Kiz allah seni napmasin

Biz kari_koca calisiyoruz. 8bin civari maas giriyor evimize.
Biz evlenirken esim dedi ki, annemlerin yanina tasinalim,dugun borcumuzu odeyelim para biriktirip kendimize ew alalim dedi. Hem ailem de cok tatlış insanlar,etliye sutluye karismazlar dedi.hem ben tek cocugum ,ailem 8ay memlekette olacak. Hepi topu 4ay birlikte kalcaz dedi.
Ailem iyi diyorsan tmm taşinalim,ailenin de gonlu olsun,sizi de ayirmayayim,biz de para biriktirip ev alalim dedim...
Neyse evlendik..
Esimin ailesinin yapmasi gereken dugun masraflarini maasimdan odedim.
Esim arkadasindan 3.000 tl almis dugunumuz icin,kayinvalidem vakti zamaninda annesinden 3.000 tl almis,komsuya borcu varmis.. esiminin evlenmeden once banka kredisi vardi,ameliyat borcu vardi.. yani bastan borclu birine düstum. Biz bunlarin hepsini odedik (Ben cift maaslarimi borca bastim hep icinden tek kurus almadan)
Neyse onlari gectim,borc kapansin da rahat edelim yeter ki dedim.
Sonra cocuk dusunmeye basladik.kv dem memleketinden 100bin liraya arsa aldirdi hemen(cocuk olunca yatirim olmazmis mis da bilmem ne). 5yil vadeli birde onun borcunu oduyoruz. Bu surecte hamile kaldim.simdi 2yasinda ikizlerim var..
Hala kv demlerle yasiyoruz,5yillik evliyim.hala kendime ait ev alamadim.ustune ustluk kv demin yasayacagi evin kredisini oduyoruz.
Seneye borcumuz bitiyor,bu sefer cocuklarin kres masrafi olacak,2000model ucuz bi arabamiz var. Kendimize ev almaya ne zaman sira gelir bilmiyorum..
Not: ama canim olur mu , kadin bize evini acti ya!
Haa bu arada seneye borc bitince bize bidaha kredi cektirip arsanin ustune 4katli ev yaptirtcakmis... o bina da benim cocuklarima kalcakmis... tey teeyyy