ESiMDEN ZiNDANA GEl

yok o adamdan olmaz
olacaksa bile şu an olmaz
yani karın terk etmiş gitmiş
hala mühlet falan böyle bi kendini beğenmişlikler
kendinde bir oz güven var canim anlatamam bir nu hep havalarda özür dilemekten bilemedin yakıştırıyor hata ayağına gelmem benim bir gururun var diyor herif zaten ortada benim gururum kırılmış hala kendi gururundan bahsediyor

Size tavsiyem iyi düşünüp öyle karar verin.Boşandığım eşimle; ağlamalarına,yalvarmalarına,hatalarını anladığını söylemesine,aileme seni ezdirmeyeceğin sözüne inanarak yeniden evlendim.Şuan yeniden boşanmak üzereyim.sizi yanlış etkilemek istemem belki herkes aynı değildir ama şuda bir gerçek huylu huyundan vaz geçmiyor.Hatta herşey daha da kötüye gidiyor.pişmanlıklarım,keşkelerim çok büyük.bide bemim gibi tekrar biraya gelip üstüne birde çocuk yapınca durum dahada vahim bir hal alıyor.tekrar denemekten birşey kaybetmezsin diyenler bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş insan yaşayınca anlıyor.

malın önde gideni hemde ne argosu canim öyle ben bu bir ay icinde değil zaten hiç degismicegini biliyorum benim niyetim zaten bosanmak ama kendi ailem bana destek olmadığı için vede zihniyetleri geri olduğu için boşanmaların çok korkuyorum

basta yorumun icin cok tesekkur ederim Allah yardim cin olsun senin adina uzuldum huylu huyundan vazgezmiyor gercekten ben ayni olaylarla karsilascagima inaniyorum bir hata yapip birde elimle cocugunmla gelmek istemiyorum geri dönüm kv ve görünce lerin suratına bile katlanmak istemiyorum

Amin canım. Allah seninde yardımcın olsun.

Sakın sakın sakın!!!!!!!!!!Çok gençsin yavrucum çok hayatı bin kez baştan kurabilirsin.Şiddet ailesi için .Yolu açı k olsun.Lüfen geri dönme!Hayat o kadar güzel ki.Ondan veya ailesinden ibaret değil.Seni istediği zaman yollayıp geri çağırabileceğini mi zannediyor.Evde iş birikmiştir,annesinin de evi temizlenecektir.Bırak kendine başka temizlikçi bulsun.

teşekkür ederim başta amin cumlemizin yolu açık olsun geri donmeyi hiç düşünmüyorum kendince bei gönderip geri çağıracağını zannediyor serefsiz zaten kesin işleri bırakmıştır o yuzden beni çağırıyor bahse5iginiz gibi zaten aklında hala ailesi gelunce gene gidersin yeni gelin gelene kadar diyor

Kardeşim bosansan nasıl gecincen ailenle ayni ewde çalışsan gene canini yicekler offfff of

Arkadaşım sen bu insanların malı mısın
Keyfine göre seni ailesinin evini temizlemeye mecbur bırakıp, baba evine gönderip, sonra da babasını geri getirmeye gönderemez. Bu nedir yahu aklım almadı.
Bence ne kocan ne de ailesi bir şansı daha hak etmiyor.
Umarım hakkında hayırlısı olur.

Amin hayirlisi benim keyfinegore babamın evine yolladı şimdide geri donmemi bekliyor huduk ama çok bekler beni artık donmicem

KuZum yarin cuma hic aradimi naptin sen nasılsın
merhaba kardeşim yok hayır daha aramadı bende iple yarını çekiyorum bakkalın nolcak rabim yardimcim olsun ararsa adam gibi beni alirsin yada bosanicam senden dicem bana kalsa canim kıçına tekmeyi atarım ama ailem sağolsun hiç sahip çıkmıyorlar daha 1 ayınoldu babamlardayim ailemin ggözüne bati yorum bunlar böyle yaptıkça serefsiz kocama deneyimi diyorum ama böyle bir aptallık yapmicam adam gibi ayağıma gelir gelmezse bu is burda biter di cem bana dua et tatlim napicam bilmiyorum çok ama çok zor durumdayim(((((

[QUOTE post: 43648760, member: 701922"]biz kadınlar eşek olduktan sonra semer vuranımız çoook olur.[/QUOTE]
Aynen oyle arkadaşım ben sustukca tepeme bindiler pislikler

Dualarim seninle kuzum son durum ne ne oldu naptingeldimi
selam canim hayır gelmedi cuma gunu beni aradı gelmiyor musun dedi bende eşime dedim ya sen kendini ne sanıyorsun hem kendin göndersin hemde ayağına gelicem mi sanıyorsun dedim sonra sinirlendi dedi ki bak eğer gelmez sen bütün eşyalarını disari atarım yada yakarım dedi bende s..git at eşyaları dedimbeni esyalarimla tehdit ediyorsun zaten canim toplasan bir yatak odam var bataniyelerim birde mutfak eşyaların toplasan hepsini 5 milyara alirsin yani defol dedim at dedim eşyaları gözümü korkutmaya çalışıyordu sonra telefonu yüzüne kapattım suan da hala babamlardayim

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
Yaşadıkların zor ve ağır şeyler.Şiddet göstermesi yenilir yutulur şey değil.Ancak emim ol zaman la her şey unutuluyor ziraa yeni bir hayata başlamak istiyorsan ,önce şu erkek bozuntusu ağabey ine haddini bildir .ne demek ya git ya öl ağır olacak ama kendisi ölsün dengesiz beyinsiz şeyyyyy.Tatlım hayat senin hayatın boşanmaya karar verirsen hiç,de öyle çevre dedikodu yapar eder diye kulak asma nitekim bende dahil ortalık boşanmış hanımlar ile dolu herkes dönsün kendine baksın .Benim anladığım kadarı ile sen mülayim fazlaca uyumlu sessiz bir kızcağızsın kıyamam...Eğer geri dönme kararı alırsan şunları sırala.kendileri şart koşuyor ya cumaya kadar yoksa gelin gelecekmiş yeni .... 1.kayınvalide bin temizliğini her zaman yapma bel fıtığı olacam her gün ağır temizlikten de. 2. Her zaman gidemem evimde vakit geçirmek istiyorum de.3.ailen benim hakkımda sana olumsuz konuşmayacak konuşturmayacaksın de 4.Gerekirse ailenden uzağa taşınacağız de 5.ve en önemlisi bana bir daha vurursan polise giderim de bak bakalım bunları kabul ediyor mu .Ediyorsa ne ala ama karakteri sanki etmeye müsait değil gibi.Kendini ezdirme kuzum biraz eli maşalı ol . Offff yine ağabey in geldi aklıma en çok da ona kızdım çok da tınnn de .dikkate alma inşallah em doğru kararı verirsin Allah ım yardımcın olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…