Simdi buraya " icki tüm kötülüklerin anasidir, alkollü ortamdan uzak durun" cular gelecek.
Esiniz ile konusun bence, belli ki cakir keyif olunca dediginiz gibi bir gevseme ve güven geliyor ama hic hos degil. Alin karsiniza konusun kendin ceki düzen versin.
Aynen oyle..alkolun huzur bozmadigi ev yok.Simdi buraya " icki tüm kötülüklerin anasidir, alkollü ortamdan uzak durun" cular gelecek.
Esiniz ile konusun bence, belli ki cakir keyif olunca dediginiz gibi bir gevseme ve güven geliyor ama hic hos degil. Alin karsiniza konusun kendin ceki düzen versin.
Evet haklısınız o bakışma orda kalıyo.Yolda görse tanımaz eminim.Ama o anlar çok mahvedici.Hatta masamızdaki arkadaşlar bu bakışmaları sezecek diye tedirginliğim paha biçilemez bi sorun.ettiği yemin çok çirkin bu birincisi. ikinsici, bazı erkekler göz çapkını dediğimiz türdendir, yani ortamda güzel bir kadın gördüler mi bakarlar. kadın görüş alanından çıktı mı unutup giderler. yani unutmasını temenni edelim ki tatsız durumlar olmasın.
Orada dikkatimi çekti ki eşim ortamda bulunan mesela karşı masasında kız kıza gelmiş gruptan birini kestiriyo gözüne bakıyo
Oğlum ölsün bakmıyorum diyor.
sebep alkol falan değil, alkol sadece bir araç.
adam alkol alınca beğenilme, arzulanma isteği bastırıldığı yerden yukarı süzülüyor sadece...
2. çocuğu erteleyin.
Ne demek istediğiniz anlamadım.Ben eşime her anlamda gerekenden fazlasını verdiğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?