- 20 Ocak 2010
- 47.532
- 178.005
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Kusura bakma ama daha kocanla kırılır diye bu basit şeyi konuşamıyorsan sonra sen çok kırılırsın ben herşeyi pat pat sölerim belki biraz o anda sürtüşme yaşarız sonra düzeliriz ama ne nasıl olacağını bilirPatir patir söyleyemiyorum iste. Biktirmak icin yatakodasindayken su getirmesini istiyorum aciktim diyorum uykusunun ortasinda. Hic usenmiyor kalkiyor su yemek getiriyor bana. Bir acik vermiyor ki adam :)
Surekli bakiyor buraya ziyaretci olarak zaten dedikoduyu pek sever. Bir derdim var topigi favorisi :) bu konuyu gormez inşallah. :)Bir mektup yaz eline tutustur ya da buraya uye yap biz soyleyelim.
Patir patir söyleyemiyorum iste. Biktirmak icin yatakodasindayken su getirmesini istiyorum aciktim diyorum uykusunun ortasinda. Hic usenmiyor kalkiyor su yemek getiriyor bana. Bir acik vermiyor ki adam :)
Valla eşin değil senin kırılman lazım asıl beni düşünen yok diye.Eşinin "biz yeni evliyiz, bu kız daha yeni düşük yaptı biraz başbaşa kalmaya ihtiyacımız var" diye düşünmesi gerekirdi.
Bu arada kv, kp vefat mı etti? Neden kardeşler sürekli bi'o kardeşte, bi'bu kardeşte?
bence ablasıyla görüşün birdaha... sancınız olduğunu uzanmak istediğinizi ama yemek felan hazırlayamadığınız içinde çok rahatsız hissettiğinizi söyleyin...şimdi eşinize söyleseniz kardeşi alınabilir, çocuğa söylemeniz hiç olmaz yazık oda istemediği için mutsuz olur...
hiç anlamıyorum şu insanları ne kadar kardeşde olsa o evde kardeşin eşi bir el var sonuçta evlatlarını sığıntı gibi ordan oraya gönderiyolar....
Kusura bakma ama daha kocanla kırılır diye bu basit şeyi konuşamıyorsan sonra sen çok kırılırsın ben herşeyi pat pat sölerim belki biraz o anda sürtüşme yaşarız sonra düzeliriz ama ne nasıl olacağını bilirhoş ben öyle bir şey yaşasam rahat ettirmek için elinden geleni yapar şaşırdım kocanıza gerçekten yatak odasında tıkılı kalmışsınız küçük bey rahat edecek diye
Uuuu cok iyi oldu bu :)sesini çıkarma o zaman....sana yaklaşmaya çalıştığında karşı koy..."daha 2 aylık evliyiz..ben 40 yıllık kadın değilim,evde biri varken seninle yakınlaşamam, utanıorum falan de:) kardeşin çocuk değil,genç adam,duyması ihtimalini düşünmek bile beni utandırıor...o burda olduğu sürece asla yapamam.... çocuğu da kovamayız,napalım aşkım, o gidene kadar kardeş kardeş takılcaz de
çok geçmiş olsun öncelikle.. eşinize uygun dille anlatırsanız yanlış anlamayacaktır.. onun söylemesi muhtemel şeyleri ondan önce söyleyin.. şöyle şöyle şöyle sanma diye.. yemek yapmak kalması vs sorun değil ama yaşadığımız olaydan sonra "iyi değilim" de.. yalnız kalman gerektiğini eşine zaman ayırarak kafanı dağıtmak istediğini söyle.. yoksa başımın üstünde yerleri var demeyi eksik etme:))) anlayacaktır..
Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Ablasi yokken evinde kalabilirdi ama kalmadi.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Lutfen bana yardimci olun. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Çok zor durum geçmiş olsun. Erkeklere bazen yaşamadıkları olayları anlatmak. Çok zor oluyor. Anlatığınızda da kendileri bunu düşünemediği için egoları sarsılıyor. :-S
O yüzden hele de yeni evli iken çok dikkatli olmak lazım.
Neyse ben herşeyi ayrıntısına kadar ama nazikçe anlatma taraftarıyım.
Bilmiyorum kadınsal konulara ne kadar açık ama
o na ağrılı sancılı bir dönemden geçtiğini. Sadece belirli pozisyonlarda oturduğun zaman ya da yaptığında rahat edebileceğini. Kardeşinin yanında hafif bir kıyafetle ayağını bacağını uzatıp sere serpen yatamadığını. Günlerdir ağrılı zamanlarda odaya kaçtığını. durumun duygusal yoğunluğunun da olduğunu odada oturmaktan çok sıkıldığını söyleyebilirsin. Sağlık sorunun olmasa seve seve ilglenebileceğini. Ama zaten şu dönemi atlatna kadar görümcenin ilgilenmesinin daha uygun olduğunu da eklersen..
Daha da anlamazsa artık olduğu gibi kabul edersin
Ya da
Sancım var be adam üstümde etekle, bir bacağım Anyada bir bacağım Konya da yatacam o olacak. Senin için rahatsa benimki de olur diye posta koyarsın...
Yazarken sinirlendim be Allah yardımcın olsun...
İnşallah canim inşallah. Bak acıktım yine. Gel de git mutfagaEsine gayet acik bir sekilde zorlandigini rahat olmadigini dile getirmelisin....
Dusuk olmamis olsa bile henuz 2 aylik evliymissiniz biraz nahos bir durum yeni evli bir ciftle kalmasi...
Ki kalacak yeride var iken umarim esinizle kolayca halledersiniz bu meseleyi....
Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Açık açık söyleyin esinize cekinecek birşey yok ama önce esinizin düşünmesi gerekirdi bunu zaten..Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Ne demeliyim?
Günaydın kizlar. Pnun haberi yok yasadiklarimdan o yüzden kizamiyorum ona da. Ama yeni evli olusumuz cihetinden bakarsa evet dusuncesizlik ediyor biraz.Çok geçmiş olsun.
Delikanlı bayağı düşüncesizmiş yalnız.
Eşinizle konuşun bence
cok gecmis olsun...
bence icinizde tutup daha fazla strese sokmayin kendinizi.
buraya yazdigniz gibi direkt anlatin...
kisa oz konusmak icin "kardesin gitsin" demek zorunda degilsiniz. onu karsiniza alip ne var ne yok dokerseniz anlayacagini dusunuyorum.
bu arada perde ile gitmesini soylemeniz bir degil.
o konu hakikaten hos olmamis fakat biri bana dese ona "genc iste idare et" demek yerine, sinirlenip "tamam, bir daha cagirmam" diyebilirim galiba...
fakat sorunun, sizin diger yazdiklarinizin farkinda olmadiklarindan kaynaklandigni dusunuyorum.
Açık açık söyleyin esinize cekinecek birşey yok ama önce esinizin düşünmesi gerekirdi bunu zaten..
mesela video izliyoruz guluyorum . Biraz sesimi ayarlayamiyorum. Hemen bakis atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?