Eşime çok düşkünüm.Aldatması ihtimalini düşünmek beni hasta edecek.

adamın ettiği yeminde hayır yok anam. kaç kaç

Evet haklısınız o bakışma orda kalıyo.Yolda görse tanımaz eminim.Ama o anlar çok mahvedici.Hatta masamızdaki arkadaşlar bu bakışmaları sezecek diye tedirginliğim paha biçilemez bi sorun.

ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin edebiliyorum. bilmiyorum ki bu sorun nasıl halledilir. yani eşinizin karakteri böyle demek ki? farkettiğinz anda bi cimcik atın şöyle kuvvetlice, bakalım belki kendine gelir

Evet haklısınız o bakışma orda kalıyo.Yolda görse tanımaz eminim.Ama o anlar çok mahvedici.Hatta masamızdaki arkadaşlar bu bakışmaları sezecek diye tedirginliğim paha biçilemez bi sorun.

ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin edebiliyorum. bilmiyorum ki bu sorun nasıl halledilir. yani eşinizin karakteri böyle demek ki? farkettiğinz anda bi cimcik atın şöyle kuvvetlice, bakalım belki kendine gelir

sen baktıgından emınsın
o ise kendınden emın evladının üzerine yemın edıp '' hayır'' dıyor.
buradakı en buyuk sorun bu bence babalıgında sorun var

Valla klise olacak ama bu konuda cidden de oyleymis ama, konu sahibinin esi bildigin icinden capkin bir adam cikiyormus yani icinde. O zaman adam icmeyeck bu kadar basit, karisinin yanin da bakan yanlizken daha da ileri gidebilir. Ayrica su sarhostum kendimde degildimcilerede inanmiyorum ben, sarhosluk yani ic kontrolun/mantigin kaybolmasi sadece sakladigi bastirdigi seylerin disa cikmasi anlamina gelir buda demekki konu sahibinin dedigi gibi esi oyle kendisine kor kutuk asik gozu disari 2 cm kaymayacak biri degil. Amaan oyle bir adam kaldi mi Allah askina bu devirde.

Bi dahaki sefere böyle bir ortamda çaktırmadan telefon kamerasına çekin eşinizi .ayıldıktan sonrada izletin kendisine
Eğer gerçektwn bakmıyor ve siz aşırı kıskançlık hastalığı nedeniyle yapıyorsanız sizde ikna olursunuz yok yapıyorsa o en azından farketder nasıl göründüğünü

Ne diyecek allah askına evet bakıştık mı? Tabi yok diyecek üstelik gözünle görüyorsun ne yemin etse boş bence çünkü gördüğün için uyarıyorsun gözüne inanma o zaman esine inan ne diyelim ikincisi kıyameti kopart uyarmakla kalma yinede aynıysa yapacak bisey yok evet aldatabilir aldatmışta olabilir aldatacakta olabilir ama bunu düşünerek hayat mı geçer psikolojin bozulur zaten bazı bayanları anlamıyorum yanında sen varsın eşisin belli ki nasıl karşılık verirler evli adamlara kafayı takmış çoğu öyle iğrenç bi zihniyet var ama bi fıkra geliyor aklıma hırsızın hiç mi suçu yok?

Aa adama bak oglu ustune yemin ediyor kendi caninin ustune etsin!! Canim su anda oturup vesvese yapmanin bi anlami yok. Eger olursa zaten kokusu cikar. Yalancinin mumu yatsiya kadar. Adamin pesine dedektif takmayacagina gore, birakicaksin cok fazla dusunmeyeceksin

Gerçekten sarhoşluk iyi birşey değil
Belli bir müddet içmemesini sağlayın, bu tür yerlere gitmeyin
Eğer her seferinde kalabalık ortamda yapıyorsa vardır bunda birşey

Sizde de mi var bu sorun.Çözdünüz mü peki

Bizimki öyle abartılacak kadar değil biriyle kesişme falan olsa oyarım bizim kini ben bi pazar günü çarşıda bi kızın poposuna bakarken gördüm bi kaç saniyelikti kızım popoda dikkat çekici bi abeslikteydi ama yine de kızdım bakmasına Ve bozuğuz iki gündür o yüzden yarama bastın dedim.
Çözmeye çalışıyorum ama bakıcam artk.

Sana da kolay gelsin Allah sabır versin fazla alkolü dışarda değil de evinizde tüketsin mümkün olduğu kadar.

Sana tek diyeceğim 2. Çocuğu yapma!

Yalnız kızların fiziğine falan bakmıyor sadece eşin
Gözünün içine bakıyor

Yani bildiğin flörtleşiyor

Güzel taktikdir gözleri dikip bakmak, karşı taraf etkilenir. Eşin evli olmasına rağmen işin sırrını unutmamış devam ettiriyor. Güvenmemekte haklısın

içki içtiğinde ,bastırılmış duygulrı çıkıyor bence ortaya.yani sarhoş olup kendini bilmeme durumu değil ki,bu durumda bi güven geliyor kendine,içinde olanlar gün yüzüne çıkıyor.
yani eşinizin içinde var bu durum.ben olsam bu durumda haftada 2 gece dışarda içmesini uygun bulmam,neticede doğru davranmıyor.illa kadının koynuna girmesi lazım değil.
bu arada biz de eşimle içki içen insanlarız ve çiftlerin de kendi arkadaşlarıyla beraber olmalarını da doğal karşılıyorum.
sadece güven kırıcı bir durum olmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…