- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi derinnefes
Ya haklısın ben zaten iyi yapmış demedim arabanın karşılığında öl dememiş zaten o ayrı konu da. Adam konu sahibini saymıyor asıl mevzu o. Sürekli eşin sevgilin sana öl dese bu şekilde tacize uğrasan mesela? Yanlış mı okudum adam bunu sürekli tekrar ediyormuş? Beni adam yerine koymayacak sözlü şiddet uygulayacak ben ağzımı öncr öyle bi açarım ne anası ne danası kalır sonra da boşanma davasıyla tazminat isterim ya da nasıl oluyosa tazminat işi. Burunlarından fitil fitil getirir kendime de yakıştırırım.Kendi adima konusuyorum. Hic bir araba , hic bir ev bir anneden kiymetli degildir. O yuzden kimsenin annesine ölsun diyemem. Bunu normalde karsilamam. Arada sorun olur, baska turlu halledersin ama cocuk gibi sen öl bu ölsun demek bana yakismaz.![]()
Yoksa bu şekilde klmaz tabii ortada bi sürü sorun o ölsün bu gebersin çocuk gibi bi yerr varmaz aksine sorun daha da büyür. Ben konu sahibinin yazdıklarından bunu bir tepki olarak söylediğini çıkardım ve boşanmayı düşündüğünü. Aksi takdirde böyle bir evliliğe kimse normal demez. Ama olanlar karşısında tepkisi ve boşanmayı düşünmesi normal evet.