Eşime çok kırgınım..:(((

tatlibyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
18
4
3
Mrb arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.20 yaşındayım 9aylık evliyiz ve şu an 10 haftalık hamileyim...Eşimle 7 ay içerisinde evlendk...Ama şöyle bir sorun var Eşim çalışmıyo ilk zamanlar 1 ay kadar çalıştı sonra girdiği her işten çıktı..Ama bugune kadar tek söz etmedim hiç üstüne gitmedim allattan aldım kayınvalidemlerle oturuyoruz maddi açıdan durum kötü olduğu ...Annesinden babasından o kadar laf işitmesine rağmen hiç düşünmüyna kırgın olduğum konu ise şu dün kanamam oldu ve o kadar tedirgin olmama rağmen birşey olmaz ilk zamanlarda da olmuştu korkma hem ne para var ne sigorta nasıl gidecez hastaneye demesi..Yani bunların farkında olan bir adam kayınvalideme söyledim oda cepte 5 kuruş para yok nasıl gideriz hastaneye dedi durdu ve şu an hala birşey yapmadı ikise benimde yapabileceğim bişey yok.Kafayı yemek üzereyimmmmmmmmm napcm

Son düzenleme:

Gebelik planlı mıydı? Korunuyor muydunuz?

Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu

Bu yaşta evliliğin acelesi mi vardı üstelik 2 ay tanıdığın biriyle?
Sorumsuz insan ömrünü törpüler.
Geçmiş olsun.

Ah be güzelim bu ne acele..
Neden böyle bir adamla evlendin ve hala aşığım diyorsun..
O masum günahsız ne olacak hiç düşündün mü..
Çocuk doğurmak kolayda peki ya ona bakıp büyütmek..
Çok başka şeyler yazmak istiyorum ama vicdanım el vermiyor..

üzüldüm...gerçekten...
ama sadece sana...tazecik yaşında bunlar
çok ağır...kendine bunu yapmasaydın keşke
Haklısınız ama gerçekten ben bile hala keşke bu kadar erken olmasaydı diyorum ama keşkeler bi işe yaramıyo

Eşinin çalışmayan sorumsuz bir erkek olduğunu biliyor muydun evlenmeden önce?

Haklısınız ama gerçekten ben bile hala keşke bu kadar erken olmasaydı diyorum ama keşkeler bi işe yaramıyo
Ne olacak peki şimdi?
soğumadın mı ya eşinden...
offf ne bilim...işte muhtaç olmayacaksın kimseye olayın özeti...

Yapacak bir şey yok .alisacaksiniz..

Bebeginiz olduktan sonra siz baslarsiniz calismaya

Allah kimseye vermesin eşini ele güne muhtaç eden tembel erkek...Bence tepkinizi kırgınlıktan çok öfkeye kızgınlığa dönüştürünki eşiniz akıllansın..Bu devirde iki kişi çalışıp geçinemezken erkeğin çalışmaması demek=açlık=sefalet

Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu

Korunmadıktan sonra isteyip istememenin bir önemi yok ne yazık ki.
Eşiniz evlenmeden önce düzenli çalışıyor muydu? Aileniz nasıl müsaade etti bu evliliğe?
Yaşınız küçük ama eşiniz bu kadar sorumsuz davranırken çocuk sahibi olmamak konusunda bilinçli olmalıydınız. Gözü kapalı yola çıktıysanız bu sözleri duymayı da göze almışsınız demektir.

Ayrıca annesi babası kızmasına rağmen çalışmıyor demişsiniz. Eşinizin ve kendinizin evlenecek yaşa ve olgunluğa geldiğini düşündüğünüz için evlendiyseniz neden ailelerden medet umuyorsunuz. Aile kuracak erkeğin birinin itmesine ihtiyacı olmaması gerekir.

Yazdıklarım sert gelirse kusura bakmayın lütfen. Ama kendinize gelin ve önünüzdeki dönemde benzer hatalara düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…