- Konu Sahibi elizanelizan
-
Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Ablasi yokken evinde kalabilirdi ama kalmadi.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Lutfen bana yardimci olun. Fikirlerinize ihtiyacim var.
geçmiş olsun canım..
bence eşine açık açık anlatabilirsin.. kardeşini çok sevdiğini, ne zaman isterse gelip sizde kalabileceğini.. ama şu anda özel durumundan dolayı rahatsız olduğunu anlatabilirsin..
kanamam oluyor, ateş basıyor, rahat giyinmek istiyorum ama yapamıyorum falan dersen belki anlayışla karşılayacaktır.
sorun eşinde, hadi abicim sonra yine gelirsin demesi lazım.
bi de görümce de sendeymiş geçen hafta.
bu iş böyle olmaz bi rahat bıraksınlar 2 aylık evlilikte zırt pırt gelmemeleri lazım.
ohooo evinde de istediğin gibi davranamayacaksan...
benim kayınbirader yepyeni halımıza (ki çok borcumuz varken almıştık) içerde sigara içilmeyecek dememe rağmen sigara külü dökmüştü de eşime 2 senedir hala söyleniyorum.
perdemi koparsa heralde eşimin başının etini yerdim. (biraz kıymetlidir eşyalarım)
Öncelikle geçmiş olsun.Daha iki aylık evlisin sen.niye ilgilenemiyorum,yemek yaapamıyorum ayaklarına yatıyosun
Çok kızdım sana.Kime neyin hesabını veriyosun??? Çiçeği burnunda bi gelinsin,düşük yapmışşın hem de.Senin kocanda azıcık akıl olaydı görümceni arar kardeşim sen de kalsın benim eşim hem fiziki hem de ruhsal olarak iyi değil derdi.Senin adına çok üzüldümkaynın sen de kalıyor diye değil.kocanın sana değer vermediğini açıkça gördüğüm için
tatlım çok geçmiş olsun
seni iyi anlıyorum bende hamileliğimde kaynım ile 1 ay kadar kadar bu durumu yaşadım
kusuyorum ayakta durmaya halim yok zar zor yemek yapıyordum
eşim dışardan yemek seven biri yapamayınca hiç sorun etmez hemen söyler yemek ama kaynım yemez dışardan
valla sıkıntılı bir dönem geçirdim ve sonra kaynanama dedim senin oğlun bunu bana yamama
sen de tatlım görümcene söyle böyle böyle valla canından değerli değil
hele ki şu yeni evli zamanlarını hiçbir zaman bulamazsın
keyfini çıkarmaya bak
Sanciliyimdiye yat.hic kalkma diyicem.yemek yapma diyicem.bu sefer de gorumcende tasinir yanina diye korkuyorum.
şuan düşünmen gereken kişi kendinsin
eşine bunu en açık şekilde söyle
ve daha sonraları benım kardeslerım veya aılemden akrabalarımdan bırı geldıgınde bunu bana karsı kullanıp sende rahatsız olmustun sımdı ben rahat hıssetmıyorum demesınden cekınıyorum birazda:/
Zaten 2 alık evlilikte en byük yanlış kaynının gelmesini kabul etmen olmuş.Açık açık söyleyeceksin eşine.Bu kadar basit.Kizlar mumkun oldugunca kisa yazmaya calisacagim.
Hatirlayan bazi arkadaslar olacaktir bu pazartesi gunu dusuk yaptim ben. Kanamalarim hala devam ediyor. Surekli yatip dinlenmem gerekiyor.
Ote yandan gorumcem tatile gitti gectigimiz hafta ve bugun geldi evine. Kucuk kaynim ( 18 yaş) gorumcemle birlikte kaliyor. Gorumcem tatile gittiginde kaynim calistigi icin bizde kaliyor. Fakat ben oldukca bunaldim. Yasadigim sikintili olay beni fazlasiyla yipratti.
Tesetturluyum. Aksamlari evimde istedigim gibi oturamiyorum yatamiyorum. Yatsam da yatakodasinda tikili kaliyorum gece mutfaga gitmem gerekse gidemiyorum giyinip kuşanmadan. Yemek yapamiyorum. Esim yemek aramaz sagolsun ama kaynimnolunca sancilar ve kanamalar esliginde biseyler yapmaya calisiyorum.
Sagolsun kaynim da pek bir rahat. Hic ablam geldi gideyim demiyor. Kendisini seviyorum cok iyi cok cici bi delikanli ve dusuk yaptigimi bilmiyor ama ben gercekten bunaldim.
Ve dusuk disinda vurgulamak istedigim baska onemli nokta da henuz iki aylik evliyim ben.
Ablasi yokken evinde kalabilirdi ama kalmadi.
Gorumcemi aradim ben dusuk yaptim kardesinle de ilgilenemiyorum diyemiyorum da durumumu kusura bakmasin sen bil istedim diyerek ima etmeye calistim ama yok.
Bu hafta sonu da gitmezse nasil esime ima etmeliyim artik gitmesi gerektigini ? Nasil bir uslup kullanmaliyim?
Ne demeliyim?
Hamileligim sikintili gecti kanamali sancili. Esimle dr uzak kalmak zorunda kaldik. Simdi duzelmek uzereyken esimle ilgilenmek istiyorum artik. Evimde baska bir erkek varken rahat olabilecegimi sanmiyorum bu hususta da.
Lutfen bana yardimci olun. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Sizin akrabalarınızdan biri yahut kız/erkek kardeşiniz eşin ağır bir hastalık geçirdiğinde gelip uzun uzadıya kalsa eşiniz elbet rahatsız olur, normali budur. Bende yeni evliyim, ama öyle kuzenlerimi falan yatıya çağırmıyorum, eşim erkek sonuçta, işten geldikten sonra belkide don paça dolaşmak isticek evinde, yatılı kabul etmem ama diğer türlü herkesi ağırlarım, konu kalma oluncada açıkca derim biz yeni evliyiz rahat edemeyiz diye. Eşimde aynı anlayışı bana gösterir. Onun erkek kardeşi olabilir ama sonuçta sizin için bir el. Kız erkek farketmez ama karşıcins çok daha kötü. Demem o ki, ne siz nede eşiniz çok sık davet etmeyin, böyle uzun uzadıya yatılı akraba kabul etmeyin. Her ikinizde dikkat ederseniz, birbirinize karşı çekinceniz olmaz, benim ailem geldiğindede o rahatsız olur mu diye. Ha eşiniz bunu siz söyleyince kırılacaksa kusura bakmayın ama daha çok haliniz olmadığında misafir ağırlarsınız. Birde düşük yaşamışsınız, duygusallık, bedenen çekilen acılar falan, çok yıpranırsınız. Lütfen kendinize daha çok değer verin lütfen. Özelde mesaj atacağım size :)
Bana sorulmadı bile kalıp kalmayacagı. Geldi eşim eve, Kardeslerım bızde kalacak ablam tatile gitti dedi. Kaldım bendde öylece. Bana karar verme yetkisi tanınmadı maalesef bu konuda. Yoksa yatılı misafir agırlamanın hiç vakti değil bana göre de..
Kucuk bir gorumcem daha var . Kendisi pazartesine kadar burdaydi o da bir hafta kaldi. Hafta ici yatili bir kursta okudugu icin pzt gitti. Ama bu cocuk kaldi . Buyuk gorumceye de citlattim ama iste daha nasil denir bilmiyorum. Haftasonunu bekliyorum artik. Umarim tatsizlik olmaz. Esimi kirmak istemiyorum cunku benimde erkek kardeslerim var. Cok yanlis anlamaya musait bir konu bu.
Bana sorulmadı bile kalıp kalmayacagı. Geldi eşim eve, Kardeslerım bızde kalacak ablam tatile gitti dedi. Kaldım bendde öylece. Bana karar verme yetkisi tanınmadı maalesef bu konuda. Yoksa yatılı misafir agırlamanın hiç vakti değil bana göre de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?