Çocuğunuz olmuyor diye mi ayrılık kararı aldınızkizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
ani bi kararla bosandik yani esim istedi kabul ettim diretmedim daha oncedende boyle bi durum olmstu bndede bkknlk olduKapanışı yapalım demişlerjübile maçı
bende niye ayrildk bilmiyrm aldatma kandrma ihanet kumar hicbisey yok arada tartsmmz oluyodu ama bu konulrdan degilÇocuğunuz olmuyor diye mi ayrılık kararı aldınız
Şimdi yukarda bir arkadas Yazmış. 6 nisanda konu açıp 10 nisanda ayrıldığını.biz ani bir bosanma karariyla bosandk bende nasil oldu anlamdm ama esim istedi dilekce verdik ayni hatlftada bosandk
alllah askina bir bakin gndrdm dava acilma tarihini ve karar tarihni.. eger durusma salonu uygnsa anlasmali bosanma ayni gun icinde bile.oluyorms bizde sasrmstk ama gerck buŞimdi yukarda bir arkadas Yazmış. 6 nisanda konu açıp 10 nisanda ayrıldığını.
Dilekçe verir vermez aynı güne mahkeme vermiyorlar ki
Neyse trol olmadığınızı varsayarak cevap yazıyorum. Sizin hayatınız sizin kararınız çocuk iki Kişiyi ilgilendirir. Buradan ne diyebiliriz ki ?
Siz inatla mı ayrıldınız madem ayrılmak istiyor ben de yalvaracak değilim vs diye.bende niye ayrildk bilmiyrm aldatma kandrma ihanet kumar hicbisey yok arada tartsmmz oluyodu ama bu konulrdan degil
inat degilde esim benden sogudugunu ve artik evli kalmak istemedigini soyledigi icin bnde kabul.ettim ite kaka bir evlilihn yurumeyecegini dusjndm kavga yada tartsma olmadi.. aramzda hicbirsey gecmedi ama 3 kere daha ayni duruma geldk bnde artik istemedmSiz inatla mı ayrıldınız madem ayrılmak istiyor ben de yalvaracak değilim vs diye.
Anlayamadım gerçekten şimdi çok üzüldüm yani oturup konuşmadan sorunları ,bitirmek hiç mantıklı değil.
Ne biliyim ya şuan keşke yakınlarınızda aklı başında biri olsaydı bi oturup konustursaydi sizi .
Öncelikle şöyle soyliyim eğer Rabbim nasip eder dünyaya gelirse o bebek eşinizin nüfusuna geçer.
Şimdiden hcg takibine başlayın iki günde bir yaptırın sonra Dr gidip baktırın Dr un soyleyeceklerine göre eğer kimyasal vs değilse yapmanız gereken ilk şey eski esinize bu durumu bildirmek . Kesinlikle bebeği aldırmak vs Fikri varsa bu kararı yalnız vermemelisiniz bence böyle bir kararı hiç vermeyin ister gönül ama bu konuda bişey demicem.
Rabbimin elbet bir planı vardır ama lütfen bu süreci doğru yönetin
peki bu süreç içinde neden seviştiniz yani adam sizle evli kalmak istemiyor ama sevşmeye devam ediyor.inat degilde esim benden sogudugunu ve artik evli kalmak istemedigini soyledigi icin bnde kabul.ettim ite kaka bir evlilihn yurumeyecegini dusjndm kavga yada tartsma olmadi.. aramzda hicbirsey gecmedi ama 3 kere daha ayni duruma geldk bnde artik istemedm
biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside varpeki bu süreç içinde neden seviştiniz yani adam sizle evli kalmak istemiyor ama sevşmeye devam ediyor.
inanmayan baksn e devlet goruntulerine sagol gerckdenKızlar fake falan yazıp neden iyice konu sahibini üzüyorsunuz =( zaten yemi boşandı, onun üzüntüsünü atlatmadan şimdi hamile olduğunu öğrendi =( destek olup yol göstereceğinize fake deyip ispat arıyorsunuz. Madem inanmıyorsunuz, konuya bakmayın...
Nedeni, nasıli önemli degil artik olan olmus bosver sen.Sen ne yapmak istiyorsun? Saglikli bir gebelikse doguracak misin? Ya da aldiracak misin? Bunun kararini ver ve gebeligin netlestiginde eski esine bildir.Oyle sogudum hadi bosanalim deyip bosanmakla olmuyor.Herkes sorumlulugunu bilecek.biz bu karari alali toplamda 10 gun olmamistir..yani bilirsnzki cocuk icin daha oncesinden birlkte olmak gerekiyo yani anlatamdm bir turlu..benim adetim 10 gun gecti bunun onceside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?