Eşime bunu nasıl anlatacağım...

aslında eşimle mutlu bi evliliğim var. evine bağlıdır sadıktır hayatındaki öncelik oğlumuzla benimdir.. pek müdahale etmez bana ne biliyim burda okuduğum bazı yazılardan snra mükemmel bi eşe sahip olduğumu düşünmüşümdür hep ama bazı konuşmaları yokmu beni benden alıyo başka bi insan yapıyooo dua edin kızlar şu konuşması düzelsin çünkü başka hiç bi sorunum yok..

amöa bu konuşmalarııı beni deli ediyooo

Tavrını biraz sert bir şekilde koy bence. Eğer hafif bir tonda anlatırsan senin buraya yazdığın kadar kırılıp üzüldüğünü belli edemezsin. Eğer iyi sonuç almak istiyorsan da 1 günden daha fazla küs kalabilmelisin. Yok eğer bu yöntem işe yaramıyorsa bu seferde ikinci bir yöntem uygula. Sen de onun kırılacağı şeyleri onun tavırlarıyla yap ve bir süre sonra da hiçbirşey olmamış gibi davran, eee ne demişler çivi çiviyi söker... opuyorumnanaktan

cevabini vericeksiniz susturucaksiniz
baska ne gibi cagresi olabilirki
hazmedemiyorsaniz yapilicak sey bu

sen böyle diyorsun ama bu isi dahada kötü yapabilir. yani ters teper

en güzeli küs süresini uzatmak
yada bağırıp karışık vermek ne kadar doğrudur bilemicem
ben olsam oyle yapardımdelidir ne ypsa yeridir

vallah yanlis anlama ama bekar oldugun icin bence böyle düsünüyon, gercekten basina gelse, ilk basta bu düsündügün gibi yaparsin ama basarili olcagini zannetmem, hatta dahada kötü olacaktir eminim, anliycan erkeklere sökmez o bagirmak cagirmak, onlar bizden dahada deli

ha evet tam benim düsündügümü dile getirmissin, daha da körükleniyor hersey

basligi okuyunca cok korktum yaaaa:1shok:

neyseki onemli bisey deilmis
tek cozum surat yapmak, konusmamak, bisey iteyince duymamazliktan gelmek.......

bunla yani aklima baska bisey gelmiyoşakkıdı

bende de ayni sorun oldugu icin söylicem, surat yapmak konusmamak, adami dahada huzursuz ediyor, bu sefer daha da cok ve gereksiz seylere catiyorlar.

sen bu sorununu anlattin ya inan kendim yazmis gibi hissettim

yine söylüyorum ters teper, bekarsin benden sana tavsiye evlenince bu düsündügünü uygulamalmaz:

vallah hatta dün buna benzer bir tartisma bende yasadim esimle, sinirlenice gözü hic birsey görmüyor agzina geleni söylüyor, ama biliyorum beni kirmak icin yapiyor sinrlendi ya bir kere. sonra benim moralim iyice bozuluyor hatta bazen artik aglma krizlerine giriyorum, tutamiyorum kendimi, sonra pisman oluyor yüz kere özür diliyor, beni neselendirmeye calisiyor.....
ama insanin kalbi bir kere kiriliyor, eger bunu devam sürdürürsem, dediklerini kale almassam yada normalinde fazla uzatirsam bandi basa sarar, bu sefer gene hakli oluyorlar, neymis efendim o kadar özür dilemis niye hala surat yapiyormusum falan filan. o yüzden adamalr etrafinizda fir fir özür dileyerek dönerse, kalbiniz kirik bile olsa uzatmayin, daha sakin bir durumda onu affetiyinizi ama kalbinizin de kirildigin söyleyip bu konuyu kapatin. konun büyümesi sizi mutsuz eder adamlara biseycik olmaz.

ya varya bence kadinlarin adi cikmis dir dirciya, bence adamlar daha cok dir dirediyor

not. bende esimi severek evlendim, ve halada cok seviyorum

bende kendimi bu sorunla tek zannederedim, neyseki yanliz degilmisimopuyorumnanaktan

Sevgılı arkadaŞlar , bır anı bır anını tutmayan sevıyorum deyıp saat geÇmeden 360 derece deĞıŞen ruh halı dengesızlıklerden ıbaret sorunlu adamlarla uĞraŞmak Çookk zorr allah sabırlar versın(

bekar olan arkadaşlar için yazmak daha kolay ki banada kolay geliyor çünkü nişanlıyken veya sevgiliyken mesafe koymak daha kolay görüşmek istemiyorum dersin görüşmezsin ama eminim evliyken çok zordur allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hatasını anlar

bence yapabileceğin tek şey oturup eşine gerçekten içten içe üzüldüğünü söylemek ve bir daha yapmaması için onu uyarmak cnm :teselli:

işte bende tam bunu yapıyorum konu uzamasın diye kapıyorum ama içimdeki kırgınlık geçmiyooo aynen uzadığı zaman daha huzursuz oluyoruz.....
öle ruh hali bozuk dengesiz falanda demeyelim arkadaşım yaaa ama uğraşmak zor gerçekten bilmiyorumkismile

bende bunu söylüyorum bağırmak küsmek surat asmak dahada ters tepiyooo konuşmak çok etkili olmuyoo mafoldumben

en iyisi duymamak sanırım ama onuda ben yapamıyorum

benimde başımda bu durum olduğu için seni çok iyi anlıyorum canım
bağırıp çağırmak asla çözüm değil benim eşimde sinirli bir insan o daha da deliriyor ve iş daha kötüye gidiyorbilmiyorumkismile
surat asmak küsmeye gelince bende yapamıyorum zaten suratımı asıyorum onu uyarıyorum ama nafile adamın dili alışmış sanki hep aynıakannehirakannehir
duymamazlıktan gelmekde kolay değil canım yaaa :çok üzgünüm:
ben eşimin içinde art niyet olmadığını çok iyi biliyorum ama yinede kırılıyorum bunu onada söylüyorum ama ağız alışkanlığı olmuş bazı sözler adam değişmiyo
ne yapılabilir bilmiyorum tek bildiğim çok kırıldığım:1closedeyes:

eşiminde ağzından çıkanın kötü niyetle çıktığını düşünmüyorum ama açıkcası kırılıyorum işte ne yapılacağı konusunda bende bilmiyorum
bencede..
aynı şekılde davranmak lazım
ki yaptıklarını anlasınlar..
alakasız bı cümlede kırın kalbını sonrada aaa nıye bozuldun deyın..

bu kadar kolay değil cnm inan ki herşey daha kötü oluyoo

Benım esımde kufur eder, hatta bır ıkı kez vurdu ve evden de kovdu. Defaalrca uyardım onu. Kırıldıgımı dıle getırdım, konusmadım, olmadı. Ben de aılesıne soyledım en sonunda. Babası da ona kufur etmıs. Cok agrına gıtmıs beyefendının. 'Nasıl, benım ne hıssettıgımı anladın mı sımdı? ' dedım.

Sıkıysa etsın bı' daha, ya da kovsun. Bakalım elefera yı buluyor mu evde bır daha. Zaten bahaneye bakıyorum bır ders vermek ıcın.

kzlarrr allaha sukur benm esımn ole bı seyı yok allaha sukur ufak tefek sınırlendırsede kusyorum uzuldugumu yada agladıgımı goruncce dayanamyorr:) helede sımdı askerde bzn kusyorum dıye kızyodu tlfda dedım bak benı kustryodun fılan dyo sımdı olsam hayatta yapmam oyle sylerdyo :) ama sınırlendgı zaman korkmyorum deıl eee tabı bnde ck sınrlyım wrmyo ama kndne wryoo

bazı erkeklerin olgunlaşması zaman alıyor canım
benim eşiminde yeni evliyken buna benzer cahillikleri oldu.şükür şimdi daha uysal uyumlu ama şu küfür olayını çözemiyoruz:mymeka:
en azından senin eşin babasını dinlemiş dersini almış

küfürü genel olarak ediyorsa sürekli olmayacak şekilde sorun yok o kadar olur erkekde... ama küfürler size karşı ve devamlıysa bence herşeyi hak eder...

Ortaya ettiği küfürler sorun teşkil etmez fazla takılmayın.
Arada bir bağırıp çağırıyorsa mutlaka iş yerinden veya çevresinden yada borçlarınız varsa onlardan dolayı stres yapıyordur ve en ufak bir kıvılcımda patlıyordur.
Fazla üstüne gitmemenizi öneriyorum zamanla kendisi yaptığının hoş olmadığını anlayacaktır.
Hiçbirşey olmamış gibi davranmasının sebebi o sizi kırmadığını düşünüyor onun için iki dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyordur.

Konu sahibi arkadasim, senin basinda olaninin aynisi bendede var.
Ruh hali acayip cabuk degisir. Cok cabuk öfkelenir. Birseye moreli bozuksa bu bir iki hafta sürer. Bu süre icinde kesinlikle dokunmayacaksin, sürekli ters cevaplar verir.
Sonra caninin sIkIntisini benden cikarmaya calisir (ona kalsa asla böyle birsey yapmiyor, külli yalan).
Sacma sapan birseyden baslariz tartismaya. Beni bezdiresiye üstüme gelir, bazen cani sIkkIn bosver derim kendi kendime susarim, bazende eeeehhh sIkkInsa sIkkIn ne hakla bana böyle davraniyor der haddini bildiririm.yerimseniben

Tabi hemen özürler baslar. Ben huysuzum askim, benim huyum b.ktan askim, özür dilerim askim, ben seni cok seviyorum askim seni kirmak istemiyorum askim kurban olurum sana askim diri viri...:umursamaz:
kalp kirilmistir bir kere, neyi tamir ediyorsun otomobilmiyim ben?:mymeka:

Bende cabuk barisan bir insanim, ama barissamda üstünden senelerde gecse asla unutmam yapilani ama karsimdakinden bunun intikaminida almam.
Bazen gönlümü alip özür dileyince uzatiyorum eger cok kirildiysam. Bu sefer bunada sinirleniyor.

Öyle iste canim ya.. yani tek senin basinda degil üzülme.
Eskiden kirdigi zaman aglardim, dayanamazdi. Simdi alistim artik bu hallerine aglamiyorum.
Bir seneyi gecti beni bu nedenle aglayarak gördügü inanirmisin.

Ama iyi huylari yokmu desen var. Hemde cok güzel huylari var. Bi bu ruh halinin dengesiz olusu birde sinirli olmasi kötü. Yoksa cok seviyorum. Sevmesem o huysuza katlanirmiydim:)

Sende iyi huylarina odaklan. Seni kirdigi zaman sürekli alttan alma, bazende bildir haddini. Biraz susup, biraz konusacan, tek yolu bu.

Son düzenleme:
benim eşimde küfür olayı yokta bazen sevimsiz laflar söleyebiliyo:umursamaz:

beni kıran laflar..............

ama kendine dediğim gibi onu değiştiremediğime göre onunla yaşamaya alıştım sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…