Eşimden uzaklaşıyorum

Asalsayii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
456
161
18
Bir çocuğum var 4 yaşında , kardeş istiyorum bir süredir , eşim istemiyordu ama ben isteyince öyle böyle oldu , bir kez oldu sağlıksızdı kürtaj oldum . Şimdi yüne hamile olduğumu öğrendim ama eşim bunun üzerine pek birşey demedi . Bugün dedim konuşmadın etmedin bişey demedin kesin bile değil dedi , reglim 2 gün geçti sana göndermiştim mesajla silik çıkan testleri filan dedim . Ben geçtiğini düşünmemiştim şimdi öğrendim dedi . Ama ben biliyorum ki aslında istemiyordu ve olduğunda da pek sevinmedi ya da umursamadı . Başka bir konu , Yine bir sebepten bu akşam tartıştık , ne zaman konuşsam uzatsam vs sinirleniyor , konuyu konuşmuyor kısa kesiyor o an için o durumdan kurtulmak istiyor. Sevdiğinden eminim ama bazı beni soğutan şeyler var , uzaklaşıyorum soğuyorum ayrı kaldığımda hemen özlemiyorum , aramız iyiyken evet sevdiğimden eminim ama böyleyken istemiyorum onu çok kırılıyorum gerçekten kalbim çok kırılıyor dönüp sırtını yattığında . Bende baskın bi karakterim belki bıktırıyorum konu her neyse çok üzerine giderek .

Eşinizin de tam olarak istemesi gerekmez miydi ikinci çocuğu? Onun adına da karar vermişsiniz kendisini baskılanmış hissetmesi normal .

Şimdi diyorum ki kürtaj mı olmak en iyisi . Ben istiyorum çocuğumu kardeşiyle görmek yeniden bebek sevmek büyütmek , ama belki de devamı olmayacak bir ilişki

Şimdi diyorum ki kürtaj mı olmak en iyisi . Ben istiyorum çocuğumu kardeşiyle görmek yeniden bebek sevmek büyütmek , ama belki de devamı olmayacak bir ilişki
Kürtaj hakkında yorum yapamam ancak eşinizin ikinci bir çocuk istemediğini söylüyorsunuz. Geçim sıkıntısı iş stresi vs herşeyi bir arada düşünmek gerekiyor

Baba olmayı tercih etmemiş, gebeliği isteyen sensin, tek başına bütün sorumlulukları yukleneceksin şikayet etmeyeceksin malesef, bu zor bı yol biliyorsun iyice düşünmüşsündur umarım, istemiyorsa istemiyordur, zorla kabul ettiremezsin, etmiyor diye baskilayamazsin.... Hayırlı olsun senin için bebişin.

Bebek sevmek istiyorum çocuğumu kardesıyle görmek istiyorum diyipte, sonra sonunu göremiyorum kürtaj mı olsam demek ne demek ? Üstelik eşiniz istemiyorken (oda nasıl istemiyorsa iki kez hamile kalmışsınız )

hayatı böyle yaşayamazsınız

Onun senin sevdiğini biliyorsan diyer seyleri kafaya takma kalbini kırıyorsa benimde öyle beni çok seviyor herşeyden çok kıskanıyor ama bana karşı hep sert kalbimi kırıyor ama birbirimizi çok seviyoruz 14 yıl geçti inşallah seninde düzelir

Çocuk konusu sizin kararınızla olacak bir şey değil. Eşinizle ortak karar almanız lazım ben 30 yaşındayım eşim şuan istemiyor diye çocuk yapmıyoruz. Çünkü ben anne olacaksam o da baba olacak onun da sorumlulukları artacak sizin yaptığınız biraz bencillik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…