- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.499
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğa gitmek işe yarar, siz belli ki gitmemişsiniz. Gitmemek adına da psikoloğa gittim işe yaramıyor diyorsunuzArkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Tam da bu noktada fikir ve desteğinize ihtiyacım var. Bunca yıl sonra ayrilsam iyi mi olur? 44 yaşındayım. Akraba ve annem yok. Çalışmıyorum da. Ama eşimi kendimden kurtarmam lazim. Psikoloğa gitmek vakti zamaninda pek işe yaramamıştı onu derseniz.
Nasıl kurtulucam bu bağımlılıktan kızlar. Aramız bozuk bu aralar onun gelmesini bekliyorum hep.
Bu duygular ile başa çıkmaya çalışırken yıllardır sarilmadi bile bana bir defa. Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım diyorum sende kabahat yok diyor.
Neyse kizlar durumum bu, size yazmak istedim. Iyiki varsınız.
Emdr?eşiniz size boyle yaptıgı ıcın kendinizi sevilmeye deger biri olarak gormuyor olabilirsiniz bu cok uzucu.. bence bir emdr yontemini arastırın derim
Dün sabah soğuk davrandım mesela, o belirgin şekilde iyi davranmaya başladı. Yani dediğiniz gibi kaybedeceğini düşününce telaş olmuş olabilir. Ah bi hissettirebilsem iyice, korkmasam .Hani insan bir şeyi elde edemeyince daha çok ister ya sizin ki o durum bence. Sevilmediğiniz için yada istediğiniz gibi bir sevgi görmediğiniz için zamanla bu istek dahada artmış. Eşiniz sizi gerçekten seviyor olsaydı zaten bu yüzden bu kadar üzülmenize dayanamaz bu ihtiyacınızı karşılardı. Tabi zamanla bu şeyler önemini kaybeder diye düşünüyordum ama sizin istekleriniz hala canlı. Bu isteklerinize gençken yani yeni evliykende mi karşılık bulmadınız acaba? Bende bi ara sizin gibi olmuştum eski eşime karşı. Zaten biz toplamda 15 ay evli kalmıştık. Beni ya sevmiyordu yada sevgisini göstermiyordu biliyorum artık. Ama bende söylerdim sürekli niye beni sevdiğini söylemiyorsun işte içinden hiç sarılmak filan gelmiyor mu gibi şeyler. Şimdi öyle pişmanım ki bu saçma isteklerden. İsteseymiş boşanmazdık zaten. Ama o boşanma aşmasında çok pişman olmuştu. Yapmadığım her şey için çok pişmanım filan demişti. Sizde bir süre uzak davranmayı deneyin. Belki kaybedeceğini anladığı zaman sevdiğini hisseder.
1. Kesinlikle yeniden yardim alin belki sinerjiniz tutmadi size yardimci olamadi daha onceki uzmanArkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Tam da bu noktada fikir ve desteğinize ihtiyacım var. Bunca yıl sonra ayrilsam iyi mi olur? 44 yaşındayım. Akraba ve annem yok. Çalışmıyorum da. Ama eşimi kendimden kurtarmam lazim. Psikoloğa gitmek vakti zamaninda pek işe yaramamıştı onu derseniz.
Nasıl kurtulucam bu bağımlılıktan kızlar. Aramız bozuk bu aralar onun gelmesini bekliyorum hep.
Bu duygular ile başa çıkmaya çalışırken yıllardır sarilmadi bile bana bir defa. Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım diyorum sende kabahat yok diyor.
Arkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok.
Başka biri olmayabilirHem kendinizi hem eşinizi mahkum ediyorsunuz..Sizinki sevgiden değil alışkanlıktan vazgeçemiyor olmak bana kalırsa.sizi sevmeyen,sarilmayan bir adama ömrümüzü vakfetmek neden?
Bence esine olan bagimliligin zaten onun davranisindan dolayi. Kaybetme korkusu, illa sevgisini kazanma istegi. Ne Münasebet onu kendinden korumak? Asil kendini ondan korumalisin. Baska bir Psikolog denemelisin mutlaka.Arkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
ben beni sevmeyen bir adamla yaşamak zorunda mıyım ??? dediniz mi?Ben istersen ayrılalım dedim en son, bosanmak noyetinde değilim dedi. Ama tutku yok dedi.
Allah arttırsın ablaBana da daha çok sevilirmiş gibi geliyor.
Gerçi 7. senemizdeyiz.
Rabbim o günleri gösterirse o zaman konuşalım inşallah.
evet, arastırın
Çalışın. Cidden size çok iyi geliyor.Arkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Evet tespit doğru galiba. Bende yürek yokki basıp gidecek.ben beni sevmeyen bir adamla yaşamak zorunda mıyım ??? dediniz mi?
düzenim bozulacak diye istemiyor
Bunun için kendimi telkin etmeye çalışıyorumBı akrabamız vardı. Aynı anlattiginiz gibi eşine çok düşkündu. Senelerce sevsin ilgi gostersin diye uğraştı. Eside sürekli horladi asagiladi, her seferinde babasının evini gösterdi
Panik atakla antidepresanla yasadi. Boşanmak istedi yapamadı. Böyle böyle 20 sene geçti 40 li yaşların ortalarına gelince dank etti. geçen yıllarla hevesi de tükendi tabi. Birden eşinden ilgiyi, alakayı kesti. Arkadaşlarına, ailesine vakit ayırdı. Kendi bakımıyla ilgilendi.
Eşi dumur oldu bu seferde. Şuan kadın ne dese eşi dinliyor. Evlilik rayına oturdu. Ama koca bı gençliğe mal oldu.
Ez cümle diyeceğim,kendinizi herkesten önce sever bireysel hayatınızı önceliginiz yaparsanız, beklediğiniz ilgide sevgide kendiliğinden gelir....