• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime anan ölsün dedim!

Valla burda anan ölsün kısmına takılmanız ne ilginç. Adam evi arabayı anasına babasına yapıyor bence hiç iyi niyetli değil. Ben konu sahibine yapsın demiyorum ama adamın kendi üstüne olsa mal paylaşımı olur boşanırken. Kaynanaya empati yapan var da konu sahibine yapan niye yok acaba? Eşiniz her şeyini anasına danasına yapsa yine aynı sakinlikte kalır mıydınız merak ediyorum.

Onun harici adam zaten öl lafını tekrar ederek sürekli psikolojik şiddet uyguluyormuş konu sahibine. Valla oğlan anaları burdaki gibi oğlan yetiştiriyorsanız siz de gelinden bu ve benzer lafları duyarsınız muhtemelen. Konu sahibi haklı değil söylediği sözde ama insan nihayetinde. Benim üstüme bu kadar gelinse ben daha ağır konuşabilirdim.

Arkadaşlar genelde annesinin suçu ne demişsiniz hepiniz. şöyle söylim yeri geldiğinde o da benm abime anneme laf söylemiştir. benim eşim annesine cok düşkün aşırı, ama annesi işini biliyor saman altından su yürütenlerden.. ben bir anlık sinirle söyledim doğru. ama inanın üzülemıyorum..benm eşim çözüm arayışında değil kestirip atar herşeyi. ben artık yoruldum ve ne olacaksa olsun.. ben böyle bir insan değildim bende ki değişimi kendide farketti kendi beni sinir hastası yaptı.. evet üzülüyorum ama eşim için değil kendim için. eşim işine nasıl gelirse öyle davranıyor ben de yoruldum artık inanın..

Bu da yeni moda boşanınca mal vermemek için anne baba üzerin mal yapmak
Kadın çalışmasa bile eşinin aldığında hakkı var ki burada okuyorum erkekler bir de karısını çalıştırıp ödetip ailesinin üzerine ev araba alıyor.

Valla burda anan ölsün kısmına takılmanız ne ilginç. Adam evi arabayı anasına babasına yapıyor bence hiç iyi niyetli değil. Ben konu sahibine yapsın demiyorum ama adamın kendi üstüne olsa mal paylaşımı olur boşanırken. Kaynanaya empati yapan var da konu sahibine yapan niye yok acaba? Eşiniz her şeyini anasına danasına yapsa yine aynı sakinlikte kalır mıydınız merak ediyorum.

Onun harici adam zaten öl lafını tekrar ederek sürekli psikolojik şiddet uyguluyormuş konu sahibine. Valla oğlan anaları burdaki gibi oğlan yetiştiriyorsanız siz de gelinden bu ve benzer lafları duyarsınız muhtemelen. Konu sahibi haklı değil söylediği sözde ama insan nihayetinde. Benim üstüme bu kadar gelinse ben daha ağır konuşabilirdim.

Kendi adima konusuyorum. Hic bir araba , hic bir ev bir anneden kiymetli degildir. O yuzden kimsenin annesine ölsun diyemem. Bunu normalde karsilamam. Arada sorun olur, baska turlu halledersin ama cocuk gibi sen öl bu ölsun demek bana yakismaz. :KK12:

konu sahibi sürekli allahım ailemden önce benim canımı al diye dua ediyormuş,kendi kurduğu yuvayı düşünmeden.bence kocası ona istinaden sen öl demiştir.

Bazen olaylar değil kelimeler tüketir her şeyi. Henüz o demde değilsiniz belki ama. Hızla yaklaşıyorsunuz gibi

O sana demiş sende ona deseydin anasını neden katiyon bana tuhaf geliyor bu tarz laflar

Eşimle zaten aram hiç iyi olmuyor 1 hafta iyise 2 hafta kötü. araba alıcaz başta sana alıcam heveslendirdi ama sigorta vs daha uygun olucak die babasının üstüne almak istedi ben de ama bana söz verdin dedim. onun üzerine tartıştık..eşim evlenmeden önce evimizi alırken de annesinin üstüne almıştı. neyse o akşam ben biraz grip oldum bulaşmasın diye yanımda yatmadı..ertesi gün benim cnm cok sıkkındı kaç zamandır bişi yapmadık. eve geldi surat 5 karış. ben sabahları eşimi geçirmye kalkmıyorum cok agresif oluyor cunku hem de iyi şeyler cıkmıyor ağzından. kalkmak istyrm ama kalmamak işime geliyor. herneyse akşamları eşim yemek yemez meyve vs atıştırır ben de birlikte masaya oturalım bişiler yiyelim dedim git başımdan dedi.benm cnm cok sıkkkn bugün bişiler yapalım nolur dedim..bana kahır yapma öl artık dedi ben de anan ölsün dedim ama bu lafı bazen şaka bazen gerçek yollu o kdr cok söylediki haketti die düşünyrm!pişman değilim. sabah kalkınca ben okula gittim o da annesinin yanına gitmiş annesi bakıcılık yapıyormuş orada oyalanmış..nispet yapar gibi.. sonra ben psikiyatriye gittim artık kaldıramıyorum benm için boşanmak doğru bir karar olucaak mı diye. o da esmax ve bir ilaç daha verdi ama başlayıp başlamamakta kararsızım..eşim şu anda bana hiç iyi davranmıyor ben de artık soğudum zaten...

öyle sizlerle paylaşmak istedim..allah razı olsun hepinizden..

İkiniz de tuhafsınız. Böyle evlilik mi olur. Kocanız resmen sizden mal kaçırıyor herşeyi kendi ailesinin üstüne yaparak. Günün birinde boşanırsanız size tek kuruş kalmasın istiyor sanırım. Üstelik size şakayla ya da ciddi olarak öl diyebiliyor. Sizin de arta kalır yanınız yok, annesine aynı cümleyi sarf edebiliyorsunuz. Ha bu arada bir kadın olarak size bir bilgi, o evi arabayı istediği kadar ailesinin üstüne yapsın. Eğer birgün boşanırsanız hakkınızı alabilirsiniz. Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi ama parayı eşinizin ödediğini ispat ettiğiniz durumda hem suçlu durumuna düşer hem de hakkınızı alırsınız.

Dedikleriniz de haklısınız.. anne nihayetinde allah benm içimi biliyor ya ben de ciddi söylemedim bir anlık sinirle söyledim yoksa ölse emin olun kendı annem kadr üzülürüm hele bu ara bişi oldugunu düşününce herhalde düşünemiyorum bile. herneyse. inann böyle bir insan değildim ama eşim zor bir insan aileci, bencil egoist..sona yaklaştıgımız doğrudur. ama ben eşime defalarca böyle deme sonunda ağır konuşcam demişimdir. eşim bana hakaret cok eder...ama insan karısına şaka yollu sabah geçirirken bugün öl tamammı der mi, ne bilim şaka yapıodur belki ama size sürekli böyle söylense siz ne hissedersiniz sen öl dediğim de oldu ama baktımki hep devam ediyor. en sonunda dayanamadım..dışarıdan bakınca çok iyi insan ama bana kötü davranıyor bir tek bana. benim en kötü yanım alıngan ve duygusal olmam.

İçindeki birikmiş öfkeden söylemişsin değerin olsaydı ev senin veya eşinin üstüne yapılırdı üstüne üstelik arabayıda babasına yapmak lstemesi sizi patlama noktasına getirmiş eşin sana güvenmiyor sanırım sevgide ,saygıda bitmiş bu lafları söylediğine göre , bence hatanın büyüğü eşinde ben çalışacam adam gidip evi babasının üstüne yapacak bu olacak şey değil

Eşimle zaten aram hiç iyi olmuyor 1 hafta iyise 2 hafta kötü. araba alıcaz başta sana alıcam heveslendirdi ama sigorta vs daha uygun olucak die babasının üstüne almak istedi ben de ama bana söz verdin dedim. onun üzerine tartıştık..eşim evlenmeden önce evimizi alırken de annesinin üstüne almıştı. neyse o akşam ben biraz grip oldum bulaşmasın diye yanımda yatmadı..ertesi gün benim cnm cok sıkkındı kaç zamandır bişi yapmadık. eve geldi surat 5 karış. ben sabahları eşimi geçirmye kalkmıyorum cok agresif oluyor cunku hem de iyi şeyler cıkmıyor ağzından. kalkmak istyrm ama kalmamak işime geliyor. herneyse akşamları eşim yemek yemez meyve vs atıştırır ben de birlikte masaya oturalım bişiler yiyelim dedim git başımdan dedi.benm cnm cok sıkkkn bugün bişiler yapalım nolur dedim..bana kahır yapma öl artık dedi ben de anan ölsün dedim ama bu lafı bazen şaka bazen gerçek yollu o kdr cok söylediki haketti die düşünyrm!pişman değilim. sabah kalkınca ben okula gittim o da annesinin yanına gitmiş annesi bakıcılık yapıyormuş orada oyalanmış..nispet yapar gibi.. sonra ben psikiyatriye gittim artık kaldıramıyorum benm için boşanmak doğru bir karar olucaak mı diye. o da esmax ve bir ilaç daha verdi ama başlayıp başlamamakta kararsızım..eşim şu anda bana hiç iyi davranmıyor ben de artık soğudum zaten...

öyle sizlerle paylaşmak istedim..allah razı olsun hepinizden..

Evlendiğinizden beri hep böyle misiniz? Severek evlenmediniz mi? Erkekler niye bu kadar kötü olmak zorunda. Allah yardım etsin. Beddua etmek iyi değil. Ama size kötü davranıp üstüne bir de beddua veren bir adama müstehaktır.

bence hiç kendini üzme bebişim, bi 20-25 sene sonra senin gelinin de sana kaynanam ölsün der, ödeşirsiniz. :)

Arkadaşlar genelde annesinin suçu ne demişsiniz hepiniz. şöyle söylim yeri geldiğinde o da benm abime anneme laf söylemiştir. benim eşim annesine cok düşkün aşırı, ama annesi işini biliyor saman altından su yürütenlerden.. ben bir anlık sinirle söyledim doğru. ama inanın üzülemıyorum..benm eşim çözüm arayışında değil kestirip atar herşeyi. ben artık yoruldum ve ne olacaksa olsun.. ben böyle bir insan değildim bende ki değişimi kendide farketti kendi beni sinir hastası yaptı.. evet üzülüyorum ama eşim için değil kendim için. eşim işine nasıl gelirse öyle davranıyor ben de yoruldum artık inanın..

ya iyi de güzelim sen niye anana babana hakaret ettiriyorsun. Yani bi insanın bu dünyada kaç kutsalı var ki? Kutsallarımıza da laf ettirmeyelim kimseninkine de etmeyelim yani.

Evet eşimle evlendiğimizden beri huzursuz ben aileleri hiç karıştırmazdım ama hep eşim sustukça daha cok üstüme geldi. ben de dayanamıyorum insanım nihayetinde. evet cocugum da bana söyler ödeşiriz bu güzeldi:) en azından haketmiştir oğlum diyebileceğim ama..

Back
X