kendinde bir oz güven var canim anlatamam bir nu hep havalarda özür dilemekten bilemedin yakıştırıyor hata ayağına gelmem benim bir gururun var diyor herif zaten ortada benim gururum kırılmış hala kendi gururundan bahsediyoryok o adamdan olmaz
olacaksa bile şu an olmaz
yani karın terk etmiş gitmiş
hala mühlet falan böyle bi kendini beğenmişlikler
malın önde gideni hemde ne argosu canim öyle ben bu bir ay icinde değil zaten hiç degismicegini biliyorum benim niyetim zaten bosanmak ama kendi ailem bana destek olmadığı için vede zihniyetleri geri olduğu için boşanmaların çok korkuyorumsana tek bi soru..
sence 1 ayda böyle bi adam pişman olmuş olabilir mi..
karakteri mi değişti, huyu mu değişti..
bu soruların cevabını sen de kendinde buluyosun bence aslında.
geleceğinle ilgili güzel planlar kurabiliyoken,daha tükenmemişken bırak bu pisliği.
böyle bi adam değişse ne kadar değişebilir sence?
biraz argo olucak ama mal belli yani canım
kapasite belli adamın
kararını bunları bi daha düşünerek ver
basta yorumun icin cok tesekkur ederim Allah yardim cin olsun senin adina uzuldum huylu huyundan vazgezmiyor gercekten ben ayni olaylarla karsilascagima inaniyorum bir hata yapip birde elimle cocugunmla gelmek istemiyorum geri dönüm kv ve görünce lerin suratına bile katlanmak istemiyorumSize tavsiyem iyi düşünüp öyle karar verin.Boşandığım eşimle; ağlamalarına,yalvarmalarına,hatalarını anladığını söylemesine,aileme seni ezdirmeyeceğin sözüne inanarak yeniden evlendim.Şuan yeniden boşanmak üzereyim.sizi yanlış etkilemek istemem belki herkes aynı değildir ama şuda bir gerçek huylu huyundan vaz geçmiyor.Hatta herşey daha da kötüye gidiyor.pişmanlıklarım,keşkelerim çok büyük.bide bemim gibi tekrar biraya gelip üstüne birde çocuk yapınca durum dahada vahim bir hal alıyor.tekrar denemekten birşey kaybetmezsin diyenler bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş insan yaşayınca anlıyor.
Amin canım. Allah seninde yardımcın olsun.basta yorumun icin cok tesekkur ederim Allah yardim cin olsun senin adina uzuldum huylu huyundan vazgezmiyor gercekten ben ayni olaylarla karsilascagima inaniyorum bir hata yapip birde elimle cocugunmla gelmek istemiyorum geri dönüm kv ve görünce lerin suratına bile katlanmak istemiyorum
Sakın sakın sakın!!!!!!!!!!Çok gençsin yavrucum çok hayatı bin kez baştan kurabilirsin.Şiddet ailesi için .Yolu açı k olsun.Lüfen geri dönme!Hayat o kadar güzel ki.Ondan veya ailesinden ibaret değil.Seni istediği zaman yollayıp geri çağırabileceğini mi zannediyor.Evde iş birikmiştir,annesinin de evi temizlenecektir.Bırak kendine başka temizlikçi bulsun.Arkadaşlar mevzumu önceden yazmıştım önceki konumda bilmeyenler için kısaca anlatayım 2 yıldır evliyim eşim tarafından sürekli ailesi yüzünden sorunlarım vardı .1yil evin içinde kaldıktan sonra ayrı ev aldık tasndiktik.Evim olmasininaragmen eşim sürekli beraber yemek yiyelim akşama kadar orda duralım yatmadan yatmaya eve gitmemizi istiyordu.Bende kabul etmiyordum her bunun zindandi.Sabah kalkıp kv gider evini temizler akşama kadar orda durup evime giderdim.Bir gün gitmesem huzursuzluk küfür şiddette variyordu.Eşimle son kavgamizda niye annesinegitmedim diye oldu beni dövdü yetmezmiş gibi babamın evine yolladı.Simdi aradan 1 ay geçti hala babamlardayim kaynimi yolladı beni alması için ama gitmedim.ESim bugün yine aradı geri donmemi istedi.yeni gelin gelecekmiş artık bana sürekli annesine git diye baskı yapmicakmis yaptıkları için p ismanmis evine don diyor,ama ben donmicem mi ve hata içimden dedim boşanmayı dusunuyorm.Suan bosanmayi düşünüyorum ama hala içimden birşey donmemi söylüyor bosanmak ağırıma gidiyor oraya da dönmek istemiyorum çünkü orda kv gorumce hatırlamak bile istemiyorum zindan ışte bana cuma gününe kadar muhlet verdi cuma günü donmemi istiyor kararını ver diyor kısacası gel gitlerdeyim arkadaşlar ben 23 yaşındayım alımlı ve güzelim okuluma açıktan devam edip çalışıp kendime guzel bir hayat kura bilirim bunları yapabilirim Ama içimdeki kurt don diyor bunun sebebi de sadece ordaki duzenim için şimdi ya 0 da baslicam (aklım ve gönlüm bu yönde)yada geri dönüp yeniden denicem
teşekkür ederim başta amin cumlemizin yolu açık olsun geri donmeyi hiç düşünmüyorum kendince bei gönderip geri çağıracağını zannediyor serefsiz zaten kesin işleri bırakmıştır o yuzden beni çağırıyor bahse5iginiz gibi zaten aklında hala ailesi gelunce gene gidersin yeni gelin gelene kadar diyorSakın sakın sakın!!!!!!!!!!Çok gençsin yavrucum çok hayatı bin kez baştan kurabilirsin.Şiddet ailesi için .Yolu açı k olsun.Lüfen geri dönme!Hayat o kadar güzel ki.Ondan veya ailesinden ibaret değil.Seni istediği zaman yollayıp geri çağırabileceğini mi zannediyor.Evde iş birikmiştir,annesinin de evi temizlenecektir.Bırak kendine başka temizlikçi bulsun.
Kardeşim bosansan nasıl gecincen ailenle ayni ewde çalışsan gene canini yicekler offfff of[/QUOTE aynencanim bosansam nasıl gecircem bende bilmiyorum ailemle aynı evde bananzindan ne yapsak gözlerine bati yorum hiç rahat olmuyorum artiknkaldim öyle benim esim akrabamizdi yaninakrabalr söyledi bende tamam dedim
hayir aramadı kardeşim cuma gününü bekliyorum baklaim kolçak ona cevabım ya adam gibi gelir alirsin beni yada boşa malum di cemAradimi kocan onu sana ailenmi buldu sen mi
Amin hayirlisi benim keyfinegore babamın evine yolladı şimdide geri donmemi bekliyor huduk ama çok bekler beni artık donmicemArkadaşım sen bu insanların malı mısın
Keyfine göre seni ailesinin evini temizlemeye mecbur bırakıp, baba evine gönderip, sonra da babasını geri getirmeye gönderemez. Bu nedir yahu aklım almadı.
Bence ne kocan ne de ailesi bir şansı daha hak etmiyor.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
merhaba kardeşim yok hayır daha aramadı bende iple yarını çekiyorum bakkalın nolcak rabim yardimcim olsun ararsa adam gibi beni alirsin yada bosanicam senden dicem bana kalsa canim kıçına tekmeyi atarım ama ailem sağolsun hiç sahip çıkmıyorlar daha 1 ayınoldu babamlardayim ailemin ggözüne bati yorum bunlar böyle yaptıkça serefsiz kocama deneyimi diyorum ama böyle bir aptallık yapmicam adam gibi ayağıma gelir gelmezse bu is burda biter di cem bana dua et tatlim napicam bilmiyorum çok ama çok zor durumdayimKuZum yarin cuma hic aradimi naptin sen nasılsın
selam canim hayır gelmedi cuma gunu beni aradı gelmiyor musun dedi bende eşime dedim ya sen kendini ne sanıyorsun hem kendin göndersin hemde ayağına gelicem mi sanıyorsun dedim sonra sinirlendi dedi ki bak eğer gelmez sen bütün eşyalarını disari atarım yada yakarım dedi bende s..git at eşyaları dedimbeni esyalarimla tehdit ediyorsun zaten canim toplasan bir yatak odam var bataniyelerim birde mutfak eşyaların toplasan hepsini 5 milyara alirsin yani defol dedim at dedim eşyaları gözümü korkutmaya çalışıyordu sonra telefonu yüzüne kapattım suan da hala babamlardayimDualarim seninle kuzum son durum ne ne oldu naptingeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?