ESiMDEN ZiNDANA GEl

meraba canim guzel yorumun icin basta tesekkur ederim evet yasadiklarim cok agir bu soyledigin sartlarin hepsini ona soyledim ama kiviriyor hala ayni mal adam ben hala babamlardayim zor.durmadım abim ailem arkamda değil onlarda gitmemi istiyor abim ve babamın zihniyeti çok gerici bosanmak bizde ayıp diyorlar sanki be çok isterdim boşanmayı adam gibi gelse özür dilese tamam belki bir şans veririm ama yok gelmiş kaybı mi yolluyor gitmem için nede gitmedim tabiki sonra diyor ki o zaman kendin gel ben salkmiyim sein aaginangeleyim dedim bak gelmez en eşyalarını atarım copenyakarim diyor bei onla tehdit ediyor esyalarimla bende defol git at dedim sonra dedim ki esme sen beni çok sevseydin bir çıkıp alırdım özür dilerdim yok hala gurur meselesi yapmisnbede çok zorndurmdayim bosanmak genç yaşta cindoruk gidiyor çok korkuyorum hayattan((

yanlış anlaşılmak istemem ama yeni gelin geliyor sana git demicem ne demek eziyet edecek annesine baktıracak başka bir kızcağız bulduk artık gel de sende ona eziyet etmi diyor yeni gelin bakalım sizin gibi olacak mı? Ya o hiç gitmezse Kvdenlere hey allahım ya daha neler göreceğiz bakalım, git gitme diyemem ama aklını başına topla, hadi gittin diyelim bari bebek için acele etme de önünü gör bari, kendi ayaklarının üzerinde durabilecek gücü hissediyorsan kendinede bunu eşine de hissettir. eğer dönersen evine sende ona mühlet ver bakalım ne değişecek ama hemen eskisi gibi yağlı ballı olma bence, ağırdan sat kendini derim ben

b
Canım nasılsın baristin mi esinle
mrb kardessim evet baristim kizmayin geldi ozur diledi bit daha anneme git demiscem dedi simdi geldim esimin yanindayim ama halaa mutsuzum cok pismanim dondugum icin((simdinbana donme diceksin ama en buyuk darbeyi babamla abimden geldi oyuzden dondum ama esimin bir hatasini gorsem bu sefer tamamen bitcek

Kirazlicam nasılsın eşin düzeldi mi merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…