani. Esim bilio cnm dedim ona utanıyorum falan diye de utanacak ne var insan kocasından utanır mı falan diyo.hiç ben yaklaşmadım istekli gibi gözükmekten utanıyorum hemde çok.

insan kocasından utanırmı ya şu hamile tombiş halimle bile çok rahatım neden utanıyosunki anlayamadım hiç bi de cocuklarda var yani nasıl oldu o cocuklar peki cocuk için soyunmak lazım sonuçta ama geç olmadan bişeyler yap eşinide soğutma kendinden sonra buraya eşim beni aldatıyo diye konu açma psikologa gidin evlilik danışmanına gidin yapın bişeyler

Cnm işte soyunmak lazım evet ama yorganın altındasın bişey görünmüyor. Imkansız musade edemem üzerimizde bişey olmadan olmasına.o çocuklar oldu ama onu gel bize sor bi de :(

senin kid bi tuhaf utanilcak sey var tamam esin dıe herseyi yanında yapamazsin da istekli gorunsen olur yani biseymi der esin seni incitcek ne biliyim dalgami gecer ne olur yani..

Cnm işte soyunmak lazım evet ama yorganın altındasın bişey görünmüyor. Imkansız musade edemem üzerimizde bişey olmadan olmasına.o çocuklar oldu ama onu gel bize sor bi de :(

bende o yorganın ustumde olmasına gıcık oluyorum zatı ateş basar insana bir önce psikologa git derdini çöz eşin bi sabreder iki sabreder 3. de eeee yettin der uzulursun sonra

Cnm ilişki oluyor da işte ben isteksiz bi şekilde.aman olsun da bitsin diyerekten. Çocuklarda öyle yani. Esim bilio cnm dedim ona utanıyorum falan diye de utanacak ne var insan kocasından utanır mı falan diyo.hiç ben yaklaşmadım istekli gibi gözükmekten utanıyorum hemde çok.

Anladim canim vallahi cok zor durumun ama cozmen lazim dedigim gibi kendin ustesinden gelemezsen yardim al bence birlikte aile terapistine gidebilirsiniz mesela.

Eşine bu utanma duygundan kurtulmak istediğini anlatsana.. Psikolojik yardım şart bence. Ama eşin de aslında böyle davranmak istemediğini bilmeli. Belki sana daha iyi yardımcı olabilir.

İstekli görünmek bir erkek için en güzel şeydir. Adamın aklında hiç yokken birden ona yanaşman falan çok mutlu eder kocanı. İstekli görün içinden geldiği gibi davran. Özgüvensizlik mi var acaba biraz? Vücudunu mu begenmiyosun?

Bir de alkol alıyo musun merak ettim. Hafif sarhoş oldugunda daha rahat olabilirsin. Ben de vajinismustum öyle öyle rahatladım..

Ben evli değilim dışarda dekoltede giymem tatil yeri hariç ama evlensem yeni evliyken bile utanmam sizin kadar açıkcası ki 4 sene 2 çocuk diyosunuz.

Açıkcası adam sıkılmakla haklı zaten her halinizi görmüş. Yatakta mutlu olduğunuzda hissettirmemeniz karşı taraf için kötü yani size öyle davranılsa bu adam beni sevmiyo, benle mutlu değil demekki zoraki beraber oluyo diye bunalıma girerdiniz:1:

Benim yurttaki oda arkadaşım yanımda ölse giyinmezdi 2 yıl boyunca tuvalette giyindi ki ben giyinirken arkamı falan dönerim yani.
İçinde askılı bile olsa çıkarmazdı tişörtünü yanımda:26:

bence normal değilsin utanacak ne var ki
eşin de çok kırırlıyodur içten içe
bunlar yavaş yavaş birikir sonra dağ gibi sorun olarak karşına gelir
ister doktora danış ister kendin aşmaya çalış ama bi şekilde hallet

Canım sen utanıyorsun ama eşin ya dışarı yönelirse? Bu ihtimali de düşün derim. Kendini rahatlatmalısın, o kocan, vücudun dahil herşeyini paylaştığın adam. Kim bilir adam ne düşünüyordur, karım benden niye utanıyor diye... Belki cinsel yönden tatmin olmasını da engelliyorsun bilmeden, bu dinen bile haram. Utanman çok yersiz.

Son düzenleme:
Back
X