Bakayim. Teşekkür ederim.evet, arastırın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayim. Teşekkür ederim.evet, arastırın
Peki gerçekten bunu yapacak cesaretiniz mi yok, yoksa imkanınız mi yok?Evet tespit doğru galiba. Bende yürek yokki basıp gidecek.
Sizi kaybetme korkusu yokArkadaşlar özetle 17 yıllık evliyim 15 yaşında çocuğum var. Eşimi okadar seviyorumki. Benim gözümde eşi benzeri yok. Sıkmamak için uzak duruyorum bazen. O beni sevmiyor bu kadar. Hatta zaman zaman ayrılmak istediğini söylüyor. Izin veremiyorum.
Tam da bu noktada fikir ve desteğinize ihtiyacım var. Bunca yıl sonra ayrilsam iyi mi olur? 44 yaşındayım. Akraba ve annem yok. Çalışmıyorum da. Ama eşimi kendimden kurtarmam lazim. Psikoloğa gitmek vakti zamaninda pek işe yaramamıştı onu derseniz.
Nasıl kurtulucam bu bağımlılıktan kızlar. Aramız bozuk bu aralar onun gelmesini bekliyorum hep.
Bu duygular ile başa çıkmaya çalışırken yıllardır sarilmadi bile bana bir defa. Tamam sevmiyor anliyorum da neden. Ben ne yaptım yada yapmadım diyorum sende kabahat yok diyor.
Neyse kizlar durumum bu, size yazmak istedim. Iyiki varsınız.
Doğru galiba. Belkide bu aşırı düşkünlüğümün sebebi onun tarzı. Bu açıdan bakmamıştım. Sorunum ne diyorum hep.Sorununuz yillarca sevip, deger verip bir turlu geri donusunu gorememek.Belki biraz sarsaydi sizi sevseydi bu hale gelmezdiniz.Siz onu degil kendizi bu bencil adamdan kuratabiliyorsaniz kurtarin.
Böyle düşünüp uygulamaya geçmek istiyorum.Kaçan kovalanır unutmayın. O yokmuş gibi davranın karışmayın kıstalamayın , kaybetme korkusunu hisseden herkes kaybetmekten korkar..
Kaçan kovalanır unutmayın. O yokmuş gibi davranın karışmayın kıstalamayın , kaybetme korkusunu hisseden herkes kaybetmekten korkar..
Allah korusun eşinizi kaybetseniz ne yapacaksınız? Peşinden ölmeyeceginize göre, mecbur yeni dyzen kuracaksınız. Öyle düşününAsla düşünemiyorum ayrılıp yeni düzen kurmayi. Çok emek verdim yaa
Ölüm ayrılık kadar acitmiyor demişti oytun hoca. Çünkü yapacak hiç birşey olmayan yokluk katlanılırmış. Zor olan hâlâ var ama yanimda değil olması.Allah korusun eşinizi kaybetseniz ne yapacaksınız? Peşinden ölmeyeceginize göre, mecbur yeni dyzen kuracaksınız. Öyle düşünün
Evde, dışarda bütün işleri eşiniz yapıyorsa, siz sorumluluk almadiysanız bu korkutuyor bence sizi.
İşte olmak zorunda değil. Hiçbir neden olmayabilir, zamanla sevgi azalabilir, insanlar hayatında değişiklik isteyebilir. Evlilik bir sözleşmedir, bozulabilirÖlüm ayrılık kadar acitmiyor demişti oytun hoca. Çünkü yapacak hiç birşey olmayan yokluk katlanılırmış. Zor olan hâlâ var ama yanimda değil olması.
Haklısın. Bide bunu kendime anlatabilsem.İşte olmak zorunda değil. Hiçbir neden olmayabilir, zamanla sevgi azalabilir, insanlar hayatında değişiklik isteyebilir. Evlilik bir sözleşmedir, bozulabilir
NasilSorununuz yillarca sevip, deger verip bir turlu geri donusunu gorememek.Belki biraz sarsaydi sizi sevseydi bu hale gelmezdiniz.Siz onu degil kendizi bu bencil adamdan kuratabiliyorsaniz kurtarin.
Takıntı15-20 senelik evlilik de cidden seviliyor mu okadar ya?
Bende mi sorun var :)
8 sene bitti suan gidiyorm dese,hacı derim cıkarken kapıyı ört ceyran yapmasın.
Yani insan biyerden sonra okadar sevemez gibi geliyor bana
Bagımlılık yada takıntı olabilir mi?
Yardım alın ve bırakın gidecekse gitsin.
Canınıza yazık.
A
Ayrılmak kendine yapacağı en büyük iyilik olur.Yıllardır bekledim ama olmuyor deyip kendine yeni hayat kurmak, kurarkende kimseden birşey beklemeden kendine değer vererek başlaması lazımdı.