- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
Sorma arkadasım ya:)host de kiza ne baby`siymi o..
kuruntu muruntu degil tam yolma sebebi,evli barkli adama baby mi denir,desen desen birader dersin
açıklamamı yaptım. eşiniz melek. eşiniz deme diyor ama kadın diyor öyle mi ? :)Ne desem ıkna olursunuZ esımde tum suc esım dedırttı baby dıye . Oldumu canım
Haklısınız. Tepkı vermek ayıp olur demesı bnı rahatsz ettı zatenkendiniz diyorsunuz eşimin rahatsız olmamasına takıldım diye.
ben de aynısını diyorum eşiniz rahatsız değil, o yüzden kadın arkadaşı da diyebiliyor böyle. size savunma olarak ama o öyle konuşuyor diyeceğine ona herkesle konuşabilirsin ama benimle bu şekilde konuşma diyebiliyor olması gerek.
ben de bundan bahsediyorum dedirtenden kastım buydu. neyse .Haklısınız. Tepkı vermek ayıp olur demesı bnı rahatsz ettı zaten
Bana cok dogru gelmıyor ama artnıyetli olmadıgına ınanmak istıyotum bayanında. Esımınde tekrarlandıgında tepkısız kalmayacagına emınım:)esinizin aklina biseyler getirmeyin bence, ama takip edin derim ben.
sahsen bende bazen bazi is arkadaslarima 'my dear' diyorum mail veya mesajda. hicbir ard niyetim olmadan elbette.
eşinin de hoşuna gidiyor anlaşılan, senden sakladığına göre belki de aynı şekilde karşılık veriyordurmerhaba arkadaslar 2-3 ay öncesıne kadar eşimin telinde bayan iş arkadasından gelen mesajı gırdum. X dosyayı yolladım baby..
Sahsen yıllardır calıştıgım ailecek tanıstıgımız öğretmen dostlarıma dahı canım , baby demedım. Cok hoş bulmadım.. Neyse eşimle paylastım kem küm o oyle konuşuyor benımle ne ılgısı var vs gıbı anlamsz cevaplar aldım.
Sonrasında esım mesajları silmeye basladı. En nefret ettıgım sey telefon kurcalamak gozlemledım .. Esım mesajları siliyor yanı sıldıgını sanıyor arşivlenen mesaj olarak kalıyor:) esım net duz mesafeli ancak bu kızda durduk yere mı bu samımıyet? Hala huzursuzum ne dusunuyorsunuz boşuna mı kuruntu edıyorjm
Yanı.. Tek taraflı olacak sey mı bilmıyorum.Kızın kumaşı belli,önemli olan eşinizin mesai saatleri içinde nasıl karşılık verdiği??anşaşılan o ki eşiniz o zat ile arasına pek mesafe koyamamış,ne bu lağubalilik canım aaaaaa
Esımde oyle soyluyor..Her önüne gelene beybi diyen bir tip bence sadece kocanıza has zannetmeyin derim
Yorum yazmama gerek bıraktırmayan yorum . aynen öyle!Baby diyen kadar dedirtene de kızarım ben olsam.
"Ne o öyle kız arkadaşınla konuşur gibi ismimle hitap et lütfen." diyecek oldu bitti. Zor muymuş bunu söylemek ki seni kırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?