• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime anan ölsün dedim!

Kendi adima konusuyorum. Hic bir araba , hic bir ev bir anneden kiymetli degildir. O yuzden kimsenin annesine ölsun diyemem. Bunu normalde karsilamam. Arada sorun olur, baska turlu halledersin ama cocuk gibi sen öl bu ölsun demek bana yakismaz. :KK12:
Ya haklısın ben zaten iyi yapmış demedim arabanın karşılığında öl dememiş zaten o ayrı konu da. Adam konu sahibini saymıyor asıl mevzu o. Sürekli eşin sevgilin sana öl dese bu şekilde tacize uğrasan mesela? Yanlış mı okudum adam bunu sürekli tekrar ediyormuş? Beni adam yerine koymayacak sözlü şiddet uygulayacak ben ağzımı öncr öyle bi açarım ne anası ne danası kalır sonra da boşanma davasıyla tazminat isterim ya da nasıl oluyosa tazminat işi. Burunlarından fitil fitil getirir kendime de yakıştırırım.

Yoksa bu şekilde klmaz tabii ortada bi sürü sorun o ölsün bu gebersin çocuk gibi bi yerr varmaz aksine sorun daha da büyür. Ben konu sahibinin yazdıklarından bunu bir tepki olarak söylediğini çıkardım ve boşanmayı düşündüğünü. Aksi takdirde böyle bir evliliğe kimse normal demez. Ama olanlar karşısında tepkisi ve boşanmayı düşünmesi normal evet.

Çok zeki kocan var ayrilirsaniz sana bisey vermemek için herşeyi ailesinin üstüne yapıyor ya da ikinci secenek onlar yaşlaninca mecbur bakacaksin çünkü ev de araba da onlarda valla BACIM allah yardimcin olsun öyle koca çekilmez bi de agresif sana öl diyecek kadar da kaba biri ağır oldu biraz kusura bakma ama çok kızdım koca naa

Ya haklısın ben zaten iyi yapmış demedim arabanın karşılığında öl dememiş zaten o ayrı konu da. Adam konu sahibini saymıyor asıl mevzu o. Sürekli eşin sevgilin sana öl dese bu şekilde tacize uğrasan mesela? Yanlış mı okudum adam bunu sürekli tekrar ediyormuş? Beni adam yerine koymayacak sözlü şiddet uygulayacak ben ağzımı öncr öyle bi açarım ne anası ne danası kalır sonra da boşanma davasıyla tazminat isterim ya da nasıl oluyosa tazminat işi. Burunlarından fitil fitil getirir kendime de yakıştırırım.

Yoksa bu şekilde klmaz tabii ortada bi sürü sorun o ölsün bu gebersin çocuk gibi bi yerr varmaz aksine sorun daha da büyür. Ben konu sahibinin yazdıklarından bunu bir tepki olarak söylediğini çıkardım ve boşanmayı düşündüğünü. Aksi takdirde böyle bir evliliğe kimse normal demez. Ama olanlar karşısında tepkisi ve boşanmayı düşünmesi normal evet.

Ben ikisine de birbirinizden betersiniz demistim. Kocasini ovdugum yok ama madem bu kadar sikintili bir es konu sahibinin o noktaya getirmeden halletmesi gerekti. Evlilikteki sorunlar sen öl, o ölsun diyerek hallolmaz. :KK12:

Son düzenleme:
Bence bundan sonra kazancını direk bankaya yatır kendi hesabına bu nasıl evlilik anlamadım paylaşım yok,saygı yok, değer yok ben kendime böyle durumda her gün kötü hissederdim ,

Kızlar inanın ben de biliyrum sorunlar böyle çözülmez ama karşımdaki insan çözmek istemıyor benm dediğim olacak o kdr. araba babasının üstüne olursa sigorta ve kasgodan kar edicez 35 yaşını geçince bana alıcakmış bunu satıp ( ki oyalama politikası) birde arabanız yaklaşık yarı parasını ben vericektim ama şu anda eşim kafasında ne düşünüyr bilemıyorum. konuşmadıgımız için. resmiyiz. benm evliliğim bitti farkındayım. ama eşim en başından beri boşanalım diyen bir insan ben buna tamam dediğimde sen değişirsin diye ben söylüyordum diyor.. yani durumum o kdr karışıkki ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicem..
eşim hergün yeni birşeyle karşımda cıkıyor mesele kendi dolabımızı ailesine vercekmiş bize küçük buzdolabı alıcakmış. bizim mutfak tezgahını uzatıcakmış böylece. vs vs. eşim huzur isteyen bir insan olsa hergün yeni bir olayla karşıma cıkıyor.

Daha önce uzun yorumlar yapmıştım senin konuna. Bir kulagindan girmis digerinden cikmis. Sen seni sevmeyen, deger vermeyen bir adamcikla evlisin.
Ama bacim biz esimle ayni kafadaniz. Eslerden biri karsi taraftan sürekli sikayet halinde oldugu halde ve kosullari da elverdigi halde kene gibi yapisiyorsa o hayati hak ediyor demektir. Yani aslinda çok da sikayetci değildir. Onu baglayan ve onemsedigi daha baska sebepleri vardir.
Neyse kimse ölmeden normal insan suretine donmeyi deneyin.

Bence gidip direk adama boşanma davası açacaksın ters köşe yapacaksın şu adamı kendini sultan sanıyor sende köle oturup bir senin fikrini almıyor hep evet demek zorundasın sürekli her dediğine boyun eğmişsin ne tuhaf istekleri var ne diye evlenmiş anlamadım anakuzusu

Sen geber nemrut herif deseydin anasinin sucu ne?

Galiba esin de bosanmayi kolaylastirmak icin mallari ailesinin ustune yapiyor

evlenmeden önce bile evi senin adına almasını mı istiyordun yani? Ama bunda senin hiç hakkın yokki. Evlenmeden önce alınan şey kim aldıysa onundur. ister annesinin ister babasının, kardeşinin yada kendisinin adına alır. Ha evlendikten sonra aldığı arabaya da gelince gelecekte ne olacağı belli olmaz diye babasının adına yaparak garantiye almış. Senin hak iddia edememen için yani.Alınan arabada katkın varmı. eğer varsa tabiki babasının adına olmasını istememekte haklısın hesabını sor derim. Ama yoksa sen karışamazsın diyebilir eşin

Ya benimde aklıma mal kaçırdığı geldi.zaten önceden de boşanma konusunu aciyomus sanki geleceğe yatırım yapıyo gibi geldi.
Eğer bunu düşünerek sizin de emeginizi katıp yarın bosaninca dimdizlak ortada bırakmak amacıyla yapıyorsa Allaha dua et Rabbim şaşırt bu insanı bana göster yüzünü diye dua et umarım niyeti bukadar alcak değildir. Herkesin yaşlı anne babası var ama herkes bir mal alınca uygun diye gidip onların üstüne yapmıyor ki. Hem ev hem araba ya size ait hicbirsey yok gibi.

Pişman değilim nası ya... allah iyiliğini versin. Abicim evleniosan kopacaksın ailenden. Yada yakmıcaksn elin basını... işe aile karışınca cılkı çıkıo evliliğin.

evlenmeden önce bile evi senin adına almasını mı istiyordun yani? Ama bunda senin hiç hakkın yokki. Evlenmeden önce alınan şey kim aldıysa onundur. ister annesinin ister babasının, kardeşinin yada kendisinin adına alır. Ha evlendikten sonra aldığı arabaya da gelince gelecekte ne olacağı belli olmaz diye babasının adına yaparak garantiye almış. Senin hak iddia edememen için yani.Alınan arabada katkın varmı. eğer varsa tabiki babasının adına olmasını istememekte haklısın hesabını sor derim. Ama yoksa sen karışamazsın diyebilir eşin
hayır tabiki evi benm üstüme alsın demedm ama kendi üstüne alabilirdi nitekim kendi üstüne aldı ama o kdr kavga huzursuzluktan sonra, araba alırken arabamızı satıp üstüne parayı ben vericektim, bir de eşim en başta söylediği için ben heveslendim..ben zaten maddiyatta gözü olan bir insan değilim öğretmenm zaten çok şükür ailem de destekçim heer zaman. ama işe nereden başlayacağımı bilmıyorum boşanma davasını ben mi açim nasıl olure bu işler ailelerle mi konuşim onunlamı konuşm onunla konuşsam dahi üste cıkmak için yine canımı yakacak. kafam dolu.

Pişman değilim nası ya... allah iyiliğini versin. Abicim evleniosan kopacaksın ailenden. Yada yakmıcaksn elin basını... işe aile karışınca cılkı çıkıo evliliğin.
canm ailemden koparım ama bunun için kocamın arkamda sapasağlam durması gerek ama kocam bugün var yarın kötü birşeyde yok. hasta gribim düşün yanımda yatmıyor verem olsam neler olur sen düşün:( pişman değilim derken cidden ben onu cok uyardım ama o beni ciddiye almadı.

Cnm özellikle erkek kopamıyor sözüm ona...

Başlığı ilk okuduğumda gözlerim kocaman oldu. Keşke anan diyeceğine sen deseymişin ama neyse. Sizin daha büyük sorunlarınız var. Bir sevgisizlik hissettim karşılıklı hemde.

Anlayamadığım husus şu '' birbirinize hakaret ediyorsunuz ve hemen boşanmak derdine düşüyorsunuz ve de en sonunda okuduğumuz için Allah razı olsun diyorsunuz.''

Bence burada ikinizde sonuna kadar haksızsınız.Ecel kimsenin demesi ile gelmez.Ama neden hemen anneye saldırmayı marifet sayıyorsunuz.Emin olun o adam kahrolur size birşey olursa.Ama annesine birşey olursa siz o zaman görün.

Bir de bu mal mülk kavgası nedir allah aşkına.Birde hemen boşanma sonrası mal paylaşımı.Peki gerçek bir sebep olmadan boşanma olursa -aldatma ve dayak- elde edeceğiniz maldan hayır görebilecekmisiniz bir düşünün ?

Bence bırakın boşanmayı ve inatlaşmayı evlilik nasıl yürütülür onun çabasında olun.Boşanmak,aldatmak ve dayak gibi şeyler haricinde,bir kaçış yolu olarak görülmesin.Söylediğiniz o kadar basit o kadar basit ki.Cidden Allah'ın gücüne gider.

O kadar hirslandiysaniz sen geber diyebilirdiniz.bayiliyosunuz hakliyken haksiz cikmaya.kaldi ki su adamlarin yaptiklarini analarina mal etmeyin.adamlar adam olsa analari da babalari da bi halt edemez size kapinin disinda kalir.
Digerlerine gelince size git basimdan diyip sofraniza bile oturmayan adama 'canim skkn biseyler yapalim,nolur'u ne mantikla soylediniz anlayamadim.esiniz de bosanmayi kafaya koymus ki kendini mis gibi garantiye almis sigorta falan hikaye.butun bunlari bos verin akil sagligina,huzura paha bicilmez cikin gidin o evden gercekten kahirlanip,olmeden

Back
X