evet bende bu yuzden bir kere deneyimim diyorum aklımda kalırsa hep kendimi suclarimDenemekten zarar çıkmaz dön ve son kez dene yoksa aklında kalacak bi ömür
2 yıldır evliyim 3 kez şiddet uyguladı 3 de kendi ailes yuzundenEğer şiddet varsa dönmeyin.
sorma canim zaten kendi ailem hep sorunlu olduğu için bunun 2 ay içinde tanıyıp evlendim zaten a krabamiz ama ben hayatımda hiç tanımadım takı evlenebe kadar ben şimdi ona de gel desem almaya gelir ama ben tam kararımı vermedimCumaya kadar muhlet mi verdi size? Kendi almaya da gelmiyor birde kardesini gonderiyor. Olmayinca da tel. açıp, sana cumaya kadar muhlet mi diyor? Cok aradin mi bu tipi canim?
ahh canim daha yazmadığım okadar açıklarım varki ama hayata 0 dan başlamak gözümü korkutuyorsen seni döven bir adama geri dönmeyi mi düşünüyorsun, cidden?
Kimin yüzünden olursa olsun, sizi döven eşiniz. Başkalarını değil, onu suçlayın. Adam gibi adam olsa şiddeti bir yöntem olarak benimsemez; darılmayın ama bu böyle.2 yıldır evliyim 3 kez şiddet uyguladı 3 de kendi ailes yuzunden
Donunce bisey degisecegini pek zannetmiyorum
Gidersende Kendi gelip sana yalvarmadan sakin gitme
Guzelligine degil aklina ve ailene guven..
Hayır guzeĺigime güvenmiyorum tabiki veren de Allah alanda önemli olan tabi akıl ben zaten kendisi gelip pişman olmadan kesinlikle kendim donmemDonunce bisey degisecegini pek zannetmiyorum
Gidersende Kendi gelip sana yalvarmadan sakin gitme
Guzelligine degil aklina ve ailene guven..
Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
0'dan başlamak yerine dayak yiyeyim diyorsun yani?ahh canim daha yazmadığım okadar açıklarım varki ama hayata 0 dan başlamak gözümü korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?