sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.676
- 33
- 32
- Konu Sahibi FridaninGunlugu7
Densiz kayinvalide ve anakuzusu oglu. Benim kaynanam da ayni o dusuncesizlikte kendi annemi hep ikinci plana atma sevdasindaydi. Oglusuna asik herseyi yonetmeye yatak odamiza bile karismaya kendine hak goren biriydi. Bu konu seni ilgilendirmez diyince de cok kotu bir sey soylemisim gibi davranmisti haha aklima geldi. Hitap mitap neyse ama kari koca olarak herseyi anlatacagini bildigim bir adama ben guvenemiyorum sahsen. Oyle evlilik olmaz. Aile dinamigi oyleyse evlenmeseymis pasa. Bence hitaptan baslamaniz yanlis olmus eline koz vermissiniz. Siz gercek problemden baslamali ve biz bir aile olarak kendi sirlarimizi icimizde tutmaliyiz. Bu konudaki zaafini torpulemelisin yoksa evliligimiz zarar gorur demelisiniz. Gerekirse aynalama yapmalisiniz. Ikinci olarak kaynananizin annenize nispet yapmasi meselesini kocanizla degil annesiyle birebir konusmalisiniz. Bu konudq kocaniza sikayetlenirseniz onu daha cok annesine itersiniz. Askim bebegimi idare edeceksiniz yani neticede onlarin iliskisi. Nispet amaci olsa da en fazla gulup gecersiniz. Ana kuzusu erkekler degismez kolay kolay. Kocaniz ea olmayi ogrenemeden cocuk yapmayin yoksa o cocuk da sizin degil esiniz ve ailesinin cocugu olur. Baktiniz esiniz degismiyor siz esinizi degistirin cok da ugrasmayin boyleleri icin. Sonunda uzulen siz olursunuz onlar asklarini yasamaya devam ederler cunku.