- Konu Sahibi zeytin gxoxzlxux
-
piskopata bağla bigün bak nasıl anlıyor kaydirigubbakcemile3
aynı sorundan bende muzdarip.nasıl davranacağımı şaşırdım.bazen o kadar kırıcı davranıyorki.sonrada özür diliyor.artık sürekli aynı şeylerden sıkıldım.özür dilemesi bile hiç bir anlam taşımıyor benim için.
en güzeli küs süresini uzatmak
yada bağırıp karışık vermek ne kadar doğrudur bilemicem
ben olsam oyle yapardımdelidir ne ypsa yeridir
uzatamıyorum cnm malesef yapamıyorum sanki küsken hep bi yanım eksik gibime geliyooobilmiyorumkismilekonuşmaktan anlamıyorsa başka ne yapılır bilemiyorum..
küslük süresini 1 gün değilde biraz uzatsan nasıl olur ki..
malesef cnmaynı şekilde davranmak lazım bunlara... işte biz yapamıyoruz.
onuda denedim bu sefer dahada be♂er oluyoo sosyal haya♂ımı kısı♂lıyo herşeyime karışmaya başlıyooo yani ben zararlı çıkıyorumsende ona öyle davran hassas noktalarına parmak bas :jeyyar:
sonrada hiç bişey olmamaış gibi davran hihoyyyt
Valla benmkİnİnde senİnkİnden pek kalır yanı yok.bende aynı senİn gİbİyİm.nİŞanlım İstİyokİ kırıp dÖkeyİm ama sonra denİz herŞeyİ unutsun devam edelİm.brİktİr bİrİktİr sonra bunların hepsİ İÇİnde daĞ oluyo taŞıyo hasta edİyor İnsanı.ben kendİmce bİ ÇÖzÜm yolu bulamadım deĞİŞtİremedİm 5 yıldır hİÇ bİŞeyİ.kÜs kalsam uzatıyosun dİyo daha bİ huzursuz oluyrz en İyİsİ bu duruma alıŞmak.olayın Üzerİne hİÇ konuŞmycaksın.bİraz durulucak sonra ÜzgÜnlÜĞÜnÜ dİle getİrİceksİn ama tatlı tatlı ve abartmadan.dedİĞİm gİbİ en Önemlİsİ buna alıŞ...
aynı sorundan bende muzdarip.nasıl davranacağımı şaşırdım.Bazen o kadar kırıcı davranıyorki.sonrada özür diliyor.artık sürekli aynı şeylerden sıkıldım.Özür dilemesi bile hiç bir anlam taşımıyor benim için.
dimi cnm akşam kalbin kırılsın ağlayarak uyu sabah hiç bişey olmamış gibi kalk kahval♂ısını hazırla zorlada olsa gülümseyerek işe göndervalla halinize şükredin özürdiliyormuş eşiniz.bizde oda yok.olay olur sonra hiç bişey olmamış gibi devam etmek zorundayız....
cevabini vericeksiniz susturucaksiniz
baska ne gibi cagresi olabilirki
hazmedemiyorsaniz yapilicak sey bu
benm eşimde böyle davranırdı ilk zamanlar..
birgün bi patladım elimde çay bardagı vardı duvara vurdum şok oldu..yeter beni strese sokma sogutma kendinden dedim..sabrımın sınırlarındaydım..nasıl yaptım bende anlamadım..
senin hiç bilmedigim bir yönünü gördüm dedi:) demekki zorlarsan böyle oluyomuş dedim bende baktım duruldu..:)
tabiki sen böyle yapma ben basıma geleni anlattım:)
benm atamam yok henüz bana sürekli sen öğretmen degilsinki ünv bitirdinde ne olduki fln derdi şakayla karışık bu ve benzeri şeler..
bende sakince gitdip atamalı biriyle evlen bende senin 3 katın kazanan biriyle evlenseydim evimde oturur keyif yapardım derdim:)
alınırdı kızardı..nasıl oluyomuş derdim..
bu erkekleri anlamak zor..çileden cıkarıyorlar bazen..
sana tavsiyem takmamaya çalış he de geç zaten bi süre sonra sen tepki vermeyince bu iş ona artık zevk vermeyecektir:)
zor bi durum kırıcı davranıyor derken insan içinde yapıyorsa hangi bir gün susacan.bugun alttan alıyosun ya yarının ne olcak bi insana kırkgün ne dersen o olur ona döner ki siz bir ömür boyu aynı yastıga baş koyacaksınız..ama malesef bu karşındakinde huy olmuşsa onuda degiştirmek zor..bilmiyorum öyle bi yuvayı yıkmakta kolay degil annemden biliyorum annemde aynı şeylere maruz kalıyor halada devam bide babam insan içindede yapar ama annem çok sevmiş babamı evliliklerinin başında sevmesine ragmen dönmek istemiş ama ailesi destek çıkmamış katlanmak zorunda kalmış.şimdi hala der şimdiki aklım olsa boşanırdım kendi ayaklarım üzerindde durardım çünkü bazen katlanılmaz oluyor..yane kestirip atılacak bi durum olmuyor evliysen ama nişanlıysan kimse böyle bi durumu kabullenmesin..çünkü bi evde huzur olmazsa olmaz oda herzaman parayla degil küçük mutluluklarla paylaşılan küçük şeylerle helede tatlı dille saygıyla oluyor...karar senin
inş cnm ya bu sefer iyi ders vermek istiyorum ama nasıl yapacağım konusun yardıma ihtiyacım varkırıldıgınızı acıkca anlatın sonra bidaha böle kırıcı hareketlerini yenilememesini yenilerse ilişikinizin zedelenecegini söleyin....bende eşime bazen küserim hiç konusmam eşim gelir sarılır napar hatta ayrı yatmaya calışırım ama napar eder alır gönlümü.....inşallah eşin bida böle bişi yapmaz canımcım....
bağırmak çözüm olmuyoo inan banaen güzeli küs süresini uzatmak
yada bağırıp karışık vermek ne kadar doğrudur bilemicem
ben olsam oyle yapardımdelidir ne ypsa yeridir
aynen benim eşim asabidir biraz bağırıp çağırmak benim için bi çözüm değil yanicanım burda birçok bayan sende bağır gibi sözler söylüyo herkes kendi eşine göre yorum yapıyor
kiminin eşi sakin karısı bağırınca alttan alıyo ama kimi erkekler çok sinirli oluyolar kadının bağırması çağırması olayı daha kötü hale getirebilir yani erkek alttan almayabilir.bana göre bu çok iyi bir fikir değil:1no2:
en güzeli bu sanırımKonuşunca anlamıyor,hala devam ediyorsa o zaman küs kalmaya devam edeceksin arkadaşım...
Sen barıştıkça o senin kırıldığını anlamayacak ,daha fazla yapmaya devam edecek.
Küslük süresini 1 günden daha fazla güne uzatmanızı tavsiye ederim başka çare göremiyorum.
Kırıldığınız anda sıcağı sıcağına tepkinizi gösterin.
Gerçekten çok kırılıyorsanız, bir süre küste kalabilirsiniz.
Tepki vermeden, kendini yemenin anlamı yok bence.
Huzur, herşeyin üstünü örtmekle olmuyor ki. İçinizde ne kadar huzurlusunuz o önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?