Hayır tam tersi çalışıyordu Yani aslında şöyle bir düşüncesi arabayı satışa çıkardı.Araba satılsın kendi işimi kurmak istiyorum başkalarının yanında çalışamıyorum diyo arabanın satılmasını bekliyoEşinin çalışmayan sorumsuz bir erkek olduğunu biliyor muydun evlenmeden önce?
allahım ya allah yardımcın olsunMrb arkadaşlar bu siteye yeni katıldım.20 yaşındayım 7 aylık evliyiz ve şu an 10 haftalık hamileyim...Eşimle 2 ay içerisinde hem tanıştık hem evlendik çok erken oldu farkındayım ama o an ki duygularla herşey nasıl olup bitti anlayamadım...Pişman değilim çünkü eşime hala ilk günkü gibi aşığım.Ama şöyle bir sorun var Eşim çalışmıyo ilk zamanlar 1 ay kadar çalıştı sonra girdiği her işten çıktı..Ama bugune kadar tek söz etmedim hiç üstüne gitmedim allattan aldım kayınvalidemlerle oturuyoruz maddi açıdan durum kötü olduğu için kendi evmiz kirada...Annesinden babasından o kadar laf işitmesine rağmen hiç düşünmüyna kırgın olduğum konu ise şu dün kanamam oldu ve o kadar tedirgin olmama rağmen birşey olmaz ilk zamanlarda da olmuştu korkma hem ne para var ne sigorta nasıl gidecez hastaneye demesi..Yani bunların farkında olan bir adam hala pc başında oyun oynuyo kayınvalideme söyledim oda cepte 5 kuruş para yok nasıl gideriz hastaneye dedi durdu ve şu an hala birşey yapmadı ikise benimde yapabileceğim bişey yok.Kafayı yemek üzereyimmmmmmmmm napcm
Sözünü tuttu mu?
Neden 2 ay içerisin de evlendin? Ailevi durumlar mı vardı?[/QUO
Aslında ailem istemedi uzun süre nişanlı kalmamı o yüzden bu kadar acele oldu herşey
fakır ama gururlu deseneHayır tam tersi çalışıyordu Yani aslında şöyle bir düşüncesi arabayı satışa çıkardı.Araba satılsın kendi işimi kurmak istiyorum başkalarının yanında çalışamıyorum diyo arabanın satılmasını bekliyo
Hmm demek başkalarının yanında çalışamıyor beyzade..Hayır tam tersi çalışıyordu Yani aslında şöyle bir düşüncesi arabayı satışa çıkardı.Araba satılsın kendi işimi kurmak istiyorum başkalarının yanında çalışamıyorum diyo arabanın satılmasını bekliyo
Haklısınız yorumunuz için tşk ederimKorunmadıktan sonra isteyip istememenin bir önemi yok ne yazık ki.
Eşiniz evlenmeden önce düzenli çalışıyor muydu? Aileniz nasıl müsaade etti bu evliliğe?
Yaşınız küçük ama eşiniz bu kadar sorumsuz davranırken çocuk sahibi olmamak konusunda bilinçli olmalıydınız. Gözü kapalı yola çıktıysanız bu sözleri duymayı da göze almışsınız demektir.
Ayrıca annesi babası kızmasına rağmen çalışmıyor demişsiniz. Eşinizin ve kendinizin evlenecek yaşa ve olgunluğa geldiğini düşündüğünüz için evlendiyseniz neden ailelerden medet umuyorsunuz. Aile kuracak erkeğin birinin itmesine ihtiyacı olmaması gerekir.
Yazdıklarım sert gelirse kusura bakmayın lütfen. Ama kendinize gelin ve önünüzdeki dönemde benzer hatalara düşmeyin.
30 yaşındaeşin kaç yaşında
görücü usulü oldu inanın şu an o kadar kafam karışık ki yani bilmiyorum çok kötüyümAdam 3o yaşındaymış.
Seninle baba olmak için evlenmiş olabilir mi??
Hani yaşım geldi, artık evleneyim de baba olayım falan?
1o yaş var arada nasıl cesaret ettin, ailen nasıl kabul etti?
Çocuk isteyen o, ama düşerse de umursamam modunda olan yine o... 20 yaşında böyle bir adama çocuk yapmakKorunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu
30 yaşında ama hiç yaşının erkeği değil olgun değil düşünceli değil yani yavaş yavaş tanıyorum diyebilirim keşke nişanlıyken uzun süre nişanlı kalabilseydik belki faydası olurdu ama şunu anlıyorum ki bir insanla yaşamadan onu gerçekten tanıyamazsınÇocuk isteyen o, ama düşerse de umursamam modunda olan yine o... 20 yaşında böyle bir adama çocuk yapmak
İnşallah tez zamanda aklı başına gelirde, sorumuluklarını üstlenir. Kaç yaşında eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?