EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

siz bu konuyu gecende acmistiniz okudugumu hatirliyorum, ne oldu ondan sonra kadinla mi konustunuz simdide bosanma asamasina mi geldiniz anlamadim ben

Bi insanın bir diğer iş arkadaşıyla konuşup gülmesinden normal ne olabilir ki? Biri bana gelip kocamdan uzak dur derse ben de sıkı tut da kaçmasın derim, ne açıklayacam yok ben evliyim falan diye.
şaka falan yapıyorsunuz herhalde

Kıskandırmak yanlış olur. Olacaklar şu: sen kadınsın sen yapamazsın diyecektir daha da kötüsü kişiliğine bağlı olarak daha da ileri gidip dövebilir

etek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma
giy sende ona ne o kafasına göre takılıyo da

siz bu konuyu gecende acmistiniz okudugumu hatirliyorum, ne oldu ondan sonra kadinla mi konustunuz simdide bosanma asamasina mi geldiniz anlamadim ben
evet hergün tarışır olduk geçen gün eşime bir gün dayanamayıp kendimi öldürücem ve sorumlusu sizsiniz dedim artık bittim yani bana bitti dedi.sonra zorla barıştık bugün dışardaki işlerini halleder halletmez gledi tesadür ben de ordaydım yüzüme bile bakmadı direkt kadınla sohbete başladı gülüşmeler falan

nişanlanmadan önce bile aynı şey varken göre göre nişanlanmanız evlenmeniz bana garip geldi.Yada bu konularda ben mi çok fevriyim bilmiyorum ama bana göre buna engel olabilicek durumda eşiniz.İstese engellerdi.O yüzden daha aranızda hiç resmi bişey yokken bile yada en kötü ihtimalle nişanlıyken bile buna engel olmayan adamla evlenmek neden.İnsanı böyle sinir hastası yaparlar işte.Gerçekten boş atıp tutmuyorum, geçmişimde örneğide var.Hayatımdaki insan karşısındaki kim olursa olsun sınır koymayı bilmiyosa ''sen bana gelmezsin kardeş'' diyip ayrıldığımı bilirim.Çünküeğer devam etseydim bende sinir hastası olurdum.Bu saatten sonra nasıl engel olabilirsiniz onuda bilmiyorum.

ben yapamıyorum yapınca ben düşük insan oluorum onun gözünde geçen gün kadına mesaj attyım yanlışılkla atmış gibi eşinle konuşacağım falan diye kadın korktu eşime anlattım .artık insanlarla oynamayı bırak onunla uğraşma artık dedi

aaaa senin ki de zıvanadan çıkmış iyice vidaları gevşemiş belli ki bi sıkmak gerek oda olmadı tekmeyi bas bu ne be çekilir mi böylesi hem beni kısıtlıycak sonra bana inat vıcık vıcık muhabbetlere girecek oyarım adamı

sende kadına asıl canım idareye şikayette bulun
iş yerinde ahlaki sınırlarını aştığını söyle
ama kocanda hata var haddini bildirmemiş

ya canım safmısın sen bi daha kocana niye diyosun ne güzel kadın korkmuşişte

ölücemmmm artık kızlar ne olur ne yapayım evliliğimde bitsin istemiyorum eşimi seviyorum ama ben artık sinir hastası oldum .bana mı ölyle geliyor diyorum ama hissediyorum

adam siz evlenmeden onceden boyleymis ki ama, siz bile bile boyle ``gevsek`` bir adamla evlenmissiniz. Benim sahsen hic hoslanmadigim bir tip erkek, kadina birsey diyemem o kendine yakistirdigi gibi davranir , ama gozunuz baka baka bu adamla evlenmissiniz resmen. Madem ikiside uyarilariniza kulak asmiyor sizde yolunuza bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…