Eşime bunu nasıl anlatacağım...

Benim babamda aynı yaşı 60'a yaklaştı ama huyu vazgeçmiyor.Kızsanda sinirlensende lafını söylesende en fazla yarım saat susuyor sonra yine sorular sormaya konuşmaya çalışıyor ve biz sayesinde sinir hastası olduk.Doktor babama tedavi olman lazım demişti ama yapmadı.Siz konuşun bir psikolog ya da psikiyatriste gidin başka çaresi yok

o seni kiriyoso.sen de onu kir.ne kadar iyi olursan o sana okdar laf söyler ,karsiligini ver.güzellikten anlamiyosa.bir kenara oturup aglamanin faydasi yok.

ya konusucaksin, ya önemsemiceksin,
yada onun gibi davranip duydugun rahatsizligi anlamasini saglicaksin

kisasa kisas ben bunu soyluyorum bagiriyormu daha cok bagircaksin.....kiriyormu daha cok kiracaksin...konusmaktan anlamadi...ornekler verdim yalvardim anlamadi...kustum onuda pek anlamdi artik hic bir sey icimde kalmiyor...deli deliyi gorunce comagini saklarmiss...

süreyi uzat küslüğünalkisalkisalkisen az 1 hafta konuşma ilişkiye girme:mymeka: sırtını dön yat yada ayak kısmında yatklava: akıllanana kadar bunları yapklava:

tatlım bide şu yönden düşünsen olurmu bak şimdi
bizdede tam tersi ben çok sinirli bi insanım
ay sonunda kredi kartı ekstresi geliyor harcamalarımdan dolayı kızıyor bana ama kırmadan nereye harcadın bi daha yapma ama ses tonu kızdığını gösteryor
ama 2 saat sonra veyaa akşam eve geldğinde
günün nasıl geçti hayatım neler yaptın
vs vs
biz kadınlar kinciyiz çok inan erkekler kin tutmayı bilmiyor senin eşinde bak kırıyo kırıyo diyosun sonra düzeliyo
ya düzelmese
o zaman işin daha zor olur inan bana benim sana tavsiyem sen ona küstüğünde dönüp yatmak yerine sende hiçbişey olmamış gibi davransan kırılmak derken neden kasteddiğini bilmiyorum ama adı üstünde yangına körükle gitmemek lazım yani hani diyoruz ya alttan alma bence bunu yapabilirsin denemekklede bişey kaybetmezsin diye düşünüyorum inan hiçbirşey sağlık dışında canımızı sıkmaya değmiyor

ben rahim kanseriydim zor bi tedavi geçirdim bende zaman zaman kırıldım kızdım ama hiçbir zaman eşime değil kendimee
bunun sebebide dedim ya sinirliyim eşimi bazen çileden çıkarıyorum kızıyor ama 5 dkk sonra unutuyor ya unutmasa o bana bağırsa ben ona çıkılırmı işin içinden
öpüyorum sağlıcakla kal..

dişe diş kana kan derim ben ne yapıyosa aynısını yap madem küslük yaramıo konuşmak yaramıo yapta görsün dalgamı geçiyo sende geç bağırıyomu bağır ben daha evli değilim ama b ana yapsa yaparıımm gerçi ufak yollu yapmadımda değil

Yapıcı olmak, bişeyleri daha güzel bi hale koymak için durumunu anlatmışsın.
Sana tavsiyem şunu yap bunu yap diye söylenilen her fikir o kişinin kendine ve kendi ilişkisine aittir.
Sen içinden sana ve eşine uygun olanını alıp davranmalısın.Kimsenin sözüyle hareket etme bu 1.
2.si Hayat gerçekten çok kısa ve ne üzmeye değiyor, nede üzülmeye..
"Sana yapıyorsa sen daha fazlasını yap" Bu çok basitçe ve herkesin uygulayabileceği türden.Kediyle kedi ol köpekle köpek ol türden..
Özel olmak istemez misin?
Herşeyi denedin, güzellikle konuştun, sinirli konuştun, küs kaldın..
tık yok adamda..Anlaşılan eşinin tiyneti bu..Sen söyliyerek değil onun hissderek kendini bundan uzaklaştırması lazım..ve bence buda:

Eğer seni çok sevdiğini başka hareketleriyle, cümleleriyle hissettiriyorsa sana yine kırıcı şeyler söylediğinde hiçbişey söyleme git yatak odanıza ağla sessizce içli içli..Epey zaman geçsin kendi gelip baksın napıyor benim karım diye..
Gözyaşını hiçbir erkek sevmez evet ama haksız olduğunu düşünerek görürsede hiçbi erkek buna dayanamaz..ASLA herşeye ağla demiyorum, sadece o kendi hissederek vaz geçsin bu olumsuz davranışından, sen söyleyerek değil..
Ağlarken öksürük krizleri olur onlarıda yap boğazını yırta yırta, gelip bakacaktır noluyor diye..O gelincede sil hemen gözyaşlarını, tut kendini, o görmesin istiyormuş gibi arkanı dön ama mutlaka anlasın ağladığını..Noldu filan dersede :

Senin ben kırmaktan zevk aldığını düşünüyorum buda beni çok sevmediğini hissettiriyor artık dayanamıyorum de ve sessizce içini katılt ama sakın yüksek sesle ağlama..
Onurlu bir kadın gibi ağla..Seni göğsüne yaslasın..

Bu ilk adım..
Elbette hemen düzelmeyecek..
Birdaha tekrarladığında yine hiçbişey söyleme, hiç cevap verme, ara ara derin nefesler alıp ver he bu arada senden bişey istiyorsada en güzel şekliyle yap, o utansın..Saat geceye yakın 10,30 11 olduğunda da çok fena içim sıkılıyor, biraz hava almam lazım biri kalbimi boğuyor, (ailen yada bi ailenden bi tanıdığın fazla yakınında değilse) ben annemleri özledim, çok özledim, babamı özledim, kardeşimi özledim diye say bütün aileni, hatta onlarla geçirdiğin özel bi hikayeyi anlat, seni önemsediklerini hissettirecek bir hikaye seç, duygulan.Ama hepsini çok yumuşak yapıcaksın..

Yumuşacık bir kadın olman çok önemli..
Yumuşacık ses tonu çok önemli..

1 susucaksın 2 böyle şeyler yapıcaksın emin ol yoluna girecek..
Yuvayı yapan dişi kuştur ben hep bunu görür bunu söylerim..

Bazılarımızın böyle davranmak kişiliğine uymayabilir ama bişeyleri düzeltmek istiyorsan ufak oyunlar yapıcaksın.Akıllı kadın olmak bence böyle bişey..

Son düzenleme:
sende ona öyle davran hassas noktalarına parmak bas :jeyyar:
sonrada hiç bişey olmamaış gibi davran hihoyyyt

Bu arada en çok bunu sevdim yorumlardan :)
Bazen buda gerekiyor ve çok eğlenceli oluyor..

Herşeyin sonunda gülmek en önemlisi..
Yada herşey sonuçlandıktan sonra gülerek anlatabilmek..

Herkese mutluluklar..

benım eşimde ole dıyebılırım
tartışma anında resmen bırbırımızın canını yakmak için uğrasıyoruz suçluyoruz bırbırımızı bağrışıyoruz ailesyle alaklıysa aşağılıyorum bıle oda ole ama en zoruma gden azını bozması bazen çokkırıcı laflar söluyo ama snır anıyla yapıo aslında ole duşunmuyo dengesz yanıı...
değişmiyolarda arkadaşım kabullenıp alışçaz,, bunlarda bu cins napalımm..

Son düzenleme:
sanırım erkeklerin en büyük özellikleri bu....

istemedikleri bir şey yapsan bağırır çağırır...

sen şımartsın istersin o yakar yıkar..

bende burnunu sürtmek istiyorum ama nasıl....

olmuyor yine barışılıyor yine aynı şeyler tekrarlıyor...

yani alışılcak...psikopata bağlasanda olmaz o da bağlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…