- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Ahhhh canım benim öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin acıların sancıların diner . Eşinin karakterini en iyi sen bilirsin onun yanlış anlamayacağı şekilde söylersen sorun hallolur gibime geliyor.. Çok sancım var kardeşinle hakettiği gibi ilgilenemiyorum falan desen sanki daha politik ve damardan olur erkek milleti genelde ne yazıkki kadının halinden anlamıyor genelde heleki böyle durumlarda.. Bu sıcaklarda onca ağrında evinde bir rahat oturamamak nasıl bir eziyettir ya Allah yardımcın oldun canım tekrar tekrarda geçmiş olsunKizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Ablasi yokken evinde kalabilirdi ama kalmadi.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Lutfen bana yardimci olun. Fikirlerinize ihtiyacim var.
çok yakışıksız .bir evi varken sizn yanınızda kalması saçma.genç kız olur hadi neyse.eşinize bu durumu söyleyin.görümcenizede söylediğiniz halde niye umurunda değil.siz rahatsıızm diyip yemek falan yapmayın rahatı yerinde demkki gitmiyor.Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Ablasi yokken evinde kalabilirdi ama kalmadi.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Lutfen bana yardimci olun. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Once Can sonra Canan. Esinle durumunu acik acik konusacaksin ve yalniz kalmaya ihtiyacin oldugunu soyleyeceksin. Senin uzerinde yuk sana yeter. Gecmis olsun.
Ahhhh canım benim öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin acıların sancıların diner . Eşinin karakterini en iyi sen bilirsin onun yanlış anlamayacağı şekilde söylersen sorun hallolur gibime geliyor.. Çok sancım var kardeşinle hakettiği gibi ilgilenemiyorum falan desen sanki daha politik ve damardan olur erkek milleti genelde ne yazıkki kadının halinden anlamıyor genelde heleki böyle durumlarda.. Bu sıcaklarda onca ağrında evinde bir rahat oturamamak nasıl bir eziyettir ya Allah yardımcın oldun canım tekrar tekrarda geçmiş olsun
çok yakışıksız .bir evi varken sizn yanınızda kalması saçma.genç kız olur hadi neyse.eşinize bu durumu söyleyin.görümcenizede söylediğiniz halde niye umurunda değil.siz rahatsıızm diyip yemek falan yapmayın rahatı yerinde demkki gitmiyor.
Tesekkur ederim. Bugun salonumda perdemin tutturgaci var boyle adi nedir bilmiyorum onun. :) o sökülmüs. Ben bir haftadir girmiyorum salona. Kaynim orda yatiyor. Ve abisinden gizli sigara iciyor. Muhtemelen gece sigara icti ve esimde cok uyanir gece cikar tavaf eder evi. Herhalde boyle bir zamanda aniden cektinkapattinpencereyi. Bugun sordum bu nasil sokulur duvardan koca civi diye bilmiyorum olmus iste dedi. Kendiliginden olmustur dedi. Mumkun olacagini sanmiyorum dedigimde ne yani kardesin mi yapti demek istiyosun tamam soylerim bidaha gelmez dedi gitti yanimdan. O kadar hassas yani. Nasil soylerim bilmiyorum.
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Dedigin gibi soyledim canim. Cocuga yemek hazirlayamiyorum ilgilenemiyorum falan diye. Canin sagolsun sen iyi ol yeter diyor kapaniyor konu. :)
İnan benim eşiminde erkek kardeşi var bende hep böyle yaklaşıyorum yoksa kırılanilir diye bende ise yaradı hep ailesi ile ilgili her konuda böyle yap kazanan sen olucaksın öpüyorum çok canım tatlı dil gene kazandı :)Tesekkur ederim. Bugun salonumda perdemin tutturgaci var boyle adi nedir bilmiyorum onun. :) o sökülmüs. Ben bir haftadir girmiyorum salona. Kaynim orda yatiyor. Ve abisinden gizli sigara iciyor. Muhtemelen gece sigara icti ve esimde cok uyanir gece cikar tavaf eder evi. Herhalde boyle bir zamanda aniden cektinkapattinpencereyi. Bugun sordum bu nasil sokulur duvardan koca civi diye bilmiyorum olmus iste dedi. Kendiliginden olmustur dedi. Mumkun olacagini sanmiyorum dedigimde ne yani kardesin mi yapti demek istiyosun tamam soylerim bidaha gelmez dedi gitti yanimdan. O kadar hassas yani. Nasil soylerim bilmiyorum.
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun.
Dedigin gibi soyledim canim. Cocuga yemek hazirlayamiyorum ilgilenemiyorum falan diye. Canin sagolsun sen iyi ol yeter diyor kapaniyor konu. :)
Aslinda sen soylemeden bunu esinin dusunmesi lazim ama bu erkekler boyle dusuncesiz oluyor. Pat diye soyleyeceksin ama yalniz oldugunuzda tabi ki. O uygun bir sekilde halleder.
Ben de başörtülüyüm bu gibi şeyler ben de yaşadım,eşim de benzer tavırlar sergilemişti ama tek ve son çare ciddi ciddi karşıma alıp konuştum bütün riski göze alarak ve hatta onun bu tavrını da yüzüne vurarak meğer oymuş tüm çekincelerim acabalarım bitti..Ogün bütündür herşeyi konuşabiliyorum artık eşimle...
Kirilir ama...ben olsam kirilirim herhalde.
Bide guzel camasir cikariyor sagolsun. Abisine diyo abi yikanacak camasirlarim var diye.
O da diyemiyor hasta yengen diye.
Birkeresinde sabah ise giderken giymesi gereken kiyafetini gece 10 da veriyorlar yikanacakmis diye. Tepem atti. Bu saate kdr neyi beklemis dedim. Yikanmasini bekledim astim.
Ah ahh.
Neden eşinizle konuşamıyorsunuz bunda ne var açık açık söyliceksin ben ağrı çekiyorum evde rahatça gezmek istiyorum kardeşin olduğundan odamdan çıkarmıyorum diye yahu bu kocalarda mı sorun kadın düşük yapmış etrafında pervane olucağına bide kardeşi var bide 2 aylık evlisiniz pes yani
Ya sen caninin acimasini dusunmuyorsun kocanin kirilmasini mi dusunuyorsun. Bence de yalniz kalmaya ihtiyacin var. Bosver onu bunu dusunmeyi kendini dusun biraz.
eşiniz de ne alıngan adammış..çok aileci insanları sevmiyorum bu yüzden. belli ki çok temiz niyetli bi insansınız..bence tatlı dille anlatın,anlayacaktır..
Patir patir söyleyemiyorum iste. Biktirmak icin yatakodasindayken su getirmesini istiyorum aciktim diyorum uykusunun ortasinda. Hic usenmiyor kalkiyor su yemek getiriyor bana. Bir acik vermiyor ki adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?