Canım her erkek,işveli cilveli kadını sever.Bunun kafa yapısı veya altyapı yada yetiştirme ile alakası yok.Bu onların doğasında var.Nasıl ki kadında işve cilve naz doğal bir his ise(sen tabi bu durumun biraz dışına çıkmışsın

)erkekler kadınından ilgi alaka güzel söz baştan çıkarılmak sevilmek yaptıkları karşısında küçük bir çocuk gibi bazen aferin bekler

,ne bileyim pohpohlanmayı çok belli etmeseler de onlarda sever.
Allah korusun inşallah aldatılma gibi birşey olmaz.Rabbim bu kaderi hiçbir kadına yazmasın.Ama evinde 3 çocuğu da olsa huzuru da olsa o evde mutluda olsa etrafında ona kur yapan cilve yapan kadına bir erkek( senin gibi eşi olursa )(kötü amaçla demiyorum)bir yere kadar dur der sonra su yolunu bulur akar.
Bak yeri geliyor forumumuzda o kadar çok kadın,kız konu açıyor ki.
*Eşim doğum günümü unuttu

*Sevgilim sevgililer günümde bana hediye almadı,kutlamadı

*Eşim hatırlattığım halde evlilik yıl dönümümüzü kutlamadı

gibi.
Sen şanslısın ki bunları unutmayan ve seni mutlu etmeye çalışan bir eşin var.Bunlar bazı eşler için olması mutlaka hatırlanılması gereken durumlar(benim için olmasada)
O senin eşin,halelin,yaşanması gereken ne varsa açıkça utanmadan çekinmeden yaşayacağın (hani derler ya)erkeğin

sevin mutlu olduğunu belli et,öp yeri geldiğinde iltifat et.
*Vaay bugün çok yakışıklıyız
*Parfümün beni baştan çıkarttı
*Aşkım bugün,sana uyku yok...gibi cümleler(kız sayende benide yoldan çıkardın neler yazdırıyorsun bana
Vücudun çok mu çirkin?
Nişanlı iken hiç yakınlık yaşamadınız mı?
Ailen çok mu baskın yetiştirdiler seni?
Bunların günah olduğunu mu düşünüyorsun?
Yada bunları yaparken,yapmaya çalışırken seni dizginleyen ne?
Kadınlar arası hiç mi üstün körü eşlerinizin muhabbetini yapmazsınız?
Ne bileyim bu sorulara cevap bulursak belki daha çok yardımcı oluruz.
Kendini makina gibi görme öncelikle,sen en özel varlıkların 2 evladın sahibisin,onlara ana eşinede mükemmel olmak zorunda olmasan da onu mutlu edecek bir eş olmalısın.Bunu yapmak için kendini biraz aşmalısın.Bunu yaparken de utanmayı,çekinmeyi bir kenara koymalısın.