• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime bağımlılık yordu beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla üstüne düştüğünüz.icin kendini çok üstte ,sizi sevilmeye layık olmayan biri gibi mi goruyir acaba eşiniz. Kendinize değer vermeyip ,Esinizin etrafında dondurmussunuz dünyayı. Sizin onu her halükarda seveceginize o kadar emin ki istediği gibi davranabiliyor size. Bu hakkı da siz vermişsiniz.

😂😂 ayhh geberdim😐😂😂 bence bu esinle aranda ne gectigine bagli.. yani iliskilerin hepsi icin gecerli bu. Yipranmadiysa iliski sevilir bence.. ama konu sahibi sanirim sevilmedigi icincok seviyor..
Hayır bende severim kendisini ama yani bukadar bagımlı değilim:)

Hayır bende severim kendisini ama yani bukadar bagımlı değilim:)
Bu kadari zaten hic normal degil.. agaca dayanma curur insana dayanma ölür demis atalar.. hic birakip gitmese bile o kisi bi gun Allah korusun kaybedebilirsin. Bence bu hayatta kendine en cok deger vermelisin. Ha evlat ister istemez onlari kendinden ustun tutuyorsun zaten.

Eşiniz size ayrılmak istediğini söylemiş.Siz kesinlikle ayrılmak istemiyorsunuz.Yani bilemedim herşeyi geçtim gururum söz konusu işte kapı derim ben.Bence buraya ısrarla konu açmak yerine kendinize iyi bir doktor bulun.O size yardımcı olsun.Sinirleriniz zayıf saplantılısiniz da.

15-20 senelik evlilik de cidden seviliyor mu okadar ya?
Bende mi sorun var :)
8 sene bitti suan gidiyorm dese,hacı derim cıkarken kapıyı ört ceyran yapmasın.
Yani insan biyerden sonra okadar sevemez gibi geliyor bana:KK43:
Bagımlılık yada takıntı olabilir mi?
Yardım alın ve bırakın gidecekse gitsin.
Canınıza yazık.
Bana da daha çok sevilirmiş gibi geliyor.
Gerçi 7. senemizdeyiz.
Rabbim o günleri gösterirse o zaman konuşalım inşallah.

Arkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Tam da bu noktada fikir ve desteğinize ihtiyacım var. Bunca yıl sonra ayrilsam iyi mi olur? 44 yaşındayım. Akraba ve annem yok. Çalışmıyorum da. Ama eşimi kendimden kurtarmam lazim. Psikoloğa gitmek vakti zamaninda pek işe yaramamıştı onu derseniz.
Nasıl kurtulucam bu bağımlılıktan kızlar. Aramız bozuk bu aralar onun gelmesini bekliyorum hep.
Bu duygular ile başa çıkmaya çalışırken yıllardır sarilmadi bile bana bir defa. Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım diyorum sende kabahat yok diyor.

Neyse kizlar durumum bu, size yazmak istedim. Iyiki varsınız.
Kendinizi geri çekin. İlgi ve sevginizi normal seviyede gösterin. İlişki kendiliğinden düzelir.

Bu kadar bagimliysaniz ayrilma fikrini nasil dusunebiliyorsunuz

Ama suda var bi adam size seni sevmiyorum dediyse o insanla daha fazla zaman gecirmeyin insan ölüme bile alışıyor sizde alışırsiniz bence zorlamayin incelediği yerden kopsun bence kocanizda sizin kiymetinizi sizi kaybettigi zaman anlar

Eş kisisi ile ilgili konularınız mevcut. Sanırım asla anlamayacaksınız ya da anlamak istemiyorsunuz. Esinizin sizi su an sevip sevmedigini düsünmek yerine bi’ psikiyatri araştırıp destek almanız lazım.

Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım

Eşiniz sizi sevmiyor. Çünkü zafiyet gösteriyorsunuz.

Eşinize olan fazla düşkünlüğünüz ona itici geliyor buna inanin.

Eşim bir keresinde bana demişti ki "o kadar güçlüsün ki asla yıkılmaz gibisin. Biz erkekler güçlü kadınları çok seviyoruz"

Ben de eşimi çok severim. Ama onun beni sevdiğinden fazla değil. Ben kendimi ve kendi hayatımı herkesten çok severim,eşim bunu biliyor.

Bakın bu gerçek. Güçlü, kendinden emin, mağrur bir kadın daima daha çok sevilir.

Siz hiç sizin gibi bağımlı tiplerin, bağımlısı olduğu kisi tarafından sevildiğini gördünüz mü? Ben görmedim.

Doktora gidin. Derdinizi anlatın. Bu bağımlılıktan kurtulup ellerinizle yarattığınız bu ezik imaji ortadan kaldırın.

Eşiniz boşanmayı kafaya koymuş gibi duruyor. Önceki konularınızdan anlamıştık. Buna hazırlıklı olun.

Allah yardımcınız olsun

Bu kadar bagimliysaniz ayrilma fikrini nasil dusunebiliyorsunuz

Ama suda var bi adam size seni sevmiyorum dediyse o insanla daha fazla zaman gecirmeyin insan ölüme bile alışıyor sizde alışırsiniz bence zorlamayin incelediği yerden kopsun bence kocanizda sizin kiymetinizi sizi kaybettigi zaman anlar
Eşi ikidebir yeni bir bahane türeyip ayrilmaya kalkıyor.

En son eski bir engelli arkadaşına iş imkanı cıkmış. Konu sahibi de engelli olduğu icin merhamet edip cv istemiş. O da mesajla atmiş cv sini. Eşi en son bu sebepten boşanmaya kalkıyordu.

Yani gecerli bi nedeni yok. Gözün üstünde kaşın var diye ...

Eşinizle aranızda alma-verme dengesi bozulmuş. İlişkiler şu mantıkla ilerler: siz karşı tarafa yüzde 50 çaba verirseniz geri kalan yüzde 50 ona ait olur. Fakat dengeler şaşınca siz ilgiyi, sevgiyi yüzde 90 a hatta 95 lere çıkarırsanız karşı taraftan yüzde 5 görürsünüz. Tamamıyla eş odaklı yaşıyorsunuz, karşı taraf sizin ona be kadar bağlı (hatta bağımlı) olduğunuzu biliyor. O yüzden Kendi hobileriniz kendi ilgi alanlarınız olsun eşinizin üstüne düşmeyi bırakın

Adam haklı. Kimse böyle sürekli saplantılı bir eş istemez.
Boşanırsanız bence siz asla kaldıramazsınız. Bunun yerine önce kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Acilen psikiyatra gitmelisiniz.
Psikiyatri ilaç vermişti onları kullanıyorum ama pek bişey degismedi. Cildiricam cikamiyorum bu kısır döngüden

Eşinizle aranızda alma-verme dengesi bozulmuş. İlişkiler şu mantıkla ilerler: siz karşı tarafa yüzde 50 çaba verirseniz geri kalan yüzde 50 ona ait olur. Fakat dengeler şaşınca siz ilgiyi, sevgiyi yüzde 90 a hatta 95 lere çıkarırsanız karşı taraftan yüzde 5 görürsünüz. Tamamıyla eş odaklı yaşıyorsunuz, karşı taraf sizin ona be kadar bağlı (hatta bağımlı) olduğunuzu biliyor. O yüzden Kendi hobileriniz kendi ilgi alanlarınız olsun eşinizin üstüne düşmeyi bırakın
Hobi diyor herkes hobi. Ben örgü tesim sevmem. Nereden bulayim hobi

çok üzüldüm sevmediği için bir bağımlılık geliştirdiniz demek ki..
Bence daha iyi bir psikolog bulmalısınız.

Bu arada belkide ayrılsanız sizi sevdikçe güzelleştirecek bir insan bulursunuz
Asla düşünemiyorum ayrılıp yeni düzen kurmayi. Çok emek verdim yaa

Eşinizin size karşı sevgisizliği varsa bu evlilik bu er yada geç sonlanır ama 44 yaşında olmazsa 65 yaşında karşınıza sizden boşanmak istediğini söyler .o sebeple siz kendinizi güçlendirmeye bakın çocugunuz çok kucuk değil işe girin maddı olarak ayaklarınızın üstüne basmayı öğrenın ayakta kalabılmeye bakın hazırlıgınızı yapın çevre edinin güçlenin . Belki siz kendınıze guvendıkce ayağa kalktıkça kendınıze aıt arkadaş ve ıs ortamlarınız oldukça adamın sıze bakıs acısı da degısır ... Kadınlığınızın kendınızın kıymetınızın değerinin farkına varın hissedin hissettirin
Is geldi beni.de aklima. Emekliyim. Ayrica ms hastasiyim. Is bulunmuyor bu yaşlarda malûm.

Hobi diyor herkes hobi. Ben örgü tesim sevmem. Nereden bulayim hobi
Hobi deyince aklınıza sadece örgü mü geliyor? Hiç mi yapmaktalar hoşlandığınız bir aktivite yok? Komşularınızla, arkadaşlarınızla görüşün. Yürüyüş yapın. Kitap okuyun. Dergi karıştırın. Müzik dinleyin. Spor yapın…

Bu kadar cok sevdiğinizi belli ederseniz havalara ulasir tabiki bir yerleri..
Lutfen bu kadar ustune dusmeyin saplanti bunun ismi adamin gozunde ezik gibi durmayin..
Bosanmak mi istiyor iste kapi derseniz belki duzelir birseyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X