- 22 Kasım 2015
- 815
- 868
- 103
- 31
- Konu Sahibi melek93masal
-
hayır değil uygulamaz ama direkt evliliği bitirirayyyyy kocan nasıl biri sinirlimi şiddett uygular mı
çok zor inanın gözünüzün öünde kaldırmaıyor insankadınla da konuşmuşsun eşinle de konuşmuşsun olmamış.
artık umursamadıgını göstersen? ayrı bir bakımlı olsan onlar yokmuş gibi davransan her ne kadar zor olsa da. belki eşin hatuna noldu felan der bi kendine gelir
Hemen de ölüyonuz.Git şikayet et amirine.Azıcık dik dursan sallamasan bi de ukalalık yapsan anında değişecek de yapında yokmuş hemen ölüyon.ölücemmmm artık kızlar ne olur ne yapayım evliliğimde bitsin istemiyorum eşimi seviyorum ama ben artık sinir hastası oldum .bana mı ölyle geliyor diyorum ama hissediyorum
sen cidden avukat mısın çok merak ettimkorktu ama yapacagını yapıyor işte sorun o .yani aynı
anlayabiliyorum gerçekten ama taktik uygula öyle düşünçok zor inanın gözünüzün öünde kaldırmaıyor insan
sen bitir o zaman napıcan izliycek misinhayır değil uygulamaz ama direkt evliliği bitirir
tamam kadın kendide suçu aramaya başladıben gerçekten obsesif miyim acaba bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten onunla konuşmak istiyor mu
Yooo, iş arkadaşlarınızla merhaba, merhaba mısınız siz? Biz gayet konuşup güler, hafta sonları buluşurduk falan. Ne var bunda ben anlamıyorum...
Doğru bir örnek değil ama ben kadını döverdim
anlamadım pardonsen cidden avukat mısın çok merak ettim
avukat benim bildiğim dişli olur seni pek öyle göremedim o yüzden sordum profilinde avukat yazıyo çünküanlamadım pardon
tamam kadın kendide suçu aramaya başladı
aramasın mı?
psikoloğa gitmiş doktor demiş zaten.. ama inanası gelmemiş belli ki..
kadını tuvalette sıkıştırıp kendinizi neden küçük düşürdüğünüzü anlamadım.. kadın resmen sizinle dalga geçmiş..
sıkı tut falan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?