eşimden vazgeçemiyorum

istanbulolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
33
1
37
bu idda dan çok çektim
hep kavga hep mutsuzluk olan bir evliliğim var
bilemiyorum neden boşanamıyorum bi türlü sanki bende ona bağımlıyım
en son evi kapatıp annemlere taşınalım dedim ödediğimiz ev kirası ile psikoloğa gidersin dedim.
istemedi fakat ikna ettim
şimdi annemlere taşınma aşamasında çok çok daha fazla oynadı
daha fazla çekmek istemiyorum bu adamı ama onsuz da olamıyorum napacağımı bilemedim
onsuz kalmaya hazırlamayım kendimi
ama hiç istemiyorum boşanmak

Buradan size boşanın boşanmayın denmez.
İddia oynuyor ama, nasıl? Yemek paranızı mı harcıyor? Kirayı mı hiç ediyor? Çok oynuyor olabilir ama maddi zararı, boyutu ne? Eğer zararı yoksa bırakın oynasın adam. Ciddi boyutta borca harca girmenize sebep oluyorsa, göz dağı vermelisiniz.

Ne kadar para yaririyor mesela? Benim esimde zevkine oynuyor 10 tl den fazla yatirmaz ayda bir ya da iki.. Bide oynama sıklığı ne?

O zaman ciddi bi rest cekin.. Sorumsuzluk yani yaptığı. Ya da sizde cok para harcayin kasmayin görsün bakalim

kumar çok pis bir iş. onun verdiği heyecan ve güç hissini onun yaşattığı hazzı başka şey veremiyor. bu yüzden kurtulmak çok zor. bende oynadım hemde kumarın her türlüsünü. eşimde oynuyor. ama çocuktan sonra bir karar aldık. onun bu rotamda büyümemesi için. hemde onun rızkını kumara vermek adil değildi keza kumar parasını ona yedirmekte öyle.. bu sebeple bir bütçe ayırdık sadece küçük miktarlarda zevkine oynuyoruz. kazandığımız parayı asla yemiyoruz yine kumara harcanıyor. aylık limitimiz var çok kazansakta çok oynamıyoruz o ayki limiti geçmiyoruz. böyle olunca zamanla oynama hisside köreldi bizde. çünkü kumarda asıl zevk veren oynan miktarın çok olması. şimdilerde daha çok ailecek atyarışına gidip yemek yerken yarışı takip etme modundayız. oğlumuz orda oynuyor atları sevşyor bir aile aktivitesine döndü. sizede böyle bir yol tavsiye ederim. ciddi olarak söylüyorum ben kumarı bıraktım diyene inanmıyorum. ama kontrol altında tutmak zorda olsa mümkün. gerçekten istemek lazım.

benim kaynim ve eski eltim geldi aklima
evliliklerini bitirdiler yinede baya uzun bir zaman kopamadilar ve en sonunda kiz resti cekti
simdi ikiside mutlu mesut kendi hayatlarindalar, eger kiz ozamanlar o adimi atmasaydi belki bir ömür boyu mutsuz olacaklardi

gerçekten durumlarımız ve sorunlarımız çok ciddi
bu kumar illetinden kurtulamayacak galiba
düşünün evimizi kapatıp annemlere taşınıyoruz artık borçlar bu durumda
benim boşanmam lazım kendi geleceğim için ama neden bilmiyorum o nasıl idda oynuyorsa bende onun gibiyim ona geri dönüyorum

benim kaynim ve eski eltim geldi aklima
evliliklerini bitirdiler yinede baya uzun bir zaman kopamadilar ve en sonunda kiz resti cekti
simdi ikiside mutlu mesut kendi hayatlarindalar, eger kiz ozamanlar o adimi atmasaydi belki bir ömür boyu mutsuz olacaklardi
ayrildilar mi yani?

kumarin hos gorulur tarafi yok; eglencesine, gercekcesine diye ayirmiyorum.. ve kotu bi illet, Allah korusun..
esin senin ciddiyetini ve gerekirse evliligin bitebileceginin farkinda degil mi? birakmak mi istemiyo, birakamiyo mu?

Ailenizle Konuşun da sizi bir psikoloğa götürsünler.
Size zarar veren bir adamdan ayrılmamanız normal değil.

bırakmak istediğini söylüyor ama durum çok kötü
bırakamz rakamı azaltır diye uğraşıyordum ama o da olmuyor ayrılmam lazım iş işten geçmeden yaşım daha artmadan ama yok büyülü gibiyim

var tabbi daha çok oynuyor eğer öderse herseyi bitecek evden ayrılmayacaz diye düşünüyor
anlamıyor artık devam edemiceğimi evin bütüüünn sorumluluğu bende
napacağımı şaşırdım

X