Eşime bunu hesabını sormalımıyım

Adamın evli olmasıyla falan alakası yok. Bir kadınla ilgili böyle konuşulması kimsenin haddi değil.

Benim g*tüm ya da kız kardeşinin/annenin g*tü hakkında bir erkeğin konuşması hoş olur muydu deyin.
Sorsan kocası öyle demek istememiştir olur, ne kadar ayıp bişey,

Selam kizlar birazcık sinirlendim akşam akşam. Demin eşimin telefonunu aldım whatsappden kendime bir kac resim gönderecektim. Neyse elim
Kaydı cart curt demiyecem açıkcası merak etdim baktım eşim arkadaşı ile ne konuştuğunu fazla aramama gerek yoktu zaten. Hemen birşey buldum

Eşimin arkadaşı bir kız dan bahsetmiş ikisinin ortak tanıdığı herhalde

Eşimin arkadaşı ilk bunu yazdı:
Dışarda X (kizin ismi) gördüm saçlar gitmiş .öt kalmış .
Eşim de: hahah çektinmi götü? Diye yazdı.
Arkadaşı: hahah yok çekmedim. felan yazmış.

Ben şimdi bu herife hesap sorimmi kizlar cok sinirlendim ne yapim sizce bana fikir verin lütfen
Öt. Ne bu arada . Inşallah hesabini sorarsınız ailesinden alamadığı terbiyeyi siz verin ciddi ciddi yapın eğer eşiniz sapiksa ki bu bilimsel bulgu ilerdekizinniza bile musallat olur yemin ederim ben yerinizde olsam herkese rezil eder bosardim ve inaniyorun ki rabbim bu msj ları gosterdiyse sana bu size bazı şeyleri görün diyedir

Bir aylık konuşmama ve ömür boyu dırdır sebebi. Hatasını anlayabileceği şekilde koyun tepkinizi yaptığının yanlış olduğunu dusunduremezseniz yapmaya devam eder.

İğrenç muhabbetler ..
Sor hesabını utanmıyormusunuz diye başla ..

abartmıyosunuz biraz edepli olsun .. konuşup tavrınızı koyun bence.. telefonumu karıstrdın derse de açıklayn yanlışlıkla gördüm iyiki de görmüşüm falan diyip siz onu bastırın.. kadın olarak üste çıkmak da üstümüze yoktur malum :KK45::KK8:

Cok pis zihniyet .Bide foto mu istemis .Terbiyesiz.Senin karının orasını burasını biri cekse napacaksın deyin.

Back
X