Aynen.Bosanma kararı almıssınız bosanmıssın bu arada neden ilişkiye giriyorsunuz?
Kapanışı yapalım demişlerBosanma kararı almıssınız bosanmıssın bu arada neden ilişkiye giriyorsunuz?
anlasmaliydi daha onceden konu acmstm esim sogudugunu soyluyor diyeNasıl hızlı bir boşanmaymış o anlaşmalı mıydı?
kese görünmüyorsa dış gebeliktir o düşer kendiliğinden o.
Aynen vedalaşırlarken mi oldu bende merak ettim.Bosanma kararı almıssınız bosanmıssın bu arada neden ilişkiye giriyorsunuz?
Canım herşey insanlar için Eğer Allah sana bunu nasip ettiyse yaşa . Eğer gerçek gebelikse ben olsam vazgecmezdim . Gerçi benim çocuğum olmadığı için böyle dusunuyorda olabilirimkizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
biz ani bir bosanma karariyla bosandk bende nasil oldu anlamdm ama esim istedi dilekce verdik ayni hatlftada bosandkAynen vedalaşırlarken mi oldu bende merak ettim.
8 nisanda dilekce verdik 10 nisan da bosandik.dedigim gbi bosanma karari almadan birgun once bile ayni yatakda uyiyoduk6 nisanda eşim soğuduğunu söylüyor diye konu açmışsınız. 10 nisanda mı boşandınız?
bu ne hız?
ne ara seviştiniz de hamile kaldınız?
valla öyle konular var ki hayatın olağan akışına sığdıramıyorum.
hemen gondriyim dava dilekcesiniBen diyorum bu konu fake olabilir kiziyorlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?