Eşime çok düşkünüm.Aldatması ihtimalini düşünmek beni hasta edecek.

Siz adama fazla gelmişsiniz sanırım. O da kendi egolarını tatmin ediyor.

senin tepkin ne oldu

wşiniz bence bunu takıntı haline getirmiş. Hangi kadın bunu kaldırabilir ki ? oturup karşılıklı olarak konuşun bu konuyu baktıgını görüyorum diye iddia et. Belki sebepleri vardır. Gerçi hangi sebep olursa olsun hafif kalmaz ama konuşmakta yarar var. En azından utanır bakmayabilir bir dahaki sefere .

Madem icince oluyo icmesin artik bide bi oturup ciddi konuşmak lazim bence

Oğlum ölsün ne demek ya,başka yemin mi bulamamış hayret bişey.
Sanırım güveniniz sarsılmış ki haklısınız da. Ne yapılmalı bilemedim.
valla bunu yazacaktim bende hahaha..dogru soze ne denirki..kendinden geciriyorsa zaten bence icmeyi bilmiyorsun. ya bileceksin ya da eline almiycaksin.

Konuştum ama o an ama evde müsait zamanda.Bakmıyorum diyor.E ben görüyorum.Acaba ben bakıyomu nereye bakıyo kime bakıyo diye kuruntu yapa yapa mı hale geldim.Psikolojimi bozdu benim ya
kesin bakiyordur..bi kadin bu konularda kolay kolay yanilmaz. hadi kadin yokken bakiyorsundurda kadinin yaninda bakmak cok terbiyesizce...

ya ben anlamiyorumki bu erkekleri..bu kadinlari kiz arkadaslari saniyorlar herhalde hala...yahu evli barkli adamsin...neyse ya kinamayim..Allah korusun boyle seyleri uzak etsin hepimizden.

sadece alkol aldığında bu tür davranışları sergiliyorsa elbette alkolun etkisi vardır kimi insanı etkilemez kimi insanı etkiler.bence o tür ortamlarda içmesin sonuç ne olacak ona bir bakın.ettiği yemin gerçekten çirkin bu arada.

Konuştum ama o an ama evde müsait zamanda.Bakmıyorum diyor.E ben görüyorum.Acaba ben bakıyomu nereye bakıyo kime bakıyo diye kuruntu yapa yapa mı hale geldim.Psikolojimi bozdu benim ya
Kafana cok takiyosun bence soyle düşün her an yanında degilsin sonucta yapacak olan naparsan yap yine yapar vicdanina oyna ben sana cok güveniyorum sen beni aldatmazsin yapmazsin cunku tanıyorum seni beni cok sevdiğini biliyorum ve bu yüzden guvenim sonsuz de surekli yapacaksa bile belki vicdani tutar da yapmaz rabbim mutlulugunu daim etsin omur boyuda boyle bisey yasamazsin inşallah

ay okudukça kalbim sıkıştı. keşke yardımcı olabilsem takmayın diycem ama demekle olmuyor biliyorum

AYYY canım sağol.Erkekler neden böyle ya.Allahtan korkun be.karınız var gül gibi.Evladınız var sağlıklı niye macera ararsınız sıyırttırcaklar kafayı yeminen.

İçki içmeden bakıyormu diye hiç takip etmedim açıkçası.İlk işim bunu gözlemlemek olacak.

Aldatma faaliyetine direkt girilmese bile, hatta ömür boyu girmicek bile olsa bu çok gurur kırıcı bişey ya... Siz yanındayken eli sizdeyken gözü başkasında, buda yok saymanın başka bir çeşidi. Sizi kırmak istemem, yerinizde olsam muhtemelen evi barkı başına yıkıcak kadar çirkefleşir kavga ederdim. Şaşırdım kaldım.Allah yardımcınız olsun.

Oğlum ölsün ne demek ya,başka yemin mi bulamamış hayret bişey.
Sanırım güveniniz sarsılmış ki haklısınız da. Ne yapılmalı bilemedim.
bence de yapıosan da yapmıosan da küçücük çocuğu nie karıştırıosun di mi çok kızdım çokk

nası yani

Tiksiniyorum ben de böyle denk geldikçe. Kendini küçük dusurdugu yetmiyor yanındaki kadını da küçük dusuruyo karşıdaki adam. Rezil karaktersiz allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…