EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

melek93masal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
27
26
3
32
Ben 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış

Kadınla ne konuştunda kocanı sıkı tut dedi
bilirsin seninle bir arkadaşlığımız vardı hıoşuma gitmiyor eşime yakın davranman dedim sadece yok öyle birşey bö
le sıkarsan onu kaybedersin sıkı tut onu dedi.bana biri gelse böyle suçlasa sen ne diyorsun ben evliyim bnm çocugum var derim hiçbişey demedi

Eşinle ciddi bi şekilde konuşmalısın.ne rahat o da.kendisi hasta bence ama farkında değil.iyi bir ders hakediyor

Sen nasıl bir tarzsin canım kendine çok daha fazla bak kendine güven. O kadını kıskandıkca suclayacak kocan seni. Kendine güven merak ettim senin tarzini

Kadındaki yüzsüzlüğe bak sanki tüm suç eşindeymiş gibi davranmış.Sen de kendini tutuver bi zahmet diyeydin

Ay tam ,,şeymiş.Neyse.

Bi insanın bir diğer iş arkadaşıyla konuşup gülmesinden normal ne olabilir ki? Biri bana gelip kocamdan uzak dur derse ben de sıkı tut da kaçmasın derim, ne açıklayacam yok ben evliyim falan diye.

etek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…