- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.697
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bende severim kendisini ama yani bukadar bagımlı değilim:)ayhh geberdim
bence bu esinle aranda ne gectigine bagli.. yani iliskilerin hepsi icin gecerli bu. Yipranmadiysa iliski sevilir bence.. ama konu sahibi sanirim sevilmedigi icincok seviyor..
Bu kadari zaten hic normal degil.. agaca dayanma curur insana dayanma ölür demis atalar.. hic birakip gitmese bile o kisi bi gun Allah korusun kaybedebilirsin. Bence bu hayatta kendine en cok deger vermelisin. Ha evlat ister istemez onlari kendinden ustun tutuyorsun zaten.Hayır bende severim kendisini ama yani bukadar bagımlı değilim:)
Bana da daha çok sevilirmiş gibi geliyor.15-20 senelik evlilik de cidden seviliyor mu okadar ya?
Bende mi sorun var :)
8 sene bitti suan gidiyorm dese,hacı derim cıkarken kapıyı ört ceyran yapmasın.
Yani insan biyerden sonra okadar sevemez gibi geliyor bana
Bagımlılık yada takıntı olabilir mi?
Yardım alın ve bırakın gidecekse gitsin.
Canınıza yazık.
Kendinizi geri çekin. İlgi ve sevginizi normal seviyede gösterin. İlişki kendiliğinden düzelir.Arkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Tam da bu noktada fikir ve desteğinize ihtiyacım var. Bunca yıl sonra ayrilsam iyi mi olur? 44 yaşındayım. Akraba ve annem yok. Çalışmıyorum da. Ama eşimi kendimden kurtarmam lazim. Psikoloğa gitmek vakti zamaninda pek işe yaramamıştı onu derseniz.
Nasıl kurtulucam bu bağımlılıktan kızlar. Aramız bozuk bu aralar onun gelmesini bekliyorum hep.
Bu duygular ile başa çıkmaya çalışırken yıllardır sarilmadi bile bana bir defa. Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım diyorum sende kabahat yok diyor.
Neyse kizlar durumum bu, size yazmak istedim. Iyiki varsınız.
Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım
Eşi ikidebir yeni bir bahane türeyip ayrilmaya kalkıyor.Bu kadar bagimliysaniz ayrilma fikrini nasil dusunebiliyorsunuz
Ama suda var bi adam size seni sevmiyorum dediyse o insanla daha fazla zaman gecirmeyin insan ölüme bile alışıyor sizde alışırsiniz bence zorlamayin incelediği yerden kopsun bence kocanizda sizin kiymetinizi sizi kaybettigi zaman anlar
Ben istersen ayrılalım dedim en son, bosanmak noyetinde değilim dedi. Ama tutku yok dedi.eşiniz boşanmak mı istiyor?
Psikiyatri ilaç vermişti onları kullanıyorum ama pek bişey degismedi. Cildiricam cikamiyorum bu kısır döngüdenAdam haklı. Kimse böyle sürekli saplantılı bir eş istemez.
Boşanırsanız bence siz asla kaldıramazsınız. Bunun yerine önce kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Acilen psikiyatra gitmelisiniz.
Hobi diyor herkes hobi. Ben örgü tesim sevmem. Nereden bulayim hobiEşinizle aranızda alma-verme dengesi bozulmuş. İlişkiler şu mantıkla ilerler: siz karşı tarafa yüzde 50 çaba verirseniz geri kalan yüzde 50 ona ait olur. Fakat dengeler şaşınca siz ilgiyi, sevgiyi yüzde 90 a hatta 95 lere çıkarırsanız karşı taraftan yüzde 5 görürsünüz. Tamamıyla eş odaklı yaşıyorsunuz, karşı taraf sizin ona be kadar bağlı (hatta bağımlı) olduğunuzu biliyor. O yüzden Kendi hobileriniz kendi ilgi alanlarınız olsun eşinizin üstüne düşmeyi bırakın
Asla düşünemiyorum ayrılıp yeni düzen kurmayi. Çok emek verdim yaaçok üzüldüm sevmediği için bir bağımlılık geliştirdiniz demek ki..
Bence daha iyi bir psikolog bulmalısınız.
Bu arada belkide ayrılsanız sizi sevdikçe güzelleştirecek bir insan bulursunuz
Is geldi beni.de aklima. Emekliyim. Ayrica ms hastasiyim. Is bulunmuyor bu yaşlarda malûm.Eşinizin size karşı sevgisizliği varsa bu evlilik bu er yada geç sonlanır ama 44 yaşında olmazsa 65 yaşında karşınıza sizden boşanmak istediğini söyler .o sebeple siz kendinizi güçlendirmeye bakın çocugunuz çok kucuk değil işe girin maddı olarak ayaklarınızın üstüne basmayı öğrenın ayakta kalabılmeye bakın hazırlıgınızı yapın çevre edinin güçlenin . Belki siz kendınıze guvendıkce ayağa kalktıkça kendınıze aıt arkadaş ve ıs ortamlarınız oldukça adamın sıze bakıs acısı da degısır ... Kadınlığınızın kendınızın kıymetınızın değerinin farkına varın hissedin hissettirin
Hobi deyince aklınıza sadece örgü mü geliyor? Hiç mi yapmaktalar hoşlandığınız bir aktivite yok? Komşularınızla, arkadaşlarınızla görüşün. Yürüyüş yapın. Kitap okuyun. Dergi karıştırın. Müzik dinleyin. Spor yapın…Hobi diyor herkes hobi. Ben örgü tesim sevmem. Nereden bulayim hobi