ESiMDEN ZiNDANA GEl

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem

Iyi tasin düşün derim cocugunda yok galiba birde kendi gondermis seni babana ne bu yani sanki sucunmu vardi, kafani dinle diyemi yani vallahi doneceksen babani araya sok onlarla iyice kpnusup tavrini koysun sennin yaninda oldugunu herzaman sahip cikacagini gostersin onlara,nebilim degiscegini dusunmuyorum babanin ona karsi sert tavri olmali allah yardimcin olsun

Cumaya kadar muhlet mi verdi size? Kendi almaya da gelmiyor birde kardesini gonderiyor. Olmayinca da tel. açıp, sana cumaya kadar muhlet mi diyor? Cok aradin mi bu tipi canim?
sorma canim zaten kendi ailem hep sorunlu olduğu için bunun 2 ay içinde tanıyıp evlendim zaten a krabamiz ama ben hayatımda hiç tanımadım takı evlenebe kadar ben şimdi ona de gel desem almaya gelir ama ben tam kararımı vermedim

Bence dönme yalvardı diosn kaynını yolluyo biraz anlasın hatasını bırak ayağına kapansın gerekirse KV ve KP bi senden onun adına özür dilesin. Ayrıl demiyorum ama bi yeni başlangıç yap.aynı şekilde eşimden şiddet gördüm annemlere gittim aynen bana muddet verdi.ya dönersin ya silerim seni ddi.Tmm yanlış yaptım bi daha olmaz ddi. Ama telefonda.sonra annesini babasını yolladı bende ben sizinle evli değilim sizin yalvarmanız beni üzüyo siz haketmiyorsunuz bunu siz gidin ben kimle yaşıcaksam o gelsin ddim gene direndi ortak bi yerde buluştuk bu Son dememiz eğer bir daha şidder küfür edersen biter ddm.bide annesini tehtd ettim dayak yiyince hastaneye kaldırıldım polise şikayet ederim.Die herkez haddini bildi sonunda maksat burnunu sürtmekti yaptıma inanıyorum ben

2 yıldır evliyim 3 kez şiddet uyguladı 3 de kendi ailes yuzunden
Kimin yüzünden olursa olsun, sizi döven eşiniz. Başkalarını değil, onu suçlayın. Adam gibi adam olsa şiddeti bir yöntem olarak benimsemez; darılmayın ama bu böyle.

Bence esin hicte pisman falan degil! Anlattiklarina bakacak olursam adam gelirsen gel gelmezsen de pek umurumda degilsin havasinda.. Cumaya kadar muhlet verdigine gore.. Ustelik birde kaynini yolluyor.

Donunce bisey degisecegini pek zannetmiyorum

Gidersende Kendi gelip sana yalvarmadan sakin gitme

Guzelligine degil aklina ve ailene guven..
Donunce bisey degisecegini pek zannetmiyorum

Gidersende Kendi gelip sana yalvarmadan sakin gitme

Guzelligine degil aklina ve ailene guven..
Hayır guzeĺigime güvenmiyorum tabiki veren de Allah alanda önemli olan tabi akıl ben zaten kendisi gelip pişman olmadan kesinlikle kendim donmem

yeni gelin gelecekmis artik size annesine git demeyecekmis ( burasi cok kotu demek ki yeni geline yapacaklar ayni seyi yani zihniyet degismemis )
sizi almaya kardesini gondermis kapiniza kendisi gelmemis
sizi ariyor ve cumaya kadar sure veriyor cumadan sonra siz isteseniz de o mu istemeyecek yani

esinizdeki kafa ayni kafa bence
ama tabi cok zor bir karar don donme demek bize dusmez buraya yazdiklarinizdan baska esinizin heralde iyi huylari da vardir
iyi huylari kotu huylari dusunun karsilastirin bakalim hangisi daha fazla
insallah hakkinizda hayirlisi olur

Çok dönmeni isteseydi yada pişman olsaydı 1ay beklemezdi..ve yahut kendi ayagına kadar gelir açıklardı..

Dönsende hicbirsey değişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…