Eşime baby dıyen arkadaş:)

kendiniz diyorsunuz eşimin rahatsız olmamasına takıldım diye.
ben de aynısını diyorum eşiniz rahatsız değil, o yüzden kadın arkadaşı da diyebiliyor böyle. size savunma olarak ama o öyle konuşuyor diyeceğine ona herkesle konuşabilirsin ama benimle bu şekilde konuşma diyebiliyor olması gerek.

Haklısınız. Tepkı vermek ayıp olur demesı bnı rahatsz ettı zaten

esinizin aklina biseyler getirmeyin bence, ama takip edin derim ben.

sahsen bende bazen bazi is arkadaslarima 'my dear' diyorum mail veya mesajda. hicbir ard niyetim olmadan elbette.
Bana cok dogru gelmıyor ama artnıyetli olmadıgına ınanmak istıyotum bayanında. Esımınde tekrarlandıgında tepkısız kalmayacagına emınım:)

Kızın kumaşı belli,önemli olan eşinizin mesai saatleri içinde nasıl karşılık verdiği??anşaşılan o ki eşiniz o zat ile arasına pek mesafe koyamamış,ne bu lağubalilik canım aaaaaa

baby deme cesaretini vermiş demekki eşiniz. azıcık ağır olsa o kadın nasıl baby diyecek? kadından önce eşinizin kadınlarla olan münasebetine dikkat etmek lazım. en azından kadını hafifçe uyarması lazım.

eşinin de hoşuna gidiyor anlaşılan, senden sakladığına göre belki de aynı şekilde karşılık veriyordur

Kızın kumaşı belli,önemli olan eşinizin mesai saatleri içinde nasıl karşılık verdiği??anşaşılan o ki eşiniz o zat ile arasına pek mesafe koyamamış,ne bu lağubalilik canım aaaaaa
Yanı.. Tek taraflı olacak sey mı bilmıyorum.

Her önüne gelene beybi diyen bir tip bence sadece kocanıza has zannetmeyin derim

Vay arkadaş baby nedir ya. Tamam bu kadın hatalı ama eşin de mesafeyi korumalı bence. Ben ablama kardeşlerime bile baby demezken, millet coşmuş elalemin kocasına baby diyor.
Başımıza taş yağacak.

bu durum benim de şöyle başıma geldi
gerçekte adım aslı okulda bir erkek arkadaş
hani avrupa yakasında aslıya diyorduya aslıı yivvrum aynen böyle dedi öğretmenler odasında ilkten şaşırdım
üstünde çok düşündüm lan bu adam malmı ne demek falan derken bu yine demezmi hemde kalabalık bir ortamda
YAVŞAK dedim içimden :) neyse benimle böyle konuşamazsınız edebinizi takının dediydim
bunun erkeği kızı yok her şekilde yavşaklar var korumak ve korunmak lazım

Ben olsam kocama derdim konuşma onla diye

Bazı kızlar ağzına sakız etmiş o kelimeyi.Demese iyiymiş ama o yüzden eşinle problem yaşayacak kadar önemli bir mesele değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…