Bir çocuğum var 4 yaşında , kardeş istiyorum bir süredir , eşim istemiyordu ama ben isteyince öyle böyle oldu , bir kez oldu sağlıksızdı kürtaj oldum . Şimdi yüne hamile olduğumu öğrendim ama eşim bunun üzerine pek birşey demedi . Bugün dedim konuşmadın etmedin bişey demedin kesin bile değil dedi , reglim 2 gün geçti sana göndermiştim mesajla silik çıkan testleri filan dedim . Ben geçtiğini düşünmemiştim şimdi öğrendim dedi . Ama ben biliyorum ki aslında istemiyordu ve olduğunda da pek sevinmedi ya da umursamadı . Başka bir konu , Yine bir sebepten bu akşam tartıştık , ne zaman konuşsam uzatsam vs sinirleniyor , konuyu konuşmuyor kısa kesiyor o an için o durumdan kurtulmak istiyor. Sevdiğinden eminim ama bazı beni soğutan şeyler var , uzaklaşıyorum soğuyorum ayrı kaldığımda hemen özlemiyorum , aramız iyiyken evet sevdiğimden eminim ama böyleyken istemiyorum onu çok kırılıyorum gerçekten kalbim çok kırılıyor dönüp sırtını yattığında . Bende baskın bi karakterim belki bıktırıyorum konu her neyse çok üzerine giderek .