Eşime bunu nasıl anlatacağım...

zeytin gxoxzlxux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
4.084
4
0
36
İstanbul
merhabalar önceliklee...

burdaki yazılanları okuyunca belki benimki önemsiz gibi kalıcak ama buda benim içimi acıtan bir konu.....:sinifsinif:

arkadaşlar şöyleki bazen eşim kırıcı laflar sölüyorrr sonrasındada hiç bişey olmamış gibi davranıyor... bazılarında ciddi bazılarında dalga geçiyo kendince ama ben kırılıyorum...1 saat sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor..

bende küs kalamıyorum asla en fazla 1 gün dayanabiliyorum sonrasında konuşuyorum ama bunu yapmak istemeye istemeye yapıyorum...işte küs kalmayalım huzursuzluk olmasın falan ama kırgınlığımda üst üste birikiyoo....

konuşun demeyin defalarca denedim olmadı... napabilirim ona karşı bana yardımcı olun lütfen...

eşime kırgın olduğumu nasıl belli edebilirimmmbilmiyorumkismile

konuşmaktan anlamıyorsa başka ne yapılır bilemiyorum..
küslük süresini 1 gün değilde biraz uzatsan nasıl olur ki..

Valla benmkınınde senınkınden pek kalır yanı yok.bende aynı senın gıbıyım.nıŞanlım ıstıyokı kırıp dÖkeyım ama sonra denız herŞeyı unutsun devam edelım.brıktır bırıktır sonra bunların hepsı ıÇınde daĞ oluyo taŞıyo hasta edıyor ınsanı.ben kendımce bı ÇÖzÜm yolu bulamadım deĞıŞtıremedım 5 yıldır hıÇ bıŞeyı.kÜs kalsam uzatıyosun dıyo daha bı huzursuz oluyrz en ıyısı bu duruma alıŞmak.olayın Üzerıne hıÇ konuŞmycaksın.bıraz durulucak sonra ÜzgÜnlÜĞÜnÜ dıle getırıceksın ama tatlı tatlı ve abartmadan.dedıĞım gıbı en Önemlısı buna alıŞ...

aynı sorundan bende muzdarip.nasıl davranacağımı şaşırdım.Bazen o kadar kırıcı davranıyorki.sonrada özür diliyor.artık sürekli aynı şeylerden sıkıldım.Özür dilemesi bile hiç bir anlam taşımıyor benim için.

valla halinize şükredin özürdiliyormuş eşiniz.bizde oda yok.olay olur sonra hiç bişey olmamış gibi devam etmek zorundayız....

benm eşimde böyle davranırdı ilk zamanlar..
birgün bi patladım elimde çay bardagı vardı duvara vurdum şok oldu..yeter beni strese sokma sogutma kendinden dedim..sabrımın sınırlarındaydım..nasıl yaptım bende anlamadım..
senin hiç bilmedigim bir yönünü gördüm dedi:) demekki zorlarsan böyle oluyomuş dedim bende baktım duruldu..:)
tabiki sen böyle yapma ben basıma geleni anlattım:)
benm atamam yok henüz bana sürekli sen öğretmen degilsinki ünv bitirdinde ne olduki fln derdi şakayla karışık bu ve benzeri şeler..
bende sakince gitdip atamalı biriyle evlen bende senin 3 katın kazanan biriyle evlenseydim evimde oturur keyif yapardım derdim:)
alınırdı kızardı..nasıl oluyomuş derdim..
bu erkekleri anlamak zor..çileden cıkarıyorlar bazen..
sana tavsiyem takmamaya çalış he de geç zaten bi süre sonra sen tepki vermeyince bu iş ona artık zevk vermeyecektir:)

zor bi durum kırıcı davranıyor derken insan içinde yapıyorsa hangi bir gün susacan.bugun alttan alıyosun ya yarının ne olcak bi insana kırkgün ne dersen o olur ona döner ki siz bir ömür boyu aynı yastıga baş koyacaksınız..ama malesef bu karşındakinde huy olmuşsa onuda degiştirmek zor..bilmiyorum öyle bi yuvayı yıkmakta kolay degil annemden biliyorum annemde aynı şeylere maruz kalıyor halada devam bide babam insan içindede yapar ama annem çok sevmiş babamı evliliklerinin başında sevmesine ragmen dönmek istemiş ama ailesi destek çıkmamış katlanmak zorunda kalmış.şimdi hala der şimdiki aklım olsa boşanırdım kendi ayaklarım üzerindde durardım çünkü bazen katlanılmaz oluyor..yane kestirip atılacak bi durum olmuyor evliysen ama nişanlıysan kimse böyle bi durumu kabullenmesin..çünkü bi evde huzur olmazsa olmaz oda herzaman parayla degil küçük mutluluklarla paylaşılan küçük şeylerle helede tatlı dille saygıyla oluyor...karar senin

kırıldıgınızı acıkca anlatın sonra bidaha böle kırıcı hareketlerini yenilememesini yenilerse ilişikinizin zedelenecegini söleyin....bende eşime bazen küserim hiç konusmam eşim gelir sarılır napar hatta ayrı yatmaya calışırım ama napar eder alır gönlümü.....inşallah eşin bida böle bişi yapmaz canımcım....

canım maalesef benim eşimdede bu huy var.ağzından çıkana hiç dikkat etmez klava:bazen şaka yaparken bile ağzından kötü söz çıkar
bende senin gibi küs kalamıyorum sürekli konuşup uyarıyorum özür diletiyorum ama yine aynı:mymeka:
8 yıllık evliyim pek bir değişiklik olmadı.sanada şunu yap diyemicem maalesefbenneyaptımki
yine sık sık konuş uyar kırıldığını iyice anlat belki bir faydası olur

en güzeli küs süresini uzatmak
yada bağırıp karışık vermek ne kadar doğrudur bilemicem
ben olsam oyle yapardımdelidir ne ypsa yeridir

canım burda birçok bayan sende bağır gibi sözler söylüyo herkes kendi eşine göre yorum yapıyor
kiminin eşi sakin karısı bağırınca alttan alıyo ama kimi erkekler çok sinirli oluyolar kadının bağırması çağırması olayı daha kötü hale getirebilir yani erkek alttan almayabilir.bana göre bu çok iyi bir fikir değil:1no2:

Konuşunca anlamıyor,hala devam ediyorsa o zaman küs kalmaya devam edeceksin arkadaşım...

Sen barıştıkça o senin kırıldığını anlamayacak ,daha fazla yapmaya devam edecek.

Küslük süresini 1 günden daha fazla güne uzatmanızı tavsiye ederim başka çare göremiyorum.

Kırıldığınız anda sıcağı sıcağına tepkinizi gösterin.
Gerçekten çok kırılıyorsanız, bir süre küste kalabilirsiniz.
Tepki vermeden, kendini yemenin anlamı yok bence.
Huzur, herşeyin üstünü örtmekle olmuyor ki. ıçinizde ne kadar huzurlusunuz o önemli.

konuşmaktan anlamıyorsa başka ne yapılır bilemiyorum..
küslük süresini 1 gün değilde biraz uzatsan nasıl olur ki..
uzatamıyorum cnm malesef yapamıyorum sanki küsken hep bi yanım eksik gibime geliyooobilmiyorumkismile
aynı şekilde davranmak lazım bunlara... işte biz yapamıyoruz.
malesef cnm
sende ona öyle davran hassas noktalarına parmak bas :jeyyar:
sonrada hiç bişey olmamaış gibi davran hihoyyyt
onuda denedim bu sefer dahada be♂er oluyoo sosyal haya♂ımı kısı♂lıyo herşeyime karışmaya başlıyooo yani ben zararlı çıkıyorum

kırılmaya nasıl alışılır ki cnm:sinifsinif: sölüyorum güzel güzel bu sefer diyo ki sen şakadan anlamıyosun ufff şaşırdım ne yapacağımı

en azından seninki özür diliyomuş benim ki kırdığının farkında bile değil

valla halinize şükredin özürdiliyormuş eşiniz.bizde oda yok.olay olur sonra hiç bişey olmamış gibi devam etmek zorundayız....
dimi cnm akşam kalbin kırılsın ağlayarak uyu sabah hiç bişey olmamış gibi kalk kahval♂ısını hazırla zorlada olsa gülümseyerek işe gönder
cevabini vericeksiniz susturucaksiniz
baska ne gibi cagresi olabilirki
hazmedemiyorsaniz yapilicak sey bu

altında kaldığımı söyleyemem aslında bende ona cevap veriyorum ama benim asıl dediğim bu çekişme nereye kadar evliliğimi yıpratıyo en çok ona üzülüyorummafoldumben

evet en iyisi tepkisiz kalmak aslında tepki verdikçe dahada üstüme geliyorrr

yok insan içinde olmamıştır pek daha çok evdeyken yapıyooo.... bazende annesinin yanında guclubacismile anneninde durumu çok zormuş cnm...

inş cnm ya bu sefer iyi ders vermek istiyorum ama nasıl yapacağım konusun yardıma ihtiyacım var
en güzeli küs süresini uzatmak
yada bağırıp karışık vermek ne kadar doğrudur bilemicem
ben olsam oyle yapardımdelidir ne ypsa yeridir
bağırmak çözüm olmuyoo inan bana
aynen benim eşim asabidir biraz bağırıp çağırmak benim için bi çözüm değil yani
en güzeli bu sanırım

çok haklısın ona sorsan hiç bi problem yok ben her şeyi abartıyorum karısıylada rahat konuşamıcaksa kiminle konuşacakmışş...alsanaalsanasmile

basligi okuyunca cok korktum yaaaa:1shok:

neyseki onemli bisey deilmis
tek cozum surat yapmak, konusmamak, bisey iteyince duymamazliktan gelmek.......

bunla yani aklima baska bisey gelmiyoşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…