Eşime çok kırgınım..:(((

Ne yaptin sen ya kendine?
Neden bu acele ? 2 ay icinde tanidigik biriyle evlenmek , sorumsuz bir koca ..

Yani boyle birine insan asikta olamazki
..

Bebege uzuldum , simdiden babasinin sorumsuzluklarini onun cekmesi hic adil degil..
Bebek yapiyorsaniz onunu ardini dusuneceksiniz...

2 ayda tanışıp evlendiğin birinden nasıl oluyor da birde çocuk yapabiliyorsun? Büyük cesaret doğrusu..

Eşinin çalışmayan sorumsuz bir erkek olduğunu biliyor muydun evlenmeden önce?
Hayır tam tersi çalışıyordu Yani aslında şöyle bir düşüncesi arabayı satışa çıkardı.Araba satılsın kendi işimi kurmak istiyorum başkalarının yanında çalışamıyorum diyo arabanın satılmasını bekliyo

allahım ya allah yardımcın olsun
mutluluk ask sevgı paradan gecıyo ıste
bırı olmayınca olmuyo bence baska cocuk yapma bundan sonrası ıcın.
esın calısmıyor mu ?
aılenı ara onlar gotursun dr a
canım bence dogumdan sonra kv baksın cocuga ve calıs
keske bu kadar acele evlenmeseydın

fakır ama gururlu desene
canım yası kac , ev bakabılecek bırı degılmıs bence evde oturmak kolayına gelıyo malesef

Hmm demek başkalarının yanında çalışamıyor beyzade..
Ablacım valla yazacak o kadar çok şey var ki..
Off off kırmakta istemiyorum seni..
Aileni ara seni hastaneye götürsünler,madem eşin ve kv birşey yapamıyorlar..
Kanaman ciddi birşey olabilir.

Arkadaşım kusura bakma ama, hadi erken evlenmişsin üstelik 2 ayda olup bitmiş her şey tüm bunları bir kenara bırakıyorum (en azından bu kısma yorum yapmak istemiyorum) ama 7 aylık evlilikte sadece 1 ay çalışmış bir kocaya güvenip nasıl hamile kalabildin. Ben istemiyordum eşim istiyordu diyorsun peki o zaman neden korunmayı seçmedin. Nasıl cesaret ediyorsunuz bu şartlarda çocuk sahibi olmaya aklım almıyor.

offff sınır oluyorum guzelım sımdı bılınclı olmayan nesıl mı kaldı boyle bır kocaya boyle bır maddı duruma nasıl gebe kalıyosun.. napıcaksın tabıkıde hıc bırsey bıle bıle yapmıssın ne dıyım kı

Haklısınız yorumunuz için tşk ederim

Adam 3o yaşındaymış.
Seninle baba olmak için evlenmiş olabilir mi??
Hani yaşım geldi, artık evleneyim de baba olayım falan?
1o yaş var arada nasıl cesaret ettin, ailen nasıl kabul etti?

cnm bebek kısmetıyle gelır.. blbol dua et ınsallah eşin işe gırer ve calısır. yalnız sımdıden dogum parası bırıktır cunku cok masraf oluyor. alimallah yarın obur gun dogurcagın vakıt kocan yada kayınvalıden para yok evde dogur bile derler yanii.. ondan senın elıne para gecıorsa 3-5 kurusta olsa koy kenara. yada sen calısmayı dusunmuormusun hamılede olsan bole calısmayan kocayla nerye kadar devam edıcek

Adam 3o yaşındaymış.
Seninle baba olmak için evlenmiş olabilir mi??
Hani yaşım geldi, artık evleneyim de baba olayım falan?
1o yaş var arada nasıl cesaret ettin, ailen nasıl kabul etti?
görücü usulü oldu inanın şu an o kadar kafam karışık ki yani bilmiyorum çok kötüyüm

gebelik sigortasından yararlanabilirsiniz.devlet hastanesine gidin,tedavinizi yaptırın. daha sonra da sgk dan gebelik sigortası aktivasyonu yaptırın.9 ay boyunca hatta doğumdan bir ay sonraya kadar yararlanabilirsiniz.

Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu
Çocuk isteyen o, ama düşerse de umursamam modunda olan yine o... 20 yaşında böyle bir adama çocuk yapmak

İnşallah tez zamanda aklı başına gelirde, sorumuluklarını üstlenir. Kaç yaşında eşiniz?

30 yaşında ama hiç yaşının erkeği değil olgun değil düşünceli değil yani yavaş yavaş tanıyorum diyebilirim keşke nişanlıyken uzun süre nişanlı kalabilseydik belki faydası olurdu ama şunu anlıyorum ki bir insanla yaşamadan onu gerçekten tanıyamazsın

böyle ahkam kesmeyi sevmem, hani başa ne gelir bilmem ama 20 yaşında evlenmek hadi neyse de parasız, pulsuz, sigortasız ne demeye çocuk yaptınız? korunmuyorduk ama istemiyordum ne demek, eşiniz ne kadar sorumsuzsa, siz de o kadar sorumsuzsunuz? işsiz güçsüz bir adamla evlenip, bir de çocuk yaptığınız için.
bu yavru hastalanacak doktora götürmek dert olacak, giydirmek, yedirmek dert olacak. hep eksik kalacak. yazık, günah. bebek kısmeti ile gelmiyor artık ne yazık ki. 2 kişi çalışsa bile öyle zor oluyor ki yetmek. Allah o yavrunun hatırına kocanızı ıslah etsin.

Ne yazicagimi bilemedim inan madem kendinize ait eviniz yok esinin isi yok ne diye o bu istiyo diye bebek yspiyosun simdiki gencler bu kadar bilincsiz olmamali sen bebegi pisikolejik ve brdenen haxir oldugunda dusunmeliydin neyse yapcak bisey yok artik benimde kanana olmustu iki bucuk aylikken hastanede yattim iki gun dusuk tehlikem vardi igne oldum surekli esinle ciddi ciddi konus sorumsuzluklar simdiden baslarsa bebek dogdugunda önünü alamazsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…