EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

kadınla da konuşmuşsun eşinle de konuşmuşsun olmamış.
artık umursamadıgını göstersen? ayrı bir bakımlı olsan onlar yokmuş gibi davransan her ne kadar zor olsa da. belki eşin hatuna noldu felan der bi kendine gelir

çok zor inanın gözünüzün öünde kaldırmaıyor insan

ölücemmmm artık kızlar ne olur ne yapayım evliliğimde bitsin istemiyorum eşimi seviyorum ama ben artık sinir hastası oldum .bana mı ölyle geliyor diyorum ama hissediyorum
Hemen de ölüyonuz.Git şikayet et amirine.Azıcık dik dursan sallamasan bi de ukalalık yapsan anında değişecek de yapında yokmuş hemen ölüyon.
Biz de yaşadık bu tarz şeyler,iki cümle ettim 3. sünde kadına kocasının yanında imalı laflar ettim,kocamla samimiyetini ortaya döken, oldu bitti.

ben gerçekten obsesif miyim acaba bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten onunla konuşmak istiyor mu

Yooo, iş arkadaşlarınızla merhaba, merhaba mısınız siz? Biz gayet konuşup güler, hafta sonları buluşurduk falan. Ne var bunda ben anlamıyorum...

Ya sizin demek istediginizi de anliyorum ben ama belli bir seviye olmali saygi seviyesi
Doğru bir örnek değil ama ben kadını döverdim

Kadinla alakasi yok ki kocasina her asilan kadini dovecek olsa ohooo, asil burda seviyeyi koruyacak olan uslubuna dikkat edecek olan kocasi. Adam ciddi dursa mesafesini korusa kadin oyle davranamaz is ortaminda adam izin veriyor belliki bu davranisina kadinin. Kocasi kafayi degistirecek oncelikle, bugun bu kadin olur yarin baskasi elalemin kadinlarina adabi muhaseret dersi verecek halide yok.

tamam kadın kendide suçu aramaya başladı

aramasın mı?
psikoloğa gitmiş doktor demiş zaten.. ama inanası gelmemiş belli ki..

kadını tuvalette sıkıştırıp kendinizi neden küçük düşürdüğünüzü anlamadım.. kadın resmen sizinle dalga geçmiş..
sıkı tut falan diye..

yani kadına bişi yaparsam boşanırız ve işimle ilgili soruun yaşarım

Sen böyle yaparsan ooo daha çok çıldırırsın canım.
İlk Önce yapman gereken ne kadar yaklaşırsalar yaklaşsınlar sakın tepkini sinirini belli etme çok zor biliyorum ama tepkisiz kalırsan artık yaptıklarından tat almayacaklardır. Eşini işte de evde de umursama konuş felan ama artık telefonunu kurcalıyorsan yapma mesaj atıyorsan atma hergün yaptığın baskılar rutinler neyse hepsini bıçak gibi kes.
İkincisi Bakımlı ol. Muhteşem bi değişime gir. Birinci söylediğimle beraber uygularsan eşinin tüm dikkatlerini üstüne çekersin alarmları çalar..
Üçüncüsü kıskandırmak değil de kendini karşı cinsten çok geri çekiyorsan çekme gülünceklere gül sosyal muhabbetlerini yap basitleşmeden samimiyet kur bunu sırf ona inat diye de yapma olması gerekende bu aslında..Eminim eşin senbi uyarmalara gidecektir ona misinleme yapmadan aşkım biz yetişkin insanlarız sınırımızı biliyoruz en azından kafa dağıtıyorum muhabbet ederek gibi kelimeler kullan.
Biz kadınlar erkeklerin avucuna sokuyoruz kendimizi yok ben böyle yaparken eşim rahat davrandı diyoruz. Ya lütfen kişiliğinizi vermeyin adamın eline.. Sonra bak gör hep kaybetme korkusuyla yaşıyor olacaklar..

teşekkürler deteğiniz için ...

ya bilmiyorum kocan kadınlarla vıcık vıcık muhabbetlere girmeye devam edecek sen sadece ken kendini yiyecekmişsin gibi geliyo hep bi ama var cümlelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…