Merhaba,
Bence üc ayda bu duruma gelmeniz cok sasirtici. Evlenmeden önce de böyle begenmeyen, olmadik seylere burun kiviran birisi miydi? Anlattiklariniza göre ben ortada bir sorun görmüyorum. Yani hatta benden kat kat temizsiniz. :) 2 günde bir ev temizlemek ve her hafta dip köse temizlik yapmak mi? Her hafta nevresim takimlarini degistirmek ve her ay camlari silmek mi? Ben kis boyu cam silmiyorum mesela, onunla mi ugrasacagim yagmur yagiyor zaten sürekli :) Evi de haftada bir temizliyorum. Normalde evi de esimle birlikte temizleriz, bazen yemegi o yapar, bazen ben, bazen birlikte yapariz. Ben calismiyorum okuyorum hala, esim calismasina ragmen yardim ediyor sürekli. Bazen kendi kiyafetlerini acilse kendisi ütülüyor. Hatta ben ütüleyeyim diyorum bazen, yok gerek yok diyor. Bazen kendi kendime temizlemek daha iyi oluyor.Yavas yavas dip köse temizliyorum, esim buna kiziyor. Hele senin calistigin kadar ev icin calissam, kendini cok kötü hissederdi herhalde, ki bir kere cok bir sey yapmama ragmen "sen evin hizmetcisi degilsin" demisti, ben cok sasirmistim.
Esinizin emege saygisi yok malesef bu da cok cok zor bir durum. Bence madem üniversite mezunusunuz durmayin evde, maddi durumla alakali degil zaten, siz kadin olarak birey olarak kendi kendinizi idare edebilin. Üstelik sizin kendinize göre ugraslariniz olunca, burun kiviramaz. Eve temizlige yardimci birini bulursunuz, calisan bir kadinim ancak bu kadar dersiniz. Üstelik size yardim etmeden burun kivirmasini ciddi ciddi elestirmelisiniz. Yemeklerinizi begenmiyorsa, o zaman aksamlari birlikte internetten tariflere bakarak yemek pisirin. Hem eglenin hem birlikte ögrenin ama yemegi cöpe dökmek nasil bir saygisizliktir?
Umarim en kisa zamanda is bulursunuz ve esinize "hayat müsterek" diyerek karsi cikarsiniz.
Hepsini gectim, sizin yardimci tutalim önerinize "sen ne ise yariyorsun" diye cevap vermesi. Klasik tipik erkek modeli; kadin evin hizmetcisi. Kabul edilir bir sey degil bu!