- Konu Sahibi papatya39000
İşten geldiğimde evi de ben topluyorum yemekleri de ben yapıyorum
o zaman siz üzerinize düşen vazifelerinizi yapmayı bırakın. temizlik, çamaşır, yemek vs.
bakalım o zaman durum ne olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşten geldiğimde evi de ben topluyorum yemekleri de ben yapıyorum
Bu akşam oldu, ama ben odamdayken kahve yapar getirir, çok sık dokunur, sarılır, hediyeler alır. Bir yere gideceğim mutlaka arabayla bırakır üşenmez. Hakkını yemek istemiyorum ama ben de çok becerikliyimdir ev işlerinde buna dayandı sanırımBoyle bir adam sevgisini nasil hissettiriyor merak ettim? Cok ihtiyaciniz oldugu halde cay diye yalvarttiriyor yine de yapmiyor cayi.
Benim bi arkadaşımın da mutfakla arası inanılmaz iyidir. O da çalışmasına rağmen evliliğin ilk zamanları mükellef sofralar kurardı her gün. Eşi de arkadaşım adam bardağı alıp mutfağa taşısa ben hallederim hayatım derdi hep. Defalarca kez yapma etme dememize rağmen hoşuma gidiyor o beceremiyor dedi. E aradan geçti 4 5 sene insanın o ilk hevesi kalmıyor. Şimdi x bana yardım etmiyor her şeyi tam bekliyor diye sızlanıyor sürekli. E alıştırdın çünkü işine gelmiyor artık onun da.Bu akşam oldu, ama ben odamdayken kahve yapar getirir, çok sık dokunur, sarılır, hediyeler alır. Bir yere gideceğim mutlaka arabayla bırakır üşenmez. Hakkını yemek istemiyorum ama ben de çok becerikliyimdir ev işlerinde buna dayandı sanırım
Ben de bunu denemeye karar verdim. Çok teşekkür ederimBenim bi arkadaşımın da mutfakla arası inanılmaz iyidir. O da çalışmasına rağmen evliliğin ilk zamanları mükellef sofralar kurardı her gün. Eşi de arkadaşım adam bardağı alıp mutfağa taşısa ben hallederim hayatım derdi hep. Defalarca kez yapma etme dememize rağmen hoşuma gidiyor o beceremiyor dedi. E aradan geçti 4 5 sene insanın o ilk hevesi kalmıyor. Şimdi x bana yardım etmiyor her şeyi tam bekliyor diye sızlanıyor sürekli. E alıştırdın çünkü işine gelmiyor artık onun da.
Yani demek istediğim eskiden üzerinize alındığınız ne iş varsa onları yapmamaya başlayın. Bırakın ev dağınık kalsın yemek kendinize kadar basit şeyler yapın. Belki bu şekilde sizi anlayabilir bu konularda.
Ciddi bi şekilde konuştunuz mu eşinizle bu konuyuEşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz fakat özellikle son zamanlar kendisinden çok uzaklaştım. Resmen ekran hastası akşam eve gelir sadece yemekten sonra sofrayı toplar o kadar bu gün çay koy diye yalvardım oralı olmadı, ki bu gün mutsuz ve kötü bir günümdeyim biliyor. Elinde telefon ya da ps oynuyor. Bana sevgisini hissetiriyor ama evi çekip çeviren de neşelendiren de benim. Yolduldum çalışıyor ama çoğu sorumluluk bende. Bu beni artık öfkelendiriyor. İşten yorulduğunu söylüyor ama artık tükendim hayatımda neden olduğunu sorgulamaya başladım lütfen yardım edin.
Zaman zaman.. iyi bir dille konuştuğumda biraz fark eder 10 15 gün dikkat eder sonradan düzen yine eskiye döner. Bu böyle olunca arada öfke patlamalarım oluyor tabi. Ayrıca onun işi daha yoğun ve stresli ama bu benim kaderim olmamalı evlilik böyle olmamalı diye düşünüyorumCiddi bi şekilde konuştunuz mu eşinizle bu konuyu
Ailesini bazen kafama takıyorum. Annesi benim yapıma çok ters bir insan. Allahtan uzakta. Ama istediğini istediği zaman söyleme patavatsızlığı ve laf sokma huyu var. İlişkimiz sınırlı çok görüşmeyiz bu daha doğru diye düşünüyorum. Ve eşimin stresli bir işi var haliyle bu da zaman zaman yansıyorBenmde eşim sürekli tlfnda bende çalışıyorum yemek yeriz o çabuk yediği için hayatım çay suyu koyar mısın derim koyar tabağını kaldırır fln sonra geçer tv başına hbrleri izler hatta bende tlfnla oynamasından şikayetçiyim o da dikkat Edeceğim dedi kapandı konu ama sanki bu boşanma sebebi değil bana göre bu kadr basit bir şeyden başka bir sebep var mı acaba
Evet ama şuan bir yıldır şehir değişikliği yüzünden bilgisayar almadı oyuna başlamadı şuan telefondan devam ediyor çok da telefonla uğraşmıyor zevk verlmiyo tel. Ama alacak bir kaç aya yine birbirimizi yemeye başlacaz hiç iyi değil çok sorun oluyor çocukla ilgilenmiyor oyun hesabına her ay 200 400 TL para yaptırıyordu çok mutsuzdm o konudaHala böyle mi
Allah yardımcımız olsun canımEvet ama şuan bir yıldır şehir değişikliği yüzünden bilgisayar almadı oyuna başlamadı şuan telefondan devam ediyor çok da telefonla uğraşmıyor zevk verlmiyo tel. Ama alacak bir kaç aya yine birbirimizi yemeye başlacaz hiç iyi değil çok sorun oluyor çocukla ilgilenmiyor oyun hesabına her ay 200 400 TL para yaptırıyordu çok mutsuzdm o konuda
Amin canımAllah yardımcımız olsun canım
Allah yardımcımız olsun canım
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu durumaEvet ama şuan bir yıldır şehir değişikliği yüzünden bilgisayar almadı oyuna başlamadı şuan telefondan devam ediyor çok da telefonla uğraşmıyor zevk verlmiyo tel. Ama alacak bir kaç aya yine birbirimizi yemeye başlacaz hiç iyi değil çok sorun oluyor çocukla ilgilenmiyor oyun hesabına her ay 200 400 TL para yaptırıyordu çok mutsuzdm o konuda
Evet boşanmak için sebep çok kavga ettik beni babamın evine de yolladı büyükler kabul etmedi bir daha tekrarlanmadi artık ama oyunları daha bekarken oynuyormuş benim haberim yoktu aileside demedi 6 yıllık evliyim seviyorum onu oda beni seviyor Allah'a şükür saatlerce bilgisayar başında tel elinde olmasına rağmen hiç aldatmadi benim onu öyle kabul etmem lazım kabul etmesem baba evine çocuk var arada olmuyor ayrılmak o fevri davranıyor ve hemen pişman oluyor beni kırdığına sağlıklı düşünmüyorPeki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu duruma
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu duruma
Evlilik zor arkadaşım kalmakta zor gitmekte çok teşekkür ederimEvet boşanmak için sebep çok kavga ettik beni babamın evine de yolladı büyükler kabul etmedi bir daha tekrarlanmadi artık ama oyunları daha bekarken oynuyormuş benim haberim yoktu aileside demedi 6 yıllık evliyim seviyorum onu oda beni seviyor Allah'a şükür saatlerce bilgisayar başında tel elinde olmasına rağmen hiç aldatmadi benim onu öyle kabul etmem lazım kabul etmesem baba evine çocuk var arada olmuyor ayrılmak o fevri davranıyor ve hemen pişman oluyor beni kırdığına sağlıklı düşünmüyorbende alıştım evde yatmasinda çalışsın bize maddi olarak baksinda bizi kimseye muhtaç etmesin alıştım sadece oyun konusunda fevri şuan 1 yıldır sıkıntı yok bakalım bilgisayar aldığında iş güç c oyun derken nasil bas edecek kendini yoruyor canı istedi mi de kedi gibi sokuluyo bana
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu d
Kendimi uzemem bu saatten sonra ona olan olmuyor herşey bana oluyor bende onu eskisi gibi takmıyorum sıkmiyorum alıştım bu duruma ben üzerine görmedikçe bana iyi davranıyor çocuk ancak bu oldu dırdır etmeyeceğim onu salıver cem ama gözüm üstünde güzel dille diyorum oynama ben varım çocukların var bize zaman syir diyorum tamam aşkım az kaldı 5 di da bitecek diyor bende tamam diyorum yine bana dönüyor çok tuhaf oldum bende artık alıştımPeki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu duruma
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu
Peki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu d
Kendimi uzemem bu saatten sonra ona olan olmuyor herşey bana oluyor bende onu eskisi gibi takmıyorum sıkmiyorum alıştım bu duruma ben üzerine görmedikçe bana iyi davranıyor çocuk ancak bu oldu dırdır etmeyeceğim onu salıver cem ama gözüm üstünde güzel dille diyorum oynama ben varım çocukların var bize zaman syir diyorum tamam aşkım az kaldı 5 di da bitecek diyor bende tamam diyorum yine bana dönüyor çok tuhaf oldum bende artık alıştımPeki sence bu boşanmak için bir sebep değil mi? Katlanılmalı bu duruma
Rica ederim aynen zorEvlilik zor arkadaşım kalmakta zor gitmekte çok teşekkür ederim![]()
Öncelikle kafaya takmayın. Mesela benimde görumcem yapıma ters ağzı bozuk her şeye karışan bi tip koydum mesafemi aramam sormam yani şöyle söyleyeyim o 5 ararsa ben 2 arıyorum . Arada kv ararım o beni arar o kadr o da kafama göre illa şu gün arayayım yok. Kv bir şey derse onu şöyle yap böyle yap diye gereken cvbımı veriyorum doğrudur anne ben böyle seviyorum vs vs diyorum kısa ve net cvplar . bazen yalan yok cvp vermediğimde oluyor yani duymamazlıktan gelip kendi bildiğimi ya da tamam diyip kendi bildiğimi yapıyorum. patavatsızlığı yada laf sokma huyu varsa da aşkolsunla başlayan cümleler kurun.. aşkolsun anne niye öyle dedin şimdi vs vs ama asla sessiz kalmayın yerinde net cvplar her daim iyidir. Ama asla ve asla umursamayın azıcık vurdum duymaz olun.. Eşinizin işini stresli oldugunu biliyorsunuz en azından bu konu da da idare etmek size dusuyor maalesef adamın içkisi kumarı karı kızı yalanı dolanı var mı .. eşinizi de alın karşınıza her zaman ben diliyle konusun.Ailesini bazen kafama takıyorum. Annesi benim yapıma çok ters bir insan. Allahtan uzakta. Ama istediğini istediği zaman söyleme patavatsızlığı ve laf sokma huyu var. İlişkimiz sınırlı çok görüşmeyiz bu daha doğru diye düşünüyorum. Ve eşimin stresli bir işi var haliyle bu da zaman zaman yansıyor
bence al karşına ciddi bi dille anlatEşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz fakat özellikle son zamanlar kendisinden çok uzaklaştım. Resmen ekran hastası akşam eve gelir sadece yemekten sonra sofrayı toplar o kadar bu gün çay koy diye yalvardım oralı olmadı, ki bu gün mutsuz ve kötü bir günümdeyim biliyor. Elinde telefon ya da ps oynuyor. Bana sevgisini hissetiriyor ama evi çekip çeviren de neşelendiren de benim. Yolduldum çalışıyor ama çoğu sorumluluk bende. Bu beni artık öfkelendiriyor. İşten yorulduğunu söylüyor ama artık tükendim hayatımda neden olduğunu sorgulamaya başladım lütfen yardım edin.