Eşime çok düşkünüm.Aldatması ihtimalini düşünmek beni hasta edecek.

Haftada iki kere icmesi helleki haftaici ise bana biraz asiri gibi geldi. Nasil bir göz capkiniysa esiniz her gittigi yerde kiz mi kesiyor. Ne kadar ayip esinin, dostunun yaninda birde.

oğlum ölsün ne demek yaaa kendi ölsün

haftada iki koca gece dışarıda arkadaşlarıyla buluşmak ne demek yaaa
kesinlikle bu izinleri kaldırın

Alkolluyken senin yaninda yapan yalnizken alkolsuz de yapar. Oyle yemin eden biri kime bakmis neresine bakmis onemsiz. Dinlen dinlen kaç bacim..

Evet bende arkadaşlarıyla geçirmek istediği 2 günü haftada 1 güne indirttim.Allahtan dinliyo.Eğer içmek istiyorsa eve alıp 2 bira içiyo.

Göz çapkını nedir yahu!insan eşinin yanında başka bir kadına bakacak cürreti nasıl bulur? benim eşim değil sarhoş ayıkken yapsa aklını alırım....
Ayrıca bu adamın bedduasına çocuğunu alet etmesi çok itici....
Sen çok yüz vermişsin bu kadar rahatlık iyi değil. .

O güvensizlik 1 kere geldi mi, gerisi geliyor malesef bu konuda olumlu yorum yapamayacağım.
Oğlunun üstüne yemin eden adamın sözüne de güvenilmez bence.
İçki içip sarhoş olup kızları dikizleyen biri, yarin öbür gün... Neyse.

Oğlum ölsün derken masumiyetini nasıl ortaya koyacağını bilemediğinden söylemiştir daha doğrusu ağzından kaçmıştır. Tabii demeseydi keşke öyle Burada kocasının yıllardır hiçbir yanlışını görmediği halde aldatılan kadınlar da var.. Sonrasında geçirilen şoklar.. Gözüne sahip olamıyor belli ki . Yıllardır böyleyse böyle gider diye düşünüyorum.. Aldatır mı bilinmez ama , siz üzüleceksiniz bu belli..

Verilen örnekteki beyfendi gibi arzularla değil; Amaç çapkınlık yapmak değil.. Ne giydiğine ne yaptıgına ne konustuguna bakmak gözlemlemek Cinsiyet ayrımı yapmadan.. Özellikle altta yazdım esiniz gibi olsa tepkimi gösterirdim diye..

Amaan hepsi öyle bakınca günahı sana diyorum çok umurumda değil dert etmeye değmez herşey ağzındadır söyler ,arkadaş gibiyiz ,gizlisi saklısı olmaz boş şeylere takılmam .senin ki içince yapıyo bu normal içki tüm günahların anası,bnm ki içmeden yapıyo :)

Canım malesef ki genelde erkekler böyle. Daha dün akşam eşimle yemeğe gittik sarışın bir kadın geldi sırt dekolte li siyah bluz giymiş eşim de diyor ki bak nasıl kendini sergiliyor falan ama gözü de kadindadedim iç organlarına kadar baktın deyince kahkaha attı bir de

Ben boyle tıplere cok gıcık oluyorum,benım esım bız sevgılıyken yanımızdan elbıselı zayıf bı kız gecıyordu arkasından gıdene kadar baktı kıza,napıyosun dedım cok zayıf kemıklerı cıkmıs ona bakıyodum dedı oyle mı dedım her gelen cocuga bakıp gulumsemeye basladım oda bızım bakıstıgımızı gorunce bırdaha yapmadı o hareketı yanımda,yaparsa da bende aynı sekılde karsılık verırım yıne oda zaten benı cok kıskandıgı ıcın yapmıyor artık,sureklı sen benı sevmıyosun vb.kuruntular yapıyor ,eslerınıze muhtacmıssınz gıbı el ustunde tutmazsanız,cok uzerıne dusmez kendınızı ezdırmezsenız ve ozguvenınız yuksek olursa emın olun daha ıyı oluyor.İkncı cocugu da boyleyken sakın dusunme derım o zaman hamıleyken beraber de gıdemezsenız o ıckılı yemeklı yerlere evde dusunmekten,sıkıntıdan ne hale gelırsın kım bılır.

Eşinizin sakın bir anında alın karşınıza kavga etmeden güzel bir dille onunla bu konuyu konuşun. .
Kırıldığınızı ve korkularınızı anlatın.
Hatta eğer buna rağmen yine yaparsa aynı şeyi sizinde yapacağınızı söyleyin..eminim bu aklında kalacak sizin bakislarinizi takip etmekten o kimseye bakamayacak.
Ve bidaha yemin etmesine engel olun.erkek milletine güven olmaz..

aldatıyor diyemeyizde sen yinede peşinde ol bu hareketler normal degil yani

Bence anlaşma yapın ve sadece evde baş başa için ne içecekseniz. Sonuçta evinizde olacaksınız. Hem evde içmek en keyiflisi kendi evin ve rahat davranabiliyorsun.

Ben sadece ettiği yemine takıldım... ağzından çıkanı kulağı duymadığına göre, gözünün nereye baktığını da bilemeyecek kadar fütursuz...

Bu korku bende de var ama su gözlerine sahip çıkamıyor malesef erkekler..Guzel cirkin fark etmiyor nefes alsa bakiyorlar. .Ac kopekler gibi nefrt ediyorm bende. Benmde oyle takintilrim var malum neler duyuyoruz ve suan hayati tiye alan amaclari gezmek tozmak olan evli olmasını umursamayan o kadar basi bos kızlar varken. ..

Yolda yürüyorum diyelim. Karşıdan bir çift geliyor el ele. Adam gözünü dikip bana bakıyor, beni süzüyor, bazen hafif bir gülümseme ile. Kadın da adamla aynı yöne baktığı için adamın bakışını fark etmiyor.

O an hissettigim şey şu oluyor; "yazık bu kadına. Zavallı. Sevgilisinin gözü bende ama kadın sevildigini, çekici bulunduğunu zannediyor. Umarım hiç bir zaman onun durumuna düşmem."

İkinci çocuğu asla yapmayın..bu adamın gözü dışarda. Gebeyken bahanesi de olur aldatmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…