Eşimden utanıyorum :(

Niye utanıyorsunuz bu drumdan,cinsellik evlilik hayatınınn vazgeçilmezidir temel taşlarından birisidir.
2 tanede evladınız varmış allah bağışlasın.
Şimdi bu cinselliği yaşınız gençken yaşayamama gibi durumunuz niye olsun,ileride hiç yaşayamazsınız daha büyük sıkıntılara yol açacaktır.
Siz bu akşam temelleri atın bence yapın bir süpriz eşinize sizde eşinizde mutlu olun.

haklısınız ne deseniz..
inş yapabilirim bi şeyler ve bu benim için dönüm noktası olur...

cnm annen kadar değilim ben.. yani öyle itmeler falan çocuklarımı..
yani öyle sevgi pıtırcığı değilim..
yani öyle ortamlarda falan canım oğlum paşam prensesim yavrum diye dolaşmıyorum...
onları öpüyorum sarılıyorum.. yanlarına da yatıyorum..
ama işte dediğim gibi pohpohlayamıyorum çocuklarımı kimseye..
ikizler burcuyum..
her şeyi kafama takarım.. inatçıyım ne ararsan var bende...

Annem de oğlak tutmadı ordan zaten :p ama o da inatçıdır devamlı kafasında bi sorunlar hiç rahat durmaz. ve mükemmel görür kendini. Hiçbir zaman hatasını kabul etmez. O yüzden bunun bir sorun oldugunu ona anlatamazsın.

Siz bunu kabullenip buraya yazmakla başladınız ya ben değişeceğine çok inandım. Evet bu yüzden kendinizden çok da nefret etmenize falan gerek yok. Sonuçta karakterinizi böyle. Eşiniz de ne güzel kabullenmiş. Anlayışla sabırla bekliyor. Sadece birazcık bile yumuşasanız, çok mutlu edersiniz gerçekten :)

haydi bakalım görelim seni bu akşam başla yavaş yavaş:34:
hayat çok kısa canım benim.. gençlik bir daha geri gelmeyecek ki
böyle düşün.. haberlerini bekliyoruz

seni cok iyi anliyorum yanliz bu surec cok uzamis ustelik iki cocuk. emin ol erkekler bundan hoslanmiyor. anneannemin bir lafi vardi biraz tuhaf olacak ama bir kadin disarida hanimefendi yatak odasinda o...... olmali derdi. ben de ilk evlendigimizde senin gibiydim ve bu durum esimin hic hosuna gitmiyordu bence bu kabugundan acilen siyrilmalisin.

Arkadaşım, bak düşünme, sorgulama, sadece eylem odaklı hareket et bir günlüğüne. 4 yıldır sıkılıyorum, utanıyorum diye düşünde ne oldu sanki. Bir kerelik olsun, sadece yap. Git şöyle en kalitelisinde, en güzelinden bir iç giyim seti al kendine, bahanen olsun, yeni aldım, güzel mi diye göster , gerisi gelir diye düşünüyorum :112: Bir kere denesen, çekinilecek bir durum olmadığını göreceksin.

Ya yap arkadaşım ya, bir kerelik ekşın diyorum, düşünme, yap sadece! Bak evli , bekar hepimiz daraldık burada. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

fiziğini begenmedıgınden mı utanıyorsun .. zewk alsam bıle bellı etmemeye calısıyorum demişsin buda yetiştiriliş tarzından herlde kendı kendını değiştirmeye çalışmalısın buna karar vermelısın oncelıkle

hepinize cvplar için tşkler..
maalesef hiç yol katedemedim.. psikologa gidip tedavi olcam.. eşim git de kendine gel dedi...

Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim ben :( evliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.

neden böyle olduğunun nedeni çok açık, bariz bizim toplumumuz, biz kadınlar olarak o kadar baskı altında yetiştirildik ki, dinen ve resmen helalin olsa dahi adama yaklaşmakta güçlük çekiyorsun, çünkü kafanda yıkamadığın şeyler var...
herşeyde "o..." damgası vurmaya meraklı toplum, kadın cinselliğine sürekli kulplar takmaya kalkışan aileler kadınlarımızı ya her bulduğuyla birlikte olan ya da fazlasıyla içine kapanık hale getirdi. cinselliğin normal olduğunu bilsen de beynine yediremiyosun demek ki... ama toplum kaynaklı bu. psikoterapiyle çözüleceğini düşünüyorum.

arkadaşım evet edep güzel birşeydir iyi birşeydir fakat sonuçta o senin helalin eşin özelin mahremin... Onunda bazı dürtüleri var senin de.. Şu an öyle birşeyden bahsediyorsun ki bence hem kendine hem ona ediyorsun.. Ki şu da bir gerçek.. Sağlam bir ilişkide cinselliğin de önemli bir payı vardır.. Bence bu durumu aşmak için yardım alamalısın..

Back
X