- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Ozele at amahemen gondriyim dava dilekcesini
286 hcg ile kese görünmez daha hayırlısı olsun sizin içinkizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
uyumakla çocuk olmaz heralde korunmadan sevişmişsiniz.8 nisanda dilekce verdik 10 nisan da bosandik.dedigim gbi bosanma karari almadan birgun once bile ayni yatakda uyiyoduk
Bence geri evlenirsiniz pisman olup saglikli degil boyle bosanmak cunku.kizlar resm nasil yukleniyor.uygulamadan
Esinize yani eski esinize dediniz mi bu durumu peki???kizlar hepimiz kadiniz dimi yumurtlama tarihlerini biliyoruz yani.. tamam erken bosandk ama biz bosanali 1 hafta olmadi daha..
gonderdim resmleri bakabilrsnz e devlettn inanmiyodnz yaBekliyordum sizden boyle bir konu.
Hatırlıyorum konunu , karar senın doguracaksanda herseyı dusunerek karar ver. Cok ıstıyorsundur saygı duyuyorum, oglum tup bebek bebegım 2 aylıkken bosandım. 9 yasında oglum bana muthıs bır sevgı yasattı ama bır o kadarda uzdu benı onun bu durumu. 32 yasındayım saclarımın yarısı bembeyaz. Canı sagolsun ben asla pısman degılım ama cocuk sahıbı olmak ona maddı ve manevı sonuna kadar kol kanat germek , parmagı yoksa parmagı olmak, ayagı yoksa ayagı olmak, kanıyorsa tamponu olmak veya hepsını aynı onda olmak demektır.kizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
bosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilrİddet süresi bu nedenle yokmuydu bu durumlar da soy bağı karışmasın diye. Sizin boşanma işi çok çok hızlı olmuş. Bu da zarar yani. Şimdi adam nüfusuna aldırması için eğer evlenme olmazsa yeniden babalık davası mı açacak
Ani bi olay yüzünden bosanfiginizi varsayiyorum o zaman çünkü boşanacak duruma gelmissem öncesindeki süreçte yakinlasmam.kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Bir an önce konuşun o zaman.bosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?