Eşime baby dıyen arkadaş:)

ha yok benimkiler bekar:)

Eski calistigim biride ayni boyleydi ama bazi insanlarin agzina yapisir bu laflar cok takma derim ben bozma huzurunu.. takibe bir omur devam fakat

Bay dememiş baby demiş:) esım rahatsz oldugunu hıssettırmiş olsa sorun yok bn hatayı esımde buluyorum

aaa bu konuyu görünce o kadar şaşırdım ki ben de aynı böyle bir konudan dolayı nerdeyse boşanmayı kafaya koymuştum. hatta üstünden de çok geçmedi 3 veya 5 gün. benimde eşime iş arkadaşı mesaj göndermiş ve eşim bunu silmiş neden sildin dediğimde bebişim yazmış bende sildim ama uyardım evli barklı adamım ben öyle mesaj mı atılır dedim dedi. ama ben bi kuruntu bi kuruntu kız buna bebişim diyecek kadar samimi demek ki diye ortalığı ayağa kaldırdım bir anda. kocamın son 6 aydaki mesaj geçmişine üşenmedim tek tek baktım bir mesaj bile silmemiş gönderdiği. hepsi telinde duruyormuş. anladım ki o kızın laçkalığıymış zaten evlii bir adama öyle mesaj atan kızdan ne beklersin ki. uzun lafın kısası tüm yorumları okuyamadım ama sen eşine bak arkadaşım. karşıdaki isterse aşkım yazsın karşıdakinin niyetini bilemezsin sonuçta.

Asla boyle bır konudan esımle arama mesafe koymam .. Takıpteyım kızla alakalı bır uslup ama esım tavız vermiş olabılır .

Eşin de suçlu bayanda, bir bayan evli olan birine nasıl baby der, bu nasıl yüzsüzlük nasıl kendini bilmezliktir, eşin de maşallah istemem sağ cebime koy, hoşuna gitti tabii, erkeklerin aklını böyle çeliyorlar işte ilgi gösteriyorlar erkeklerde napsın garibim hoşlarına gidiyor:))
Eşinin günahını almim sadece hoşuna gitmiştir ama dikkatli olmakta fayda var.

Esimdede hata var zaten kız bnı ılgılendırmıyor hıc . Ben esımın bu durum karsısında rahatsz olmamasına takıldım:)

esinizin aklina biseyler getirmeyin bence, ama takip edin derim ben.

sahsen bende bazen bazi is arkadaslarima 'my dear' diyorum mail veya mesajda. hicbir ard niyetim olmadan elbette.

host de kiza ne baby`siymi o..
kuruntu muruntu degil tam yolma sebebi,evli barkli adama baby mi denir,desen desen birader dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…