Eşime baby dıyen arkadaş:)

Haklısınız da işte oyle bır seyı esınızın telinde gorunce uzuluyor ınsan :) ınş artnıyetli degıldır olmasında zaten yakışmıyor

Herkes haddini bilsin cnm. Sen kimsin ki elin evli adamına baby diye hitap edebiliyorsun, ayrıca kocan da da suç var. Nasıl buna izin verir. Ya bilmiyorum da ben olsam ikisinin de ağzının payını veririm.
Önce evdekıne hesap sormk lazım. O mesajı okumuş gayet norml karsılamış . Ben daha cok esımı sucladım. O bna hoş degıl o boyle konusuyo vs desede empatı kurmaya dahı tahammulu yok bır erkek öğretmen arkadasım bana hubancıgım dese bozulacak bır erkek .

Eşinizle o kız samimiler demekki baby derken çekinmeden söylemiş. Neden mesajları silmeye başladı daha çok kuşku uyandırmıyor mu ?
Aynen:) daha cok rhatsz oldum esımle konuştugumda rahatsız oluyorsun dıye acıklama yapıyor. Gulermısın aglarmısın . Her konuda duz olan erkekler bu konularda kıvırmayı tercıh edıyor

İşte erkekler bunu dusunemiyor ne yazıkki arkadaşım. Benim eşim de aynı o bir bayan arkadaşıyla bir yerlerde oturup yemek diyebiliyor. Ben aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsun dediğimde boğazına yapısırim o adamın diyor. Eşime evlendigimizden beri söylediğim tek şey aynı şeyi eşim yapsa nasıl tepki verirdim diye düşünüp ona gore ha4eket etmesi oldu.

Acik ve net esinle o arkadaş samimi.
Baby nedir ya allasen evli barklı adama yazılır mı hiç mi düşünceniz yok esi rahatsiz olur diye.bir de bu baby ciler evlenir eslerine kök söktürürler
Ya sahsen basima gelse esimde yüz bulur derim aynısını yaparim baby dedirrtririm kendime

ben kadına asla suç bulmam o lafı demesine izin veren kocaya kızarım. kocan konuşma tarzı diye kadına kızmıyo ya sende elin adamına mesela komşunuza gitte akşam bize gel bebeğim de bakalım eşin bu kadar anlayışlı oluyomu

Haha ay cok fenasınız yahu:)
Bunu dusunmedım degıl fakat esımın cok tarzı degıl tabı emın olamayız

sen yine de temkinli ol
hiç aklında yokken bile eşeğin aklına karpuz kabuğu düşebilir arkadaşım

Katılıyorum arkadasım

Al benden de o kadar.

kızın başka konuşmasını gördünüz mü, belki de bay yazmaya çalışmıştır.Eşin de hatalı böyle bir durum varsa eskiden diyor bile olsa artık evli bir erkeğe demesi gerektiğini anlatmalı.

açıkçası bende normal erkek arkadaşlarıma beybi diyorum:) samimiyetten kaynaklanan birşey... ama sizde ki durum masum birşey mi bilemicem.. takipte olun bence.

Hahaha:) samımı olunur iş yerınde saatler gecıyor da haddını bılmek lazım.

beybilerin beybolaştığı an diye bir karikatür vardı. beybolaştır sen de eşini ya da o hanımefendiyi.

açıkçası bende normal erkek arkadaşlarıma beybi diyorum:) samimiyetten kaynaklanan birşey... ama sizde ki durum masum birşey mi bilemicem.. takipte olun bence.
Normal erkek arkadaslarınızın evli barklı ınsanlar oluşuna saygı duyup baby dıye hıtap etmeyın bence artık bakın esler huzursuz oluyor:) akabınde cırkın seylerle ıtham edılıyorsunuz. Takıpteyımmm

bir daha aynı hitapla mesaj atarsa; baby.nin tüyü yolundu, kaz.a döndü. Başka baby.lere yol al bebeğim diye yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…