- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi melek93masal
-
bilirsin seninle bir arkadaşlığımız vardı hıoşuma gitmiyor eşime yakın davranman dedim sadece yok öyle birşey bö
le sıkarsan onu kaybedersin sıkı tut onu dedi.bana biri gelse böyle suçlasa sen ne diyorsun ben evliyim bnm çocugum var derim hiçbişey demedi
şaka falan yapıyorsunuz herhaldeBi insanın bir diğer iş arkadaşıyla konuşup gülmesinden normal ne olabilir ki? Biri bana gelip kocamdan uzak dur derse ben de sıkı tut da kaçmasın derim, ne açıklayacam yok ben evliyim falan diye.
giy sende ona ne o kafasına göre takılıyo daetek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma
nasıl bi kişiliği varmış kiKıskandırmak yanlış olur. Olacaklar şu: sen kadınsın sen yapamazsın diyecektir daha da kötüsü kişiliğine bağlı olarak daha da ileri gidip dövebilir
evet hergün tarışır olduk geçen gün eşime bir gün dayanamayıp kendimi öldürücem ve sorumlusu sizsiniz dedim artık bittim yani bana bitti dedi.sonra zorla barıştık bugün dışardaki işlerini halleder halletmez gledi tesadür ben de ordaydım yüzüme bile bakmadı direkt kadınla sohbete başladı gülüşmeler falansiz bu konuyu gecende acmistiniz okudugumu hatirliyorum, ne oldu ondan sonra kadinla mi konustunuz simdide bosanma asamasina mi geldiniz anlamadim ben
Yani Nasıl bir tip işte onu bilmiyoruz kaba saba biriyse şiddet uygulayabilirnasıl bi kişiliği varmış ki
şaka falan yapıyorsunuz herhalde
aaaa senin ki de zıvanadan çıkmış iyice vidaları gevşemiş belli ki bi sıkmak gerek oda olmadı tekmeyi bas bu ne be çekilir mi böylesi hem beni kısıtlıycak sonra bana inat vıcık vıcık muhabbetlere girecek oyarım adamıevet hergün tarışır olduk geçen gün eşime bir gün dayanamayıp kendimi öldürücem ve sorumlusu sizsiniz dedim artık bittim yani bana bitti dedi.sonra zorla barıştık bugün dışardaki işlerini halleder halletmez gledi tesadür ben de ordaydım yüzüme bile bakmadı direkt kadınla sohbete başladı gülüşmeler falan
ya canım safmısın sen bi daha kocana niye diyosun ne güzel kadın korkmuşişteben yapamıyorum yapınca ben düşük insan oluorum onun gözünde geçen gün kadına mesaj attyım yanlışılkla atmış gibi eşinle konuşacağım falan diye kadın korktu eşime anlattım .artık insanlarla oynamayı bırak onunla uğraşma artık dedi
ayyyyy kocan nasıl biri sinirlimi şiddett uygular mıölücemmmm artık kızlar ne olur ne yapayım evliliğimde bitsin istemiyorum eşimi seviyorum ama ben artık sinir hastası oldum .bana mı ölyle geliyor diyorum ama hissediyorum
evet hergün tarışır olduk geçen gün eşime bir gün dayanamayıp kendimi öldürücem ve sorumlusu sizsiniz dedim artık bittim yani bana bitti dedi.sonra zorla barıştık bugün dışardaki işlerini halleder halletmez gledi tesadür ben de ordaydım yüzüme bile bakmadı direkt kadınla sohbete başladı gülüşmeler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?