• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime anan ölsün dedim!

Bana bır olayı hatırlattın. Esım bır keresınde tartısmıstık dedıki, allah bilir annem ölsün die dua ediyorsundur .
BENDE SIRITA SIRITA YOK ANNENIN DİLİNİ ESSEK ARILARI SOKSUNDA KONUSAMASIN DEDİM .
HALBUKİ İCİMDEKİMİ OKUMUSTU BİDE (BEN SİZİN GİBİ CESARET EDEMEDIM )IYI CESARET HELAL BU NOKTSYA ONLAR BIZI GETİRDİ....

bu kadar kırıcı konuşarak evliliğinizi yıpratırsınız ..

ev araba kimin üstüne çokmu dert ..

ben dert etmiyorum,eşimin adına ..

eşim kim ben kimim .. ( biz )

kimin öleceğini Allah bilir .. pes gerçekten ..

İlacını kullan canım seni biraz rahatlatır esmax ben de kullanmıştım. Evliliğinizde büyük sıkıntılar var tatlım ya,karşılıklı oturup sorunlaırnızı paylaşsanız belki biraz aşabilirsiniz..

Araba olayi gunahi boynuna esinizin mal kacirma yok dolabi vermek felan yavastan evi duzuyor oteki tarafa gibi cok yanlis hareketlerde
Bence artik siz arabaya para felan vermeyin madem alacak kredi ceksin madem eve de katki yapmayin gorsun bakalim babasinin uzerine mal kacirmayi

Eşimle zaten aram hiç iyi olmuyor 1 hafta iyise 2 hafta kötü. araba alıcaz başta sana alıcam heveslendirdi ama sigorta vs daha uygun olucak die babasının üstüne almak istedi ben de ama bana söz verdin dedim. onun üzerine tartıştık..eşim evlenmeden önce evimizi alırken de annesinin üstüne almıştı. neyse o akşam ben biraz grip oldum bulaşmasın diye yanımda yatmadı..ertesi gün benim cnm cok sıkkındı kaç zamandır bişi yapmadık. eve geldi surat 5 karış. ben sabahları eşimi geçirmye kalkmıyorum cok agresif oluyor cunku hem de iyi şeyler cıkmıyor ağzından. kalkmak istyrm ama kalmamak işime geliyor. herneyse akşamları eşim yemek yemez meyve vs atıştırır ben de birlikte masaya oturalım bişiler yiyelim dedim git başımdan dedi.benm cnm cok sıkkkn bugün bişiler yapalım nolur dedim..bana kahır yapma öl artık dedi ben de anan ölsün dedim ama bu lafı bazen şaka bazen gerçek yollu o kdr cok söylediki haketti die düşünyrm!pişman değilim. sabah kalkınca ben okula gittim o da annesinin yanına gitmiş annesi bakıcılık yapıyormuş orada oyalanmış..nispet yapar gibi.. sonra ben psikiyatriye gittim artık kaldıramıyorum benm için boşanmak doğru bir karar olucaak mı diye. o da esmax ve bir ilaç daha verdi ama başlayıp başlamamakta kararsızım..eşim şu anda bana hiç iyi davranmıyor ben de artık soğudum zaten...

öyle sizlerle paylaşmak istedim..allah razı olsun hepinizden..

Üzülme kimin önce öleceğini ne eşine ne de sana sormuyorlar (neyse ki) :KK14::KK14:

Ben konu sahibinin cidden annesi ölsün istediğini sanmıyorum
İnsan bazen hırsla can yakmak için böyle laflar edebiliyor

Eşinin yaptığı da iş mi yani? Hayret bir şey ya...

Arkadaşım sinirlerine hakim olmalısın. Sen eşine kızıp annesine sarmış sın, oda sana kızıp annen hakkında atıp tutsa hoşuna gider miydi?

Psikiyatr a gitmen iyi olmuş. İlaçlar daha makul kararlar almanı sağlayacaktır.

Ben konu sahibinin cidden annesi ölsün istediğini sanmıyorum
İnsan bazen hırsla can yakmak için böyle laflar edebiliyor
kocası da cidden karısının ölmesini istemiyordur ama konu sahibi ailesinden önce ölmek için sürekli dua ediyormuş.benim kocam böyle dua etse nasıl davranırım kestiremiyorum:KK66:

kocası da cidden karısının ölmesini istemiyordur ama konu sahibi ailesinden önce ölmek için sürekli dua ediyormuş.benim kocam böyle dua etse nasıl davranırım kestiremiyorum:KK66:

ben anlamadım neden ailesinden önce ölmek için dua ediyormuş?

ben anlamadım neden ailesinden önce ölmek için dua ediyormuş?
acılarını yaşamamk için küçüklüğünden beri öyle dua ediyormuş,kocasının yanında da dile getirmiş ama kendi çocuğu olursa bu arada ne yapacak bilmiyorum tabii:KK51:

böyle bir konusu var.

burda bi zamir eksikliği var :KK53:
anlatım bozukluğu olmuş
kadın kendi ailesinden önce mi ölmek istiyor yoksa eşinin ailesinden önce mi :KK45:
o kadar ayrıntı bilmiyorum bi süre sonra takip etmeyi bıraktım ama kocası evi arabayı annesinin üstüne yapmış boşanınca kadına bişi kalmasın diye ondan olabilir ....mal derken eşya yani :KK53:

Yani basliga bakinca yuhh demistim ama , Sana oyle bir kelime kullanmasi hic hos degil , tabiki seninde onun Annesine kullanman hos degil keske direk ona saldirsaydin Annesini veya Aile bireylerini kavgaya karistirmak hic hos olmuyor genelikle.
Sizinki , Etkiye tepki olmus.
Aranizda tahmülsuzlukte var birbirinize tahmul edemiyosunuz.
Eslerin en az haftada iki uc kez basbasa birseyler paylasmasi gerekiyor sizde bunu istemissiniz esiniz den , ama esiniz kendi dunyasinda sanirim.
Senin tek basina doktora gitmen hic birseyi degistirmez.
Onunda senle gelmesi gerekiyor.
Cunku sorun sadece sende degil esindede sorun var.

mallar hep eşinin ailesinin üstüne demi ben yanlış anlamadım heraldeo_O
olurda boşanırsak diyemi yaptı acaba eşin
annesini katmasaydın iyimiş ama olmuş bir kere

olası bir boşanma durumunda karısına kalmasın diye hiç bir şeyi kendi üzerine yapmayan bir koca , kavga esnasında kocasına kıyamayıp anan ölsün diyen bir kadın.. konu çarşamba pazarı gibi neresini tutsan elinde kalıyor..

bu arada konu sahibi, mutsuzluğunuzun nedeni birbirinize ettiğiniz beddualar olabilir.. sakız gibi etmişsiniz bu ne ya..

neyse tavsiyemi de verdim, çok bulaşmayayım ben Just beni de bekle :27:

Back
X