Eşime artık güvenim kalmadı 🙁

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
315
-19
98
31
4 yıldır evliyim.. Bir oğlumuz var.. Kaynanamla oturuyodum.. Eşim daha evliliğimizin 3. ayında benden bir bilezik istedi.. Bana yerine koyucam dedi ben de verdim..Sonra bir gün baktım diğer bileziklerimde yok onları da almış götürmüş. Bunları yapmasına rağmen sustum kimseye anlatmadım belki kimse duymadan yerine koyar diye.. Ama ne kadar yanlış yaptığımın farkına vardım..Hiçbirini de yapmadı.. Kolyemi ve yüzüğümü de öyle götürdü.. Aradan bayağı zaman geçti..Onun için onunla beraber aynı yerde 1 sene çalıştım.. Borçlarını öder para biriktirip ayrı eve geçeriz diye.. Ama ne para biriktirmesi benim elimdeki parayı da alıyordu yerine koyucam ayağıyla.. Ben vermek istemediğim zaman da bana destek olmayacaksan sen ne için çalışıyorsun diyordu ben de veriyordum..Ama onları da yerine koymadı.. Ben geçen sene Ramazan ayında hamile halimle çalışırken o evde yatıyordu.. Bana evleneceğimiz zaman 2 sene içinde ayrı eve geçeriz diyordu 4 sene oldu adamda hiçbir çaba yok.. En son oğlumun çeyreğini de alıp götürdü.. Soruyorum niye çocuğun çeyreğini aldın.. Bana diyoki ne çeyreği ne alması sen düşürmüşsündür.. Hey Allahım yaa..En son bunu da yaptı.. Sonra ben de bıraktım geldim babamın evine.. 2 aydır burdayım.. Ona oğlumuz için 1 şans daha verdim.. O da 1 ay içinde ev tutup adam olup bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse.. Sizce ne yapmalıyım?

Dediklerini yapmadan dönme öyle burnunu surtki birdaha cesaret edemesin

Eşiniz baya baya hırsızlık yapmış.
Affedip affetmemek size kalmış tabiki.
Denemek görmek istiyorum diyorsanız deneyin.

İyi olmak için yada başka bişey için susmayın.!
Çalıştığınız parayı da eline saymayın.
Psikolojik baskı yaparak,
Sizi eline almasına izin vermeyin.

Sizinde kurallarınız,çizgileriniz olsun.
Taviz vermeyin.
Birazda kendi düşünsün evliliği için.

Size bunları yapmasına nasıl izin verebildiniz

Kardeşim can çıkar huy çıkmaz
Yalancı hırsız bir adamın son söylediği yalana da inanin 2.çocuğu da yapın belki herşey düzelir
Ya bu kadar saf olmayın Allah akıl vermiş birazcık kullanın lütfen

Sahsen altinlarimi yapmadan ev tutmadan donmem derim. Yuzuk ya bu onemli kutsal birsey bana gore onu bile satmis. Cidden ya kumar meselesi var ya metres ayagi olabilir mi ben altinlarda takili kaldim ne yapmis onlari.

buyrun önceki konunuz devam etseydiniz oradan farklı bir öneri çıkmaz..
boşan git anana babana hizmet et..

Şimdi ne desem olmicak şans verme desem olmaz ver desem olmaz . Senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap. Karşına al düzgün konuş. Ama şu da bir gerçek sen şuan bşey yapmadan evine geçersen tekrar tekrar aynı şey olur. Yani biraz arkadaşlarının dediği gbi burnu sürtmesi lazım . Biraz şey var galiba onda para har vurup savurma evliliğin psikolojisinde değil Buda ayrı evde oturmadıgınızdan kaynaklı . Eger otursanız çoğu şey düzelecek gbi bu yüzden taviz verme arkadaşım . Aradada kendini göster unutturma kendini . Erkekler unutunca rahata alışır rahata alışmasın . Hayırlısı ile düzelecektir inşallah :) üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…