- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
ha yok benimkiler bekar:)Normal erkek arkadaslarınızın evli barklı ınsanlar oluşuna saygı duyup baby dıye hıtap etmeyın bence artık bakın esler huzursuz oluyor:) akabınde cırkın seylerle ıtham edılıyorsunuz. Takıpteyımmm
Eski calistigim biride ayni boyleydi ama bazi insanlarin agzina yapisir bu laflar cok takma derim ben bozma huzurunu.. takibe bir omur devam fakatmerhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm
Bay dememiş baby demiş:) esım rahatsz oldugunu hıssettırmiş olsa sorun yok bn hatayı esımde buluyorumkızın başka konuşmasını gördünüz mü, belki de bay yazmaya çalışmıştır.Eşin de hatalı böyle bir durum varsa eskiden diyor bile olsa artık evli bir erkeğe demesi gerektiğini anlatmalı.
Haklısınız.. TakipteyımEski calistigim biride ayni boyleydi ama bazi insanlarin agzina yapisir bu laflar cok takma derim ben bozma huzurunu.. takibe bir omur devam fakat
:):)ha yok benimkiler bekar:)
Hahahah bırdaha olursa sözzzbir daha aynı hitapla mesaj atarsa; baby.nin tüyü yolundu, kaz.a döndü. Başka baby.lere yol al bebeğim diye yazın.
:) konu benım soyleyeceklerım oldugunda tavsıyenızı goz önunde bulundururum.Sen de beybiliboy de
Asla boyle bır konudan esımle arama mesafe koymam .. Takıpteyım kızla alakalı bır uslup ama esım tavız vermiş olabılır .aaa bu konuyu görünce o kadar şaşırdım ki ben de aynı böyle bir konudan dolayı nerdeyse boşanmayı kafaya koymuştum. hatta üstünden de çok geçmedi 3 veya 5 gün. benimde eşime iş arkadaşı mesaj göndermiş ve eşim bunu silmiş neden sildin dediğimde bebişim yazmış bende sildim ama uyardım evli barklı adamım ben öyle mesaj mı atılır dedim dedi. ama ben bi kuruntu bi kuruntu kız buna bebişim diyecek kadar samimi demek ki diye ortalığı ayağa kaldırdım bir anda. kocamın son 6 aydaki mesaj geçmişine üşenmedim tek tek baktım bir mesaj bile silmemiş gönderdiği. hepsi telinde duruyormuş. anladım ki o kızın laçkalığıymış zaten evlii bir adama öyle mesaj atan kızdan ne beklersin ki. uzun lafın kısası tüm yorumları okuyamadım ama sen eşine bak arkadaşım. karşıdaki isterse aşkım yazsın karşıdakinin niyetini bilemezsin sonuçta.
Aynen terlikle hemde:)Şöyle yılışık , gıcık gıcık konuşan kadınların ağzına bi tane patlatasım var .
Arastırmalarım gozlemlerım dedırtenden zıyade dıyenle alakalı bır durum ortaya koyuyorbir de dedirtene bakmak lazım
Esimdede hata var zaten kız bnı ılgılendırmıyor hıc . Ben esımın bu durum karsısında rahatsz olmamasına takıldım:)Eşin de suçlu bayanda, bir bayan evli olan birine nasıl baby der, bu nasıl yüzsüzlük nasıl kendini bilmezliktir, eşin de maşallah istemem sağ cebime koy, hoşuna gitti tabii, erkeklerin aklını böyle çeliyorlar işte ilgi gösteriyorlar erkeklerde napsın garibim hoşlarına gidiyor:))
Eşinin günahını almim sadece hoşuna gitmiştir ama dikkatli olmakta fayda var.
o öyle konuşuyor diye size eşiniz demiş.Arastırmalarım gozlemlerım dedırtenden zıyade dıyenle alakalı bır durum ortaya koyuyor
Ne desem ıkna olursunuZ esımde tum suc esım dedırttı baby dıye . Oldumu canımo öyle konuşuyor diye size eşiniz demiş.
demek ki dedirten de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?