senin tepkin ne olduCanım malesef ki genelde erkekler böyle. Daha dün akşam eşimle yemeğe gittik sarışın bir kadın geldi sırt dekolte li siyah bluz giymiş eşim de diyor ki bak nasıl kendini sergiliyor falan ama gözü de kadindadedim iç organlarına kadar baktın deyince kahkaha attı bir de
Konuştum ama o an ama evde müsait zamanda.Bakmıyorum diyor.E ben görüyorum.Acaba ben bakıyomu nereye bakıyo kime bakıyo diye kuruntu yapa yapa mı hale geldim.Psikolojimi bozdu benim yaMadem icince oluyo icmesin artik bide bi oturup ciddi konuşmak lazim bence
Biraz bozuldum da belli etmedim guldum bende. Belli edersem daha inadına yapar.senin tepkin ne oldu
valla bunu yazacaktim bende hahaha..dogru soze ne denirki..kendinden geciriyorsa zaten bence icmeyi bilmiyorsun. ya bileceksin ya da eline almiycaksin.Oğlum ölsün ne demek ya,başka yemin mi bulamamış hayret bişey.
Sanırım güveniniz sarsılmış ki haklısınız da. Ne yapılmalı bilemedim.
kesin bakiyordur..bi kadin bu konularda kolay kolay yanilmaz. hadi kadin yokken bakiyorsundurda kadinin yaninda bakmak cok terbiyesizce...Konuştum ama o an ama evde müsait zamanda.Bakmıyorum diyor.E ben görüyorum.Acaba ben bakıyomu nereye bakıyo kime bakıyo diye kuruntu yapa yapa mı hale geldim.Psikolojimi bozdu benim ya
sadece alkol aldığında bu tür davranışları sergiliyorsa elbette alkolun etkisi vardır kimi insanı etkilemez kimi insanı etkiler.bence o tür ortamlarda içmesin sonuç ne olacak ona bir bakın.ettiği yemin gerçekten çirkin bu arada.8 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var. Güzel bir makamda memur olarak çalışıyorum. Tabiri caiz se boylu poslu sarışın güzel bir bayanım. Evime , oğluma, eşime çok düşkünüm. Kocamın daha önce aldatma anlamında bir olayına tanık olmadım. Beni sevdiğini düşünüyorum.2. bebeğimiz planlıyoruz. Haftada 2 kere arkadaşlarıyla 11 e kadar takılır içerler. Nerede kiminle olduğunu bilirim söyler yani. Gün içerisinde de takılır arkadaşlarıyla ama öyle içme falan olmaz genelde.Öğleden sonra işi hafifliyor. Neyse.
Samimi bir arkadaşı yeni evlendi.2 aile son zamanlarda yemek yemeğe ve içkili müzikli ortamlara takılıyoruz. Orada dikkatimi çekti ki eşim ortamda bulunan mesela karşı masasında kız kıza gelmiş gruptan birini kestiriyo gözüne bakıyo. Başta kız farketmiyo sonra kız da karşılık veriyo bakışmalara. Sanırım içki içince eşime bir özgüven geliyo.Çünkü bu tarz durumla düğünde de tanık oldum. Rahat oynasın diye içki içen eşim birini kestiriyo gözüne bakıyo. Hatta kız da farkedip bakışmaya başlayınca yüzünde bir gülümsemeler bile beliriyo eşimin. Fakedince uyarıyorum. Oğlum ölsün bakmıyorum diyor. Kimmiş göreyim bali göster baktığımı diyor. Artık kalabalık ortamlara girmek istemiyorum. Her defasında önüne bak, kıza bakmayı bırak demekten sıkıldım.Çok rahatsız bir durum oluyor benim için bu duurm. Beraberken sarılmalı ele ele otururuz sarılır öper beni ama yine bakar yine bakar belirlediği kişiye dik dik. Ne yapmam gerek bilemedim. Akıl almak istiyorum.Çok ihtiyacım var. Yani asıl derdim beni bu gidişle ilerde aldatır da. Yorumlarınız bana çok iyi gelecek. uzun uzun yazın emi
Kafana cok takiyosun bence soyle düşün her an yanında degilsin sonucta yapacak olan naparsan yap yine yapar vicdanina oyna ben sana cok güveniyorum sen beni aldatmazsin yapmazsin cunku tanıyorum seni beni cok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden guvenim sonsuz de surekli yapacaksa bile belki vicdani tutar da yapmaz rabbim mutlulugunu daim etsin omur boyuda boyle bisey yasamazsin inşallahKonuştum ama o an ama evde müsait zamanda.Bakmıyorum diyor.E ben görüyorum.Acaba ben bakıyomu nereye bakıyo kime bakıyo diye kuruntu yapa yapa mı hale geldim.Psikolojimi bozdu benim ya
sinir bozucu gerçektenBiraz bozuldum da belli etmedim guldum bende. Belli edersem daha inadına yapar.
AYYY canım sağol.Erkekler neden böyle ya.Allahtan korkun be.karınız var gül gibi.Evladınız var sağlıklı niye macera ararsınız sıyırttırcaklar kafayı yeminen.Kafana cok takiyosun bence soyle düşün her an yanında degilsin sonucta yapacak olan naparsan yap yine yapar vicdanina oyna ben sana cok güveniyorum sen beni aldatmazsin yapmazsin cunku tanıyorum seni beni cok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden guvenim sonsuz de surekli yapacaksa bile belki vicdani tutar da yapmaz rabbim mutlulugunu daim etsin omur boyuda boyle bisey yasamazsin inşallah
İçki içmeden bakıyormu diye hiç takip etmedim açıkçası.İlk işim bunu gözlemlemek olacak.sadece alkol aldığında bu tür davranışları sergiliyorsa elbette alkolun etkisi vardır kimi insanı etkilemez kimi insanı etkiler.bence o tür ortamlarda içmesin sonuç ne olacak ona bir bakın.ettiği yemin gerçekten çirkin bu arada.
belasini istiyor galiba.AYYY canım sağol.Erkekler neden böyle ya.Allahtan korkun be.karınız var gül gibi.Evladınız var sağlıklı niye macera ararsınız sıyırttırcaklar kafayı yeminen.
bence de yapıosan da yapmıosan da küçücük çocuğu nie karıştırıosun di mi çok kızdım çokkOğlum ölsün ne demek ya,başka yemin mi bulamamış hayret bişey.
Sanırım güveniniz sarsılmış ki haklısınız da. Ne yapılmalı bilemedim.
nası yaniGöz çapkını olması ve bunu sizin yanınızda yapması cok çirkin.. Ben esımın bırıne baktıgını farkedersem bende eslık edıyorum cok rahatsız edıcı olmuyor.. Yer gıbı yada tavlama amaclı degıl.. Yada gormedıgı olursa ben gosterıyorum. Ama kendı egosunu tatmın etmek ıcın baskasına baktıgını hıssetsem sızın ornekte oldugu gıbı gozlerını cıkarırım sanırım.. Etrafta sizde bakın sağa sola nazire yapın.. Anlar herhalde..
Kuskularınızdan kurtulmadan ıkıncı cocugu yapmayın lutfen..
Tiksiniyorum ben de böyle denk geldikçe. Kendini küçük dusurdugu yetmiyor yanındaki kadını da küçük dusuruyo karşıdaki adam. Rezil karaktersiz allah korusunYolda yürüyorum diyelim. Karşıdan bir çift geliyor el ele. Adam gözünü dikip bana bakıyor, beni süzüyor, bazen hafif bir gülümseme ile. Kadın da adamla aynı yöne baktığı için adamın bakışını fark etmiyor.
O an hissettigim şey şu oluyor; "yazık bu kadına. Zavallı. Sevgilisinin gözü bende ama kadın sevildigini, çekici bulunduğunu zannediyor. Umarım hiç bir zaman onun durumuna düşmem."
İkinci çocuğu asla yapmayın..bu adamın gözü dışarda. Gebeyken bahanesi de olur aldatmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?