AY CANIMM KIYAAMAMM GEL SARILAKK :)amaaaa çiçeiiimmm bende o kadar mıç mıça gelemem zaten...iki gündür sevilesim var... bu ...temelli sevgi pıtırcıgı çekilmez...bugün nazlaniymmm azcık..iki sevildigimi biliym...yeter... sanırım hormonlarım bozuldu diyetten
TAMAM CANIM KENDİNE CİCİ BAK SEN BİZE LAZIMSIN :):) MUCUK MUCK ÖPÜLDÜNkızlar ben çıkanzeeeeeeeeeeeeeeeeee.. yarın görüşürüz. .esastan iyi akşamlar
nefoşşşşşşumuz by byyy... kendine iyi bak...zayıflıycam diye vitaminsiz kalma... sen bizimmm "king"imizsinnnnnnnkızlar ben çıkanzeeeeeeeeeeeeeeeeee.. yarın görüşürüz. .esastan iyi akşamlar
KOLAY GELSİN YİRUMMMMM :)kızlar ben çıkanzeeeeeeeeeeeeeeeeee.. yarın görüşürüz. .esastan iyi akşamlar
koca kadınımmm kız... böyle yeni gelin modunda yazdıgıma bakma 35YAŞIN KAÇ HEVAL06
OLSUN CANIM.ne güzel hala için kıpır kıpır :) eşin şanslı bence ne kadınlar var put gibikoca kadınımmm kız... böyle yeni gelin modunda yazdıgıma bakma 35
GEL CANIM SENİ DE SARIP SARMALAYALIMMM :)Hani bna sarilmak yk mu kiskandm
mesela nefertiti öyledir... put... kocasıda puta tapıyorsa tamamdırOLSUN CANIM.ne güzel hala için kıpır kıpır :) eşin şanslı bence ne kadınlar var put gibi
hepimiz birimiz birimiz hepimizzzzz... hababammmm gümgümgümgüüüümmmGEL CANIM SENİ DE SARIP SARMALAYALIMMM :)
:) NEŞELİ BİR BAYANSIN AMA BU GAYET GÜZELmesela nefertiti öyledir... put... kocasıda puta tapıyorsa tamamdır
gerçekten kendimi 21 gibi hissediyorum... oglumlada ilişkimiz bu şekilde...dördüncü sınıfa gidiyor..aynı okuldayız..geçenlerde bir baktım derse girmemişler kulüp saatinde..diger arkadaşları kaçışıyor..durun dedim sakin olun girin bir sınıfa sakince çaktırmadan eglenino kadar mutlu oldularki...
O HATA BİR KERE YAPILIR CANIM :) ARTIK AYNI KUYUYA DÜŞMEM .Ne yaparsan yap sakın anne baban ya da kardeşlerin ile dertleştiğin onların sana söylediği hiçbir şeyi kocana asla anlatma.
İçinde tutar ummadığın anda yüzüne vurur Annen öyle dedi böyle dedi vb...
Sakın anlatma
NEFERTİTİ Yİ BURADA MI TANIDIN CANIMmesela nefertiti öyledir... put... kocasıda puta tapıyorsa tamamdır
gerçekten kendimi 21 gibi hissediyorum... oglumlada ilişkimiz bu şekilde...dördüncü sınıfa gidiyor..aynı okuldayız..geçenlerde bir baktım derse girmemişler kulüp saatinde..diger arkadaşları kaçışıyor..durun dedim sakin olun girin bir sınıfa sakince çaktırmadan eglenino kadar mutlu oldularki...
Büyük şeyler olacağı kesin hevalcim:) adam resmen akşama yicem seni diyorrresse bu akşamın sonucunu çok merak ediyorum.... rus salatası ve akabindeki gelişmeler neler olacak... sabah bizi unutmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?